Arkadaşımın eniştesi galerici yaklaşık üç dört ay önce yanına uğradım orda 2001 model 120000 km de astra elegance vardı 13000 tl ye satıyordu.Araçta boya,değişen yoktu ama kaputunundaki vernik atmasından dolayı boya gerekiyordu.
14.5 dan aza aldıysan iyi iş becermişsin derim, 15.5 dan fazla verdiysende yazık olmuş derim.
arkadaşlar sizin verdiğiniz istanbul ve taşra araçları için verdiğiniz fiyatlar benim demek istediğim fiyatlar orjinal ankara araçları için
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
14.750 sallayalaım belki tutar. eski opel astramı 16.100 satmıştım geçen sene 2001 model comfort modeli idi.
arkadaşlar tahminler için teşekkürler araç 2011 e kadar muaynesi olmayan temmuz bandrolu de satıcı tarafından ödenmiş haliyle alındı. temenniler için de herkese teşekkür ederim. pahalı ya da ucuz düşüncelerinize saygım sonsuz. ancak ben istediğim aracı aldım ve değişeni olmayan tek sahip görmüş bakımları zamanında yapılmış orjinal bir araç aldım ve sonuç olarak bana maliyeti 16700 tl oldu. umarım siz de gönlünüze göre bir araç alırsınız aracı olanlara da hayırlı günlerde kullanmalarını dilerim.fotoları ekleyeceğim herkese slmlar saygılar...
çok iyi almışsın güle güle bin allah kaza bela vermesin
quote:
Orjinalden alıntı: romwar
arkadaşlar tahminler için teşekkürler araç 2011 e kadar muaynesi olmayan temmuz bandrolu de satıcı tarafından ödenmiş haliyle alındı. temenniler için de herkese teşekkür ederim. pahalı ya da ucuz düşüncelerinize saygım sonsuz. ancak ben istediğim aracı aldım ve değişeni olmayan tek sahip görmüş bakımları zamanında yapılmış orjinal bir araç aldım ve sonuç olarak bana maliyeti 16700 tl oldu. umarım siz de gönlünüze göre bir araç alırsınız aracı olanlara da hayırlı günlerde kullanmalarını dilerim.fotoları ekleyeceğim herkese slmlar saygılar...
en yakın tahmini ben yapmışım galiba.
hayırlı uğurlu olsun.
evet sandac en doğru tahmini sen yaptın tebrik ederim
böyle tahminleri duydukça mutlu oldum demek ki çok yüksek fiyata almamışım aracı.hepinize teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme