Şimdi Ara

Astra H 1.6 115 HP (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
25
Favori
142.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, 2009 model bir astra var.z16xer eco tech motor. Hız sabitleme,park sensoru,yağmur ve far sensoru var.ruhsatta astra 1.6i olarak geçiyor. Bu astra njoy mu elegance mi ? Arac 50 binde boya degisen yok.benzinli.Yani astranin hangi sinifi? 40 bin lira edermi? Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2007 astra 1.6 araç sahibiyim.
    Bakım için tavsiye alacaktım. Son bakımda usta 15000km lik yanılmıyorsam mobilin yağını kullanmıştı. Gayette memnun kaldım.
    Siz ne tavsiye edersiniz, bakım masrafları nekadar?
    Birde mersinde tavsiye edeceğiniz özel servis var mı?

• Arkadaşlar, bugün itibariyle aracımı satmış bulunuyorum.

Son 4000km ortalama verisini trafik hız limitlerine uyarak, minimum fren kullanımı ve 40km/saat ortalama hız ile 6,9lt/100km gördüm. İlk sıfırladığımda daha yüksekti, sonradan düştü, uğraşsam daha aşağıda düşermiş. Benim güzergahın büyük bir kısmı sabit hızla gidilebildiği için böyle tabi. Artık yeni araç almak kısmet olursa onunla denerim.

Saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar bende 2013 model olup, 2014 ağustos ayında trafiğe çıkışlı opel astra comfort paketli aracımı satışa çıkardım aşağıdaki ilan linkinden inceleyebilirsiniz ciddi alıcılar için pazarlık payı bulunmaktadır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-11452-km-de-opel-astra-1.6-essentia-comfort-paket-238130078/detay/
    ilan no: 238130078
  • Arkadaslar merhaba,
    Yaklasik 4 aydir 2012 model lpgli 1.6 Astra h sahibiyim. Araç 35000 km de. Arabayi ilk calistirdigimda motordan kayislarin oradan bir yerden 3-4 saniye kadar tııırrrr diye bir ses geliyor ve sonra kayboluyor. Ses sadece motor sogukken ilk calistirmada geliyor ve gidiyor, gece-gunduz, yaz gunleri fark etmiyor. Onumuz kis bu ses artar mi bilmiyorum. Bir usta sesin vanos diye bir seyden geldigini soyledi, kayislarin orada bir disliymis bu alet ve triger ile baglantiliymis. Aracin cekisinde performansinda bir sikinti yok. Aracimdan bu ses disinda memnunum. Yag degisiminde (mobil 0-40) usta hele bi kullan bakalim, eski sahibi kalin yag kullanmis olabilir, yeni yagda da aynisini yapacak mi bakariz dedi ve ayni problem devam ediyor. Bu vanos degisimini 800 TL civarinda yaparim dedi birde. Acaba boyle kullanmaya devam etsem motora bir zarar verir miyim, daha beter bir sorun cikarir mi? Benzer sorun yasayan ya da bilgisi olan varsa cevap yazarsaniz cok yardimci olursunuz.

• merhaba arkadaşlar bende opel astra 1.6 enjoy plus km 47 binde almak üzereyim 40.000-40.500 arası fiyatı öncellikle ilk arabam olacağı için fiyatı nasıl bide motor ve elektronik aksam arızası çıkarır mı yani arıza çıkaran bi araba mı özellik olarak nasıl arabalar dolu mu en kısa sürede cevap yazarsanız sevinirim..

• merhaba arkadaşlar bende 2011 model opel astra 1.6 enjoy plus km 47 binde almak üzereyim 40.000-40.500 arası fiyatı öncellikle ilk arabam olacağı için fiyatı nasıl bide motor ve elektronik aksam arızası çıkarır mı yani arıza çıkaran bi araba mı özellik olarak nasıl arabalar dolu mu en kısa sürede cevap yazarsanız sevinirim..

• Araba güzel enjoy plus donanımını bilmiyorum, ariza her araba çıkarır şans işi. Motor biraz hantal gibi fakat ralli ye katılkatılmayacağımiz için tatmin eder.fiyat normal gibi araç durumuna göre. Biraz daha pazarlık yapıla bilir.hayırlısı olsun.

• clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    sağol hacım ben normal bi kullanıcıyım en arabada değişen boya yok hatasız yani çokta hoşuma gitti.. :)

• Salih2461 S kullanıcısına yanıt
    Hoşuna gittiyse az daha pazarlik yapmaya çalış dusure bildiğin kadar kâr dır. Pişman olmaz sın.

• Yani tahminin 40 a el sıkılacak gibi yada 40.250 inşAllah pişman olmam hem fiyat konusunda Hemde araç konusunda..

• Salih2461 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Opel calisani olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum, 47.000 KM yapmis 4 yasinda bir araca 40.000 TL vermeyin bence. suan edition sedan astra 50.500 bandinda satiliyor. hem 0 KM almis olursunuz hemde 2015 model, 2.elde deger kaybiniz da daha az olur.

bakiyorum cesitli ilanlara, insanlar 2014 - 2015 model 5000 - 15000 KM araclarina 48.000 - 50.000 TL paralar istiyor. aracin sifiri neredeyse o para.
  • İyi güzel diyon da 50.000 tlye çıkamıyorum çıksam zaten Opel olmazdı heralde tercihim.. Ama yinele bilgilerin için teşekkür ederim..

• 2008 easytronic sedan 75000 hatasız aracı enjoy 33500 e almak üzereyim yarın gidip bakacağım fiyat nasıl acaba

• 246120346 Buna göre değerlendir 😄

• merhaba arkadaşlar güncel servis fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?
    Kocaeli ekcan 550 TL, Sakarya Ekin 565 TL fiyat verdi. (15000 km bakımı için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

merhaba arkadaşlar güncel servis fiyatları hakkında bilginiz var mıdır?
    Kocaeli ekcan 550 TL, Sakarya Ekin 565 TL fiyat verdi. (15000 km bakımı için)

Arkadaşlar ASTRA aracımın 2.yılı15.01.2016 da doluyor, yani garantisi bitiyor. aracım geçen sene girmişti servise. 1 Yıldır servise gitmedi.

Sizce OPEL de mi yaptırayım yoksa Özel servise gidip daha uyguna mı yaptırayom servisini ne dersiniz.

O Civarda ÇIKIYOR DOĞRU Söylüyorsunuz....
  • karatepe kullanıcısına yanıt
    Ben araba sorun cikarmadikca ve servis onarim icin dudak ucuklatan bir fiyat cikarmadikca sanayiye gitmeme taraftariyim. Yetkili servisleri de cok kotu opelin ama bakindan kaynaklanan bir sorunda vs karsinizda bir muhattap oluyor en azindan. Sanayide ise cok mukemmel bir usta bulmadikca ve aranizi iyi tutmadikca adamin ne yapacagi hic belli degil.

Tabi arastirip bulmussunuzdur mukemmel bir usta o zaman neden olmasin. Ama ben yetkili servise gidecegim.

• Arkadaşlar ASTRA aracımın 2.yılı15.01.2016 da doluyor, yani garantisi bitiyor. aracım geçen sene girmişti servise. 1 Yıldır servise gitmedi.

Sizce OPEL de mi yaptırayım yoksa Özel servise gidip daha uyguna mı yaptırayım servisini ne dersiniz ?
  • Özel servise gidin. Bakım dediğiniz plug/play gibi bisey. Yani ekipman olsa siz bile yaparsiniz. Ama duzgun iyi bir servis bulun tabii.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.