Şimdi Ara

Astra HB 2000 CD alınır mı? ALDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir araba arıyordum. sonunda bugün pazardan (daha doğrusu bi galeriden) başlıktaki arabayı aldım.

Opel Astra CD HB 1.6 2000 model
    gümüş gri 100 bin km.de
    değişen yok. doğal olarak (yaşı gereği) önemsiz yerlerinde lokal boya var.
    ilk sahibinden (Bayan öğretim görevlisi)

sizce ne kadar vermişimdir ? tahminlerinizi bekliyorum

yarın işlemleri bitirince fotograflarını eklerim...

• fiyatını bende merak edıyorum özelden bıldırebılırsen (burdan yazmak ıstemessen) sevınırım,şahsen forumda satılan aracların gercek degerlerı konusunda soruma cevap veren olmadı 1999-2000 astra CD bakıyorum bende hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın tahmınım 14500 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

fiyatını bende merak edıyorum özelden bıldırebılırsen (burdan yazmak ıstemessen) sevınırım,şahsen forumda satılan aracların gercek degerlerı konusunda soruma cevap veren olmadı 1999-2000 astra CD bakıyorum bende hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın tahmınım 14500 tl
    ne diyosun teekin özelden fiyatı yazdım fiyatı vermeden bi yorumlasan burada :)

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

fiyatını bende merak edıyorum özelden bıldırebılırsen (burdan yazmak ıstemessen) sevınırım,şahsen forumda satılan aracların gercek degerlerı konusunda soruma cevap veren olmadı 1999-2000 astra CD bakıyorum bende hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın tahmınım 14500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: romwar

ne diyosun teekin özelden fiyatı yazdım fiyatı vermeden bi yorumlasan burada :)

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

Alıntıları Göster
    Araba'yı tip olarak çok sevıyorum az pahalı gıbı ama aydın'daymıssın orada yuksek olabılır temızse cokta dusunmemek lazım hayırlı olsun tekrar ALLAH kaza bela vermesın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

Araba'yı tip olarak çok sevıyorum az pahalı gıbı ama aydın'daymıssın orada yuksek olabılır temızse cokta dusunmemek lazım hayırlı olsun tekrar ALLAH kaza bela vermesın

Alıntıları Göster
    evet aydındayım. temiz oldugu için düşünmeden aldım.teşekkürler uzun zamandır aradığım araçtı hayırlısı şimdiye nasipmiş sagol tekrar...
  • quote:

evet aydındayım. temiz oldugu için düşünmeden aldım.teşekkürler uzun zamandır aradığım araçtı hayırlısı şimdiye nasipmiş sagol tekrar...

Alıntıları Göster
    15 bindir,
    hayirli olsun.

bazi kasalar vardir degerini hic kaybetmez. gule gule kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

15 bindir,
    hayirli olsun.

Alıntıları Göster
    16.500'e almış olabilirsin yada 17.000
    bayan öğretim görevlisi temiz kullanmıştır aracı. ayda 500 km bile yapmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandac

16.500'e almış olabilirsin yada 17.000
    bayan öğretim görevlisi temiz kullanmıştır aracı. ayda 500 km bile yapmamıştır.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    16,000 Vermişsindir diyorum, ama LPG yok sanırım belki fiyat oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maerdir

16,000 Vermişsindir diyorum, ama LPG yok sanırım belki fiyat oynayabilir.

Alıntıları Göster
    1999 Opel Astra 1.6 HB GL 120.000 km Klima, Çift Airbag değişen parça yok 3-4 yerinde önemsiz boya vardı. 13.400 sattım 2 hafta önce. Şehir İstanbul. Siz kaça aldınız merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMee -- 5 Temmuz 2009; 20:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

1999 Opel Astra 1.6 HB GL 120.000 km Klima, Çift Airbag değişen parça yok 3-4 yerinde önemsiz boya vardı. 13.400 sattım 2 hafta önce. Şehir İstanbul. Siz kaça aldınız merak ettim?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, inş. kazasız belasız kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

Hayırlı olsun, inş. kazasız belasız kullanırsınız

Alıntıları Göster
    cd ler o yılın en full olanlarından sanırım değişen boya yoksa düzgün ise araba 18 tl rahat eder hayırlı olsun güle güle binin allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

15 bindir,
    hayirli olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emtue

15 bindir,
    hayirli olsun.

katılıyorum.

teşekkür ederim yorumlarınıza ve güzel dileklerinize. araçta tüp yok ve hiç takılmamış 4 airbag abs klima gerisini yazmaya gerek yok sanırım biliyorsunuzdur. 2000 yılı astranın en fullu bi arkadaşın da dediği gibi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emtue

15 bindir,
    hayirli olsun.

katılıyorum.

teşekkür ederim yorumlarınıza ve güzel dileklerinize. araçta tüp yok ve hiç takılmamış 4 airbag abs klima gerisini yazmaya gerek yok sanırım biliyorsunuzdur. 2000 yılı astranın en fullu bi arkadaşın da dediği gibi.

Alıntıları Göster
    fiyatı da yarın vereceğim biraz daha tahmin bekliyorum yaklaşan arkadaşlar da var

• quote:

fiyatı da yarın vereceğim biraz daha tahmin bekliyorum yaklaşan arkadaşlar da var

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/emsalsiz_astra_g-27WQQaXQQ14916459WQQpXQQdisplayitem

bu linkteki gibi bir fiyatı yoktur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

Alıntıları Göster
    evet linteki araç pahalı olabilir ama hatasız bir araca benziyor benim prensibim aracın orjinalliği astrayı 14 tlye de alırsın ama sanayiden çıkamazsın bence linteki araç o kadar etmesede 22 tl eder

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yuci

yok o araç baya bi pahalı benim araca göre.benimkinin fiyatına çok uzak aralarında uçurum var diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoz5775

evet linteki araç pahalı olabilir ama hatasız bir araca benziyor benim prensibim aracın orjinalliği astrayı 14 tlye de alırsın ama sanayiden çıkamazsın bence linteki araç o kadar etmesede 22 tl eder

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

ne 22 si :o

ilandaki araciçin konuşmussunuz pardon bakmadımo araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 5 Temmuz 2009; 23:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Alıntıları Göster
    26500 istiyor adam sıfırının fiyatı ne kadar bilmiyor sanırım.17500 veririm sonuçta 9 yaşında araç istediği kadar temiz olsun.26500'e astrayı üçe katlayıp beşe bölebilecek dizel 2005 model ve yukarısı ne araçlar var.Millet uçmuş .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.