Şimdi Ara

Astra(G Kasa) Enjoy mu? Edition 2000 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

Orijinalden alıntı: turank

ve Njoy G HB astramı yarın teslim alıyorum. 2004 62binde. 2001 edition ile bunun arasında kaldım ama aynı paraya 2004 cok temiz bi njoy almak daha mantıklı geldi. edition celik jantlı ses sistemli 90inde 19.500 istiyordu. njoy 2004 model 62binde ve hemen hemen aynı fiyata. njoyu sectim :)

Hayırlı Olsun Kardes Acılır Tavanlı+4hava yastıgı+yolbılgısayarlımı yoksa 2hava yastıgı+yol bılgısayarlımı eger acılır tavanlıysa çok çok ıyı

hocam acılır tavan yok ya. benim için en buyuk ksik o şu an. birde siyah degil ben siyah hastasıyım. ama olsun araba inan cok temiz. ve verdiğim paraya degdi. 2 hava yastıgı kesinde diger 2 si varsa nerde oluyor? yol bilgisayarı zaten var. vede coook saolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

ve Njoy G HB astramı yarın teslim alıyorum. 2004 62binde. 2001 edition ile bunun arasında kaldım ama aynı paraya 2004 cok temiz bi njoy almak daha mantıklı geldi. edition celik jantlı ses sistemli 90inde 19.500 istiyordu. njoy 2004 model 62binde ve hemen hemen aynı fiyata. njoyu sectim :)

Hayırlı Olsun Kardes Acılır Tavanlı+4hava yastıgı+yolbılgısayarlımı yoksa 2hava yastıgı+yol bılgısayarlımı eger acılır tavanlıysa çok çok ıyı

hocam acılır tavan yok ya. benim için en buyuk ksik o şu an. birde siyah degil ben siyah hastasıyım. ama olsun araba inan cok temiz. ve verdiğim paraya degdi. 2 hava yastıgı kesinde diger 2 si varsa nerde oluyor? yol bilgisayarı zaten var. vede coook saolasın

diger hava yastıklarıda söför ve yolcu koltugunun yanında oluyor gorursun zaten eger varsa tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesın iyi sürüşler
    ha bide araban hangi renk ?

• arakadaşlar meraba. dün 2001 model 82000 de boyasız lpgsiz lacivert astra elegance aldım. fiyat 19800 sizce nasıl. bide yol tutuşuna bayıldım demeden geçemeyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygc2300

arakadaşlar meraba. dün 2001 model 82000 de boyasız lpgsiz lacivert astra elegance aldım. fiyat 19800 sizce nasıl. bide yol tutuşuna bayıldım demeden geçemeyecem

Gayet makul bir fiyata almışsın.ben 2 hafta evvel 4,5yıldır bindiğim ve 2.sahibi olduğum 2003 elegance mi 23,750 ye sattım.tek parça boyalı renk mavi 82 binde hb kasa. Kiyasi sen yap.Her ne kadar satabileceğim en iyi fiyata satmis olsam da hala uzuluyorum.tesbihte hata olmaz demişler best model kızı gibiydi benim astram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler.
  • 2004 model Opel Astra G Njoy 1.6 Hb beyaz aracımı 3 yıl sorunsuz kullandım.Maşallah tık demedi hiç yüzümü kara çıkarmadı.Sadece bagaj falan küçük geliyor diye satmak zorunda kaldım.Yeminle hala daha görünce içim cız eder.Yol tutuşu,sorunsuzluğu,ergonomisi ile kendine hayran bırakmıştı ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.