Şimdi Ara

astra,,,focus,,,bora????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden piyasada satılık corolla yok. Bende arabayı almadan önce 2004 model hb corolla sol okadar çok aradım bütün türkiyede arattırdık yok. Gerçekten satan yok. Bi tane bulduk o adamda benim sıfır dizel aracım kadar fiyat söyledi. Uygun fiyata bulursan corolla hiç kaçırma derim. Boşver borayı astrayı. Focuslarda güzel istersen bi araştır. Tabi araba birazda şans işidir. Ama 2. el alıyosan ne çıkarsa katlanacaksın.
  • Sezgin@ istatistik yine yanılttı. Toyota 2006 modellere kadar çok satan bir araba değildi TRde. Elimde veriler

de var. Mesala 2003 opel toplam rakamlarda toyotanın 5 katı satmış. Son zamanlarda toyota dizellerle

beraber ve tabii yeni modellerin katkısıyla atağa kalktı TR de. Doğal olarak 2003 2. elde astrayı corollaya

göre çok daha fazla bulursun. Heleki Corollanın 99-02 yılları arasındaki kasa ile astra ve golfü

karşılaştırdığında fark 7-8 kata kadar çıkar..

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Harbiden piyasada satılık corolla yok. Bende arabayı almadan önce 2004 model hb corolla sol okadar çok aradım bütün türkiyede arattırdık yok. Gerçekten satan yok. Bi tane bulduk o adamda benim sıfır dizel aracım kadar fiyat söyledi. Uygun fiyata bulursan corolla hiç kaçırma derim. Boşver borayı astrayı. Focuslarda güzel istersen bi araştır. Tabi araba birazda şans işidir. Ama 2. el alıyosan ne çıkarsa katlanacaksın.

• Sezgintr

Sen nasıl bulamadım ben anlamadım... Arabam.com dan kendim aradım.

Her ikisi de sadece 2005 model:::

Önce toyota corolla 2005 model: 53 adet araba

link::http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=32&modelGrupId=165&ilkModel=2005&sonModel=2005&kurTipi=6

Sonra astra o da 2005 model::: 63 kayıt araba

link::http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/search.aspx?satici=0&aracTipId=1&markaId=22&modelGrupId=240&ilkModel=2005&sonModel=2005&kurTipi=6

Sen nasıl bulamadım anlamadım. Unutma 2005 de astra , corolladan daha fazla sattı. Aradaki az farkıda ona ver..

quote:

Harbiden piyasada satılık corolla yok. Bende arabayı almadan önce 2004 model hb corolla sol okadar çok aradım bütün türkiyede arattırdık yok. Gerçekten satan yok. Bi tane bulduk o adamda benim sıfır dizel aracım kadar fiyat söyledi. Uygun fiyata bulursan corolla hiç kaçırma derim. Boşver borayı astrayı. Focuslarda güzel istersen bi araştır. Tabi araba birazda şans işidir. Ama 2. el alıyosan ne çıkarsa katlanacaksın.

• Güzel kardeşim nette baktık bizde adam 23000 yazıyor sonra arıyosun yok arabanın klıfı paspası bissürü bişey çıkartıyo bana 25000den aşağı olmaz diyo. Birisiyle anlaştık sonra vazgeçtim dedi. Bursada birisini bulduk oda benim şimdiki arabayı aldığım zamanki fiyatı söyledi. 26500e almıştım 2004 model corolla için adam 26000 diyo. Satılık araba var ama çoğu tok satıcı. Hepsi bu paraya alan olursa satarım diyo. Karşında hep sanal insanlar var. Araba pazarında olsun galerilerde olsun bana hep sedan buluyolar. Ben corolla hb sol istiyodum. Hatta bulsaydık 2. el temiz 2 tane alacaktık rengi bile artık farketmez dedik ama yok işte. Satanda kendini kasıyo 24000e anlaştık biriyle arabayı görmek için bursadan zonguldağa gidicem. Sonra adam beni arıyo ama arabanın ufak tefek çizikleri var diyo. Çiziklerin resimlerini istedik çizik değil resmen vuruk çıktı araba.
    Corolla sedan kıyamet kadar var ama hb gerçekten bulunmuyor. Galeri sahipleri bile hb corolla galeride fazla durmaz diyodular. Corollanın terra modelleri 2. elde çok ama hiç donanım yok arabada.

• eğer ki 2005 astraysa alma ama

2006 astraysa diğerleri yanına yaklaşamaz araba resmen karizma 2006 modelinde de sorun yok sorun 2005 deydi sanırım bu sorunda atlatıldı
  • quote:

Güzel kardeşim nette baktık bizde adam 23000 yazıyor sonra arıyosun yok arabanın klıfı paspası bissürü bişey çıkartıyo bana 25000den aşağı olmaz diyo. Birisiyle anlaştık sonra vazgeçtim dedi. Bursada birisini bulduk oda benim şimdiki arabayı aldığım zamanki fiyatı söyledi. 26500e almıştım 2004 model corolla için adam 26000 diyo. Satılık araba var ama çoğu tok satıcı. Hepsi bu paraya alan olursa satarım diyo. Karşında hep sanal insanlar var. Araba pazarında olsun galerilerde olsun bana hep sedan buluyolar. Ben corolla hb sol istiyodum. Hatta bulsaydık 2. el temiz 2 tane alacaktık rengi bile artık farketmez dedik ama yok işte. Satanda kendini kasıyo 24000e anlaştık biriyle arabayı görmek için bursadan zonguldağa gidicem. Sonra adam beni arıyo ama arabanın ufak tefek çizikleri var diyo. Çiziklerin resimlerini istedik çizik değil resmen vuruk çıktı araba.
    Corolla sedan kıyamet kadar var ama hb gerçekten bulunmuyor. Galeri sahipleri bile hb corolla galeride fazla durmaz diyodular. Corollanın terra modelleri 2. elde çok ama hiç donanım yok arabada.

bizim şirkettekileri sattık komple ortalama 22000'e gitti 2004 ve 2005 modeldi(terra sedan)
    km'de 60-100 bin arası değişiyordu.

• bir astra kullanıcısı olarak astra al derim
  • Heryeri atlatılsa kaç yazar yıllara sair bir elektronik sıkıntısı var, aç kaputu motorun herbir parçası ayrı bir ülke yapımı finlandiya çek cumhuriyeti antin kuntik ülkeler..

Almanyada bitmiş durumda Almancı tanıdıklarımız ile temasdayız surat buruşturuyorlar,

karizmasına benim gibi aldanıp 1 yaşında 37 milyara, şuan 42 milyar bayıldığınız arabayı 28 e zor satarsınız,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 24 Ağustos 2006; 17:01:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

2 sene focus kullanmış biri olarak focus derim ama ghia modelini bulmalısın

katılıyorummmmmmm

FOCUS al bence.... ghia.... CVT olsun ama...
  • BENDE DE ASTRA ELEGANCE VAR 2001 MODEL 13.000KM DE BENCE ASTRA AL SORUN FALAN ÇIKARTMIYOR TABİ YENİ KASALAR SORUN ÇIKARTIYORMUŞ ONU BİLMEM AMA SANIRIM SENDE CLASSİC KASA YI DÜŞÜNÜYORSUN BORA ALAMAZSAN ASTRA AL DERİM SERVİSE FALANDA GİTMİYORUM HİÇ BAKIMLARI HARİCİNDE
  • KARDEŞ BEN BUNLARIN ÜÇÜNEDE BİNDİM. BORA GERÇEKTEN GÜZEL VE KONFORLU FAKAT İÇİ ÖZELLİKLE ARKASI ÇOK DAR. BORAYA BAKTIĞIN ZAMAN ARKA KOLTUK MESAFESİNE MUTLAKA BAK FARKI ANLARSIN. FOCUS DA İYİ Bİ ARABA. ASTRA VE BORAYA GÖRE DAHA SERİ DAHA HIZLI Bİ ARABA. FAKAT BU SERİLİĞİNİN HAKKINI VERİP DAHA FAZLA BENZİN YAKIYOR. GELELİM ASTRAYA. BUNLARIN İÇERİSİNDEN EN ÇOK BEĞENDİĞİM ARABA. BAZI ARKADASLAR DEMİŞLER ARIZA ÇIKARIYO. BENDE HİÇ ARIZA ÇIKARMADI. PERİYODİK BAKIMLARI HARİCİNDE HİÇ SANAYİ YADA SERVİS YÜZÜ GÖRMEDİ. BENİM TAVSİYEM OPEL ASTRA
  • bende focus ghia modelini öneriom
  • TABİKİ ASTRA DERİM BEN ÇÜNKÜ ASTRA HB KULLANICISIYIZ.........

ÇOOOKKKK MEMNUNUM
  • BORA

astranın arızasının çok olduğunu duydum özellikle eletronik olarak

ford da iyi ama bence BORAjetta
  • ben 3 den yeni focus u alirdim param yetseydi.
  • yaa astra arıza çıkarıyomuş falan boş işler bunlar karizmaysa karizma kaliteyse kalite daha ne istiyosun
  • ben corollayı sattım kurtuldum. İzmirde. Keşke sana denk gelseydi.
  • Kesinlikle bora. ÖZellikle konfor yönünden bu iki arabadan da üstün. Bir üst sınıf araba gibidir. Confortline bulursan kesinlikle kaçırma derim.
  • Bora ama en önemlisi konfor ise. Yoksa yakıtta ve parça masraflarında Bora ve VW ekonomik değil.
  • focus al focus pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.