< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlak11542 -- 17 Ekim 2024; 0:40:51 > |
Astra j 1.6 dizel alınır mı
-
-
Yillarin oturmuş motoru alınır binilir. -
Hocam 170bin km de ama o korkutuyor. -
Zincir değişimi yapılmış mı onu bir sorun almadan önce. Egr dpf iptal edilmediyse. Enjektör pompada sorun yoksa Alınır ben de corsa’yı yeni yıl gibi satıp j kasa alayım diyorum. Takibimde bir araç.
Fotoyu inceledim bence ağır bakımların bir kısmı yapılmış. Zincir işini sorun biraz erken değişim için ama yine de aklınızda olsun biraz zahmetli iş bazı ustalar yanaşmıyor bunun zincir değişimine. Bence alınır duruyor. Bir de bunlara güzel bir ekran takılıyor car playli çok da doğal duruyor araca onu da takdırırsınız mis gibi binilir. İlan atar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 17 Ekim 2024; 1:3:1 > -
Listede triger zinciri var yani değişmiş bu motorun en yüksek masrafı bunun degisimesi çünkü motor indiriliyor yüksek işçilik bedelleri alınıyor .
Zincir ses yaptığı zaman değişir bu motorda.
Motoruna Saglam bir şekilde baktırırsan alınır Sonuçta 2 ci el aliyorsun her sey olabilir
Ben hep soylerim birazda kenara para koyarak alim yapmak lazim ufak sürprizler icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ekim 2024; 2:49:58 > -
Evet doğru diyorsunuz ikinci el alımında her zaman bir miktar para olmalı kenarda ne olacağı belli olmuyor birazda şans işi -
Evet o çok düğmeli panele tam oturuyor bu araçtada var o carplayli olan güzel duruyor bu araçlarda herkesten duyduğum zincir konusu demekki tek masrafı herkeste görülebilen. Yani aynı paralara egea clio alabilirdim biraz hoş gelsin istiyorum araç kullanmak o yüzden astra j alınabilir duruyor bir karakteri var gibi -
Ben dün göz ucuyla baktığımda zinciri görmemişim. Zinciri de değişmiş tüm ağır bakımlarını yapmışlar. Aracın yani alınıp misler gibi binilir. Hangi paket?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 17 Ekim 2024; 9:58:48 > -
1.6 cdti dizel otomatik design paket fiyatı 659bin tl 350 bin nakitim var gerisini krediyle kapatıp giricem gibi ama bakalım bekleyedebilirim araba piyasasının ne olacağı belirsiz şu an -
2014 model sport paketlisini sattım 1.5 yıl önce b suv bir araç aldım 2021 model ama hala eski aracım gözümde tütüyor gerek konfor gerek yol tutuş ve verdiği güven olarak bu fiyata alınır mis gibi de binilir... Eski aracım otomatik olsaydı satmazdım muhtemelen eşim de kullanabilsin ve model yenilemek için sattık b suv aldık ama yerini tutmadı...
-
Herkes bir şekilde suv lara geçmeye çalışıyor yüksek araçlara ama keyif olarak çok öyle olmuyor bu araçta keyifle kullanabilirsin tabi ama modelde çok farketmiş sizde 2014 aracın daha fazla sorunu keyif kaçırabilirmiş eş ile birlikte kullanılacak senaryoda yine mantıklı olanı seçmişsiniz gibi -
Fiyatta güzelmiş. Hayırlı olur umarım.
Ben pek araba konusunda bekleyebilen biri değilim. Geçen sene 3 ayrı kredi çekip 0dan nakitle almıştım.
Tabi finansalları daha toplayamadım yeni yıla anca toplar toplamaz. Yeni kredi üst model -
Bende yeni sattım hocam 2003 borayı üstünü direkt borçla alıcam başka seçenek yok gibi zaten umarım bize nasip olur satılmazsa kasım başında almaya çalışıcam olmadı başka astra j ler :) -
Bunun boya değişeni bilmiyorum ama ağır bakımları yapılı olması çok iyidi. Kaçırmamak için Ben kesin dün geceden kredisini çeker arabaya bakmaya giderdim şimdiye -
Bir çamurluk değişen sol taraf boyalı önemli yerlerin boya değişen yok hocam iyi duruyor baya marşpiyelinde ufak bi ezik var ufak tefek çizikler mevcut önemli birşeyi yok bende her an gidebilirim zor tutuyorum :) -
Fiyatın böyle olmasının sebebi 2 tane bedelsiz kazası var ondan olabilir -
Fiyat güzel. Exper düzgün olduktan sonra bu dediğiniz boyalardan bir şey olmaz uygun alıp uygun satarsınız. Sıkıntısız. -
Triger zincirinin değişmiş olmasına dikkat edin, biraz maliyetli bir iş,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X