Şimdi Ara

Astra H-Golf 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana gore yenı golfun kasası eskısınden kotu o yuzden golf5 bir numara. fakat astranın yenı kasası eskısınden kat ve kat ustun. kesınlıkle golf dıyorum. astranın ıkıncı el fıyatları diplerde fakat golf 5 i çok rahat iyi bir fiyata satıp begenmessenız astra alabılırsınız tekrar
  • Bir avrupalı alacak olsam tercihim kesinlikle Golf olurdu...
  • Golfe bakasın gelmiyorsa astra al arkadasım bi de 2. eli saglam oldugu için golfe bakıyorum demişsin ikinci eldede cok fark yok iyi düşün derim.
    Ama senin yerinde olsam golf alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Valla ben anlatmaktan bıkmadım anlatırım her türlü. Neyine sorunlu diyorlar.

EGR valfi mi sorunluymuş. Hani nerde sorun çıkartanlar. CIM modülü mü? Şimdi niye o 2004 modeller ses çıkartmıyo?

Yeni Astra 2010 ortalarında gelecek deniyor. 1.5 sene zarar edecem mi diye mi düşüneceksin. Araba artık yatırım aracı olmaktan çıktı. Alacaksın kullanacaksın satacaksın bu kadar. Ki şu anda 2004 model Elegance donanım Astra'yı rahatlıkla ve rahatlıkla 24.000'e bulursun. 1.5 sene önce biz bulduk. Geçen gün birisi daha konu açmıştı 23000'e bulmuş. Satarken de bu civarda satarsın tahmini olarak.

yenı kasa gelıyo astraya sakın alma ya astra alınırmı golf varken mıs gıbı. ayrıca astra yenı kasa 2010 modelı yanı bu yılın 3. ceyregı gelıyo lutfen yanıltmayalım ınsanları sırf sızde astra var yada fanısınız dıye. astra golf yan yana koy astraya bakılmaz bıle be

kusura bakma ama astrayla golfu yanyana koydugumda golfe bakasım gelmiyor hiç golfu 2.eli sağlam oldugu için listeme aldım ama yinede teşekkür ederim yorumun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 29 Ocak 2009; 11:39:07 >

• astra elegancenin donanımlarına bi bak bide golfun fullnde olan donanıma bak bu her şeyi açıklar.. golf 5 in plastik kalitesine kimse iyi diyemez diyen bencede tarafsız değildir.. temiz bi astraya bin öyle düşün bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

1 ay içerisinde aracımızı değişmeyi düşünüyoruz gönlümde yeni astra hb var ama golf 5 ide düşünmeye başladım.Bunlardan birini alırsam sorun yaşarmıyım ? sorunlumu bu araçlar ?Bu iki aracın kalitesi tartışılmaz ama sorunsuzluk ve 2.el önemli.Hangisini tercih etmeliyim olursa ikiside 2004-2005 1.6 benzinli olacak.Golf FSi de olabilir ama fsi hakkında iyi şeyler duymadım

FSi hakkında iyi şeyler duymadım derken ? İki aracında çıkan sorunları çözülmeyecek sorunlar değiller.

Eğer LPG taktırmayı düşünüyorsanız, FSi eleyin derim.

İki araçta her yönden güzeldir.Burada asıl karar siz hangisini istiyorsunuz.
  • golf bence astradan bir üst sınıf bir araç. bende aynı sizin gibi kararsızdım.astra ile golf arasında karar veremiyordum.ama her iki aracada bindikten sonra golf ün çok başka bir araba olduğunu anladım ve kararımı verdim artık 2006 model golf 5 sahibiyim. bence sizde golf lere yönelin. zaten iki aracında içine binerseniz kararınızı verirsiniz.gerçeği görürsünüz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

quote:

Valla ben anlatmaktan bıkmadım anlatırım her türlü. Neyine sorunlu diyorlar.

EGR valfi mi sorunluymuş. Hani nerde sorun çıkartanlar. CIM modülü mü? Şimdi niye o 2004 modeller ses çıkartmıyo?

Yeni Astra 2010 ortalarında gelecek deniyor. 1.5 sene zarar edecem mi diye mi düşüneceksin. Araba artık yatırım aracı olmaktan çıktı. Alacaksın kullanacaksın satacaksın bu kadar. Ki şu anda 2004 model Elegance donanım Astra'yı rahatlıkla ve rahatlıkla 24.000'e bulursun. 1.5 sene önce biz bulduk. Geçen gün birisi daha konu açmıştı 23000'e bulmuş. Satarken de bu civarda satarsın tahmini olarak.

yenı kasa gelıyo astraya sakın alma ya astra alınırmı golf varken mıs gıbı. ayrıca astra yenı kasa 2010 modelı yanı bu yılın 3. ceyregı gelıyo lutfen yanıltmayalım ınsanları sırf sızde astra var yada fanısınız dıye. astra golf yan yana koy astraya bakılmaz bıle be

Yaş kaç VW fanatiği arkadaşım.

Bişey biliyosan konuş örnek alsınlar. Bişey bilmiyosan sus adam sansınlar demiş atalarımız dimi.

Adam Golf 5 alacak. Demekki Golf 5 eskidi. 6. seri geldi.

Bende Astra olsun olmasın bişey farketmez. Bende Clio varken de Astra öneriyordum ben. Neyse

böle adam sansınlarlı falan konuşmak size yakışmaz bence.astra dedi diye golf dedi diye kimse kimsenin adamlığını tartışamaz.haddimizi bilelim.

• Sana tek bişey söyliyeceğim.Bu araçlar kendi sınıfında aynı çizgide giden, çok beğenilen ,yani aralarında pek fark olmayan araçlardır.İkisine de binmiş biri olarak --> Bu iki araç arasından seçimim Astra olur.Eğer kazık yemeye alışmışsan Golf diyorum,cevabın hayırsa Astra diyorum.Bence yeniden bir düşün.....
  • bende bu iki araca bindim ve benim tercihimde açık ara volkswagen golf olur.al birde burda yak.
  • golf al bence
  • golf astradan daha üstün golf derim
  • ben golf alırdım ancak astrada kötü değil tabiki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardy

böle adam sansınlarlı falan konuşmak size yakışmaz bence.astra dedi diye golf dedi diye kimse kimsenin adamlığını tartışamaz.haddimizi bilelim.

Yazılanlar karşılaştırın sonra laf söyleyin bence. Bilmeden laf söyleyenlere o sözü hatırlatırım sadece.
  • quote:

golf bence astradan bir üst sınıf bir araç.

bir değil, iki hatta üç sınıf üstü olduğu bile söyleniyor. astra'da golf'ün yanında arabamı yani

bence ikiside birçok şeyiyle eşit bir araç (iç genişlik hariç) tek yapmanız gereken tasarım yada kullanılabilirlik (genişlik, rahatlık, radyoların düğmelerinin kolaylığı vs...) olarak kendinize uygun olanı seçmek. birde bir tarafta 0 araç alıp bakımları hariç en az 2 yıl uğraşmamak var, diğer yanda Doğuş'la yüzgöz olmak var :)
  • en iyisi motorculara sormak lazım
  • bence opel astra daha iyi araç bir çok yönden.ama vw ninde bir marka ağırlığı var cezbeden.bende 2 araç arasında golfu seçerdim sanırdım sırf bu yüzden. ama astra golfu sollamıştır onu söyliyim. sen bin sur ikisinede begendiğini al pişman etmez iki araçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

quote:

golf bence astradan bir üst sınıf bir araç.

bir değil, iki hatta üç sınıf üstü olduğu bile söyleniyor. astra'da golf'ün yanında arabamı yani

bence ikiside birçok şeyiyle eşit bir araç (iç genişlik hariç) tek yapmanız gereken tasarım yada kullanılabilirlik (genişlik, rahatlık, radyoların düğmelerinin kolaylığı vs...) olarak kendinize uygun olanı seçmek. birde bir tarafta 0 araç alıp bakımları hariç en az 2 yıl uğraşmamak var, diğer yanda Doğuş'la yüzgöz olmak var :)

walla ben hissettiğimi sölüyorum .ben iki aracada bindim kullandım.hatta astra almaya niyetim vardı ciddi ciddi. sülalece astra arıyorduk resmen ama ta ki golf e binene kadar. o andan sonra vazgectım astradan. bana sanki daha üst bi sınıf araç mış gibi geldi.

• paran varsa sıfır bi araç al..güzel ama dul bi kadınlamı evlenirsin yok sa hiç el değmemiş biriylemi.....cevap çok açık ve net.düşünmeye bile değmez..koş git sıfır bi araba al....kazasız belasız bin inş..koşşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra_enj_elgnc2009

paran varsa sıfır bi araç al..güzel ama dul bi kadınlamı evlenirsin yok sa hiç el değmemiş biriylemi.....cevap çok açık ve net.düşünmeye bile değmez..koş git sıfır bi araba al....kazasız belasız bin inş..koşşşşş

tamam koştum

o paraya çirkin bir kadınla evleneceğime güzel ama dul bir kadınla evlenirim daha iyi. kadının hastalığı sorunları yoksa bence o kadını almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 5 Şubat 2009; 23:44:11 >
  • ben astra derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.