Şimdi Ara

Astra H 1.3 CDTI Şehir İçi Yakıt Tüketimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

10 Sene 170.000km. 1.3Cdti Easytronic ile geçen ızdıraplı hayat:) son 70.000km dir yazılımlı bu arada. Ama hakkını yemeyeyim daha zerre sorun çıkarmadı şanzıman. Dümdüz anadolu şehrinde sarsıntısız rahat bir zaman geçirebilirken yokuşlarda dediğiniz gibi gaza dokunsanız dahi patinajsız kalkamıyorsunuz ve 4000 devire gelmeden 2.vitese geçemiyorsunuz bildiğiniz motor inliyor. 1.3cdti mi yoksa easytronic mi suçlu çözemedim bu arada tamam tek kavrama yavaş bir şanzıman ancak 1.3cdtinin 2000 devir altının 1.0 atmosferikten beter olmasının şanzımanı kararsız bırakarak daha da kötü gösterdiği kanaatindeyim.

• el cordobeslerin ikincisi E kullanıcısına yanıt

10 sene kullandım, en yüksek tüketimim 1200 metre mesafeyi soğuk motorla gaza yüklenerek gittim, 10 litre gosterdi. Kesinlikle ya hesapta ya araçta sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el cordobeslerin ikincisi

Merhaba arkadaşlar. 2007 opel astra h kasa 1.3 cdti easytronic var. Araç 245000de 100-110 km yola 100 TL'lik yatırım yakıt tüketiyor. Hemde uzun yolda. Normalmidir bana biraz fazla geldi.

uzun yolda 100 110km yola 100tl yakıt fazla, ben 1.6 atmosferik benzinli araç kullanıyorum 100tl ye şehir içi 130km yol gidiyorum.

• VirtualWorld V kullanıcısına yanıt

Değerler doğru, 4 yıllık ortalamamız 5.2 litre. Aynı motor Astra J ile de aynı rota 5.5 litre veriyor, ağırlıktan dolayıdır diye düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.