Şimdi Ara

Astra H 1.3 CDTI Şehir İçi Yakıt Tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
15.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • astra j 1,3cdti işe git gel 10+10km ortalama hız 23km - 6,2 lt kışın 6,8 uzun yolda istanbul çorum samsun sinop bayram trafiginde ortalama hız 35km - 4,6 lt gösterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Çorum Merkez mi ?
    Merkez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bazısı çok sorunsuz kullanıyor bazen de böyle saçma sapan elektrik arızası açtığı da oluyor ama sizinki gerçekten enteresanmış. İşin gerçeği ben sis farlarının orjinali pahalı diye taktırmadım büyük ihtimalle ondan patlatıyor araç

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Hocam bazısı çok sorunsuz kullanıyor bazen de böyle saçma sapan elektrik arızası açtığı da oluyor ama sizinki gerçekten enteresanmış. İşin gerçeği ben sis farlarının orjinali pahalı diye taktırmadım büyük ihtimalle ondan patlatıyor araç
    çakma fardan yanan audi vardı. geçen az daha berke_17 kaşkaycı yakıyordu arabayı konusu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

İlk kalkış ve rampa çıkmak bu araç ile işkence.4 yıl 40.000 km kullandım ve sattım.
    1800 devirle yokuş çıkmaya çalıştiysaniz 40k km boyunca normal, 2700 devirle turbo besleyince gayet güzel çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

çakma fardan yanan audi vardı. geçen az daha berke_17 kaşkaycı yakıyordu arabayı konusu vardı.

Alıntıları Göster
    Cidden o kadar sorun yaratıyo mu hocam ilk kez sizden duydum

• quote:

Cidden o kadar sorun yaratıyo mu hocam ilk kez sizden duydum

Alıntıları Göster
    bu arkadaş
    https://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=2456863

sınırsız mı yemiştin sen demiştim yok diye yalan söylemiş banlı hesabının sonunda nokta yok

• chiptuning ile yokuşlarda da ilk kalkışlarda da tamamen farklı bir hal alıyor araç, 1.3 astra kullanan herkesin yaptırması gereken birşey
  • quote:

Merkez

Alıntıları Göster
    Merkez ve yokuş çok ?

• Çorum merkez ova, nerede yokuş, iniş var bir türlü çıkaramadım. Aslında asgari yakıt harcanacak bir şehir, Ankara-Samsun şehirlerarası da durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Merkez ve yokuş çok ?

Alıntıları Göster
    Aynen bahçelievler gayet yokuşlu komik kısmı anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Çorum merkez ova, nerede yokuş, iniş var bir türlü çıkaramadım. Aslında asgari yakıt harcanacak bir şehir, Ankara-Samsun şehirlerarası da durum aynı.
    Çorum Gazi ve İnönü caddesinden ibaret değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Çorum merkez ova, nerede yokuş, iniş var bir türlü çıkaramadım. Aslında asgari yakıt harcanacak bir şehir, Ankara-Samsun şehirlerarası da durum aynı.
    Çorum Gazi ve İnönü caddesinden ibaret değil.

• quote:

Aynen bahçelievler gayet yokuşlu komik kısmı anlamadım?

Alıntıları Göster
    Benim de Bahçelievler'de oturuyor oluşum

• emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Size gülemiyorum bile. Lütfen ciddi olun, ya da yokuş, iniş ne demek öğrenin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım55 -- 29 Temmuz 2018; 12:17:7 >
  • 20 senedir yaşadığım Bahçelievler'i sizden öğrenecek halim yok. Çok meraklıysanız yokuş görmeye madem bu kadar iyi biliyosunuz Çorum'u Aşık Mahzuni Şerif Parkı bölgesine gittiğinizde görebilirsiniz.

Bu arada şunu yapın şunu öğrenin falan hoş tabirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanardgn -- 29 Temmuz 2018; 13:33:19 >
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Öncelikle günaydın. Ben İzmir'de ikamet ediyorum, sabah hastanede sıra beklerken gene bir Çorumlu ile karşılaştım, doğru tek olmasına rağmen, onu da ikna etmek gerçekten güç. Bu durum sizin içinde geçerli. Aslen Çorumluyum, bahsettiğiniz bölgede, Yeşilvadi, Maden-İş, Bahar Caddesinde ikamet ettim, halen ailem Ceylan Market civarında oturuyor, o bölgeyi, adım, adım bilirim. Tek opel aracım oldu, onu da Çorum da bir dişçi tanıdıktan almıştım, 2007 yılında 2003 model vectra c, kırmızı renkliydi, albenisi vardı, lakin şehir içi çok yakıyor, zaten çekmiyordu, bir de ben lpg taktırınca , abartı yok toroslar bile yokuşlarda rahatça solluyordu. Yokuş kavramını deniz kenarındaki illerde görün , bir anda bakış açınız değişir. Geçen sene İzmir Halil Rıfat Paşada, yokuş o kadar dikti ki arkamızdaki araç yavaş olmasına rağmen sokakta fren yaptı duramadı, yan tarafa çarptı. Yani fren yapsan bile aracı durduramıyorsun, kayıyor. Marka fanatiği değilim. Opel çok yakar, çok arıza verir.Sanayici ile dost olursun. Büyüklerim, cenaze, düğün olmasa Çorum'a gitmeye pek meraklı değilim, çoğu zaman onlar bu tarafa gelirler, tatil sezonu bitsin, bağ evindeki sorunları halletmek için oraya geleceğim, bahsettiğiniz güzergahtan günde 10-15 kez geçerim, test ederim.

• nazım55 N kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar İkna edilmesi güç bir insan değilim doğru karşısında neden inanmayalım ki. Ancak yokuş kavramı göreceli dediğiniz gibi bi yokuş vardır çok diktir diğerleri düz yol gibi kalır yanında. Ankarada babamın 2013 Mercedes E 200 ile 70le alt geçide girdim frenlerinde falan gram problemi olmayan zaten daha 35 bin km de olan araç duramadı. Çünkü davarın biri alt geçitin hemen basladığı yerde 'gece' olduğu için durup arabasından birini indiriyomuş. Çok hafif dokunduk ama aşırı dik bi yokuştu. Yani dediğim gibi bahsettiğim yerler yokuşku ama öyle ahım şahım dik diye iddiam olmadı. İsteyen olursa yarın foto çekip atabilirim.

• Merhaba arkadaşlar. 2007 opel astra h kasa 1.3 cdti easytronic var. Araç 245000de 100-110 km yola 100 TL'lik yatırım yakıt tüketiyor. Hemde uzun yolda. Normalmidir bana biraz fazla geldi.

• el cordobeslerin ikincisi E kullanıcısına yanıt
    Değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.