Şimdi Ara

Astra J 1.6 ilk 1000KM Merak Edilen Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun öncelikle, edition donanım sanırım en bazı nasıl yeterlimi ? esp standart diye biliyorum yol tutuşu nasıl ? 1-2 resim güzel olurdu iç dış gece falan
  • Hayırlı olsun hacı.
    Benim için formül basit.
    LPG uyumu varsa taktırırım. Zaten çok yol yapıyorum. Paşa paşa gezerim , hesap yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridgestone turanza gerçekten çok sert çok konforsuz bir lastik ama bir o kadar da sağlamdır. Şimdi goodyear f1 asymmetric 2 kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Hayırlı olsun kazasız kullanmanız dileği ile. Aynı motorun 124hp'lik versiyonunu kullanıyorum (Cruze) 36.6km/h ortalama hız ile 8.3litre tuketim gösteriyor şuan yol bilgisayarım.

• Heh hocam gelelim o konuya, bende alırken sürekli onu araştırdım forumlarda felan. Sürekli dönen muhabbet araç çekmiyo! Ya bunu kim neresinden uydurmus merak ediyorum. Araç tam bi atmosferik yani biraz devrini bilmek lazım öyle 1.2 tsi kullanir gibi kullanazsin ama performansi valla beni çok tatmin ediyo 180 e kadar çıktım daha fazla cikmadim ama çok rahat ve ciğerli çıktı o hizada. Aracı turbo gibi 1500-2300 devir aralığında kullanamazsin. 2000 devir altına inmedigin sürece araç hantal vsvs hepsinin uydurma olduğunu anlarsın araç bide 0 olduğu için valla altımda aslan tutuyorum diyebilirim dokunduğum gibi yapistiriyo, bu arada devir aralığı 1900-2600 olarak kullanıyorum ekonomikte. Gelelim redline'ye araç 3500 den sonra bambaşka bi araca dönüşüyor sesi direksiyon hissi vsvs. Bunu kullanarak tatmanizk öneririm :)

Bu arada 1.4 tsi 2010 jetta kullanicisi arkadaşimin babası aracı 30-40km kullandı ve gerek performans ve yol tutuşunda hayran kaldı sedanini almak var aklında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstbelieve -- 24 Haziran 2015; 12:47:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: firstbelieve

Heh hocam gelelim o konuya, bende alırken sürekli onu araştırdım forumlarda felan. Sürekli dönen muhabbet araç çekmiyo! Ya bunu kim neresinden uydurmus merak ediyorum. Araç tam bi atmosferik yani biraz devrini bilmek lazım öyle 1.2 tsi kullanir gibi kullanazsin ama performansi valla beni çok tatmin ediyo 180 e kadar çıktım daha fazla cikmadim ama çok rahat ve ciğerli çıktı o hizada. Aracı turbo gibi 1500-2300 devir aralığında kullanamazsin. 2000 devir altına inmedigin sürece araç hantal vsvs hepsinin uydurma olduğunu anlarsın araç bide 0 olduğu için valla altımda aslan tutuyorum diyebilirim dokunduğum gibi yapistiriyo, bu arada devir aralığı 1900-2600 olarak kullanıyorum ekonomikte. Gelelim redline'ye araç 3500 den sonra bambaşka bi araca dönüşüyor sesi direksiyon hissi vsvs. Bunu kullanarak tatmanizk öneririm :)

Bu arada 1.4 tsi 2010 jetta kullanicisi arkadaşimin babası aracı 30-40km kullandı ve gerek performans ve yol tutuşunda hayran kaldı sedanini almak var aklında

Aynen hocam, devirli kullandıktan sonra sıkıntı yok. Opel Astra 1.6 115 Hp 155 Nm torkunu 4000 d/d veriyor. Tam güç isteniyorsa 6000 d/d. Araç gayet performanslı, daha ne olsun =) Astra j beni mest ediyor, çok güzel bir otomobil. Eskimeyen bir tasarımı var.

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle aracı alırken ihtiyaçları iyi bilmek lazım. Bu olsun şu olsun diyip fullunu alıp hicbir özelliği kullanmamak israftan öteye gidemez.

Benim allaha şükür durumum musaitti ama ihtiyaçlarımi karşıladığı için baz donanım aldım.

Ama araç boş gibi değil ki bu yüzden ihtiyaçları karşılıyor.

ESp,Asr tabiki standart polo mu bu

Araçta hız sabitleme direksiyondan kumanda 6 airbag fonksiyonel kol dayanama hersey mevcut bence bi baz donanıma göre araç gayet uygun. Fotografta hocam nazardan korkuyorum

Yol tutuşu olarak cok başarılı genel olarak agresif kullanıyorum ve sınırları zorluyorum bence en başarılı olduğu nokta bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstbelieve -- 24 Haziran 2015; 14:22:44 >

• aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşaallah ve fazla da hız yapmayın çok gerekmedikçe.. fizik kuralları değişmez Allah korusun.
    hocam j kasa benim hayalimdi ama parayı denkleştiremezsem h kasa alacam sanırım. bazı sorularım olacak.
    aracı nereden aldınız ? alırken liste fiyatı ne kadardı?
    şuan 51000 den aşağı inmeyiz zaten kampanyalı fiyat diyorlar.
    Bir de malum sitede 2. eline 53-56 bin yazanları gördüm lpg takılmamış haline. adam 2 yıl kullanmış 20.000-30.000 km yol yapmış hala sıfırından yüksek fiyat istiyor. :)
    durum böyle olunca insan sıfıra yöneliyor.
    hocam bir de alırken lpg kaça takılır diye sordunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filfiloko -- 26 Haziran 2015; 13:41:48 >
  • Ben aracı zamdan 2 hafta once aldım ben aldıktan sonra tüm sıfır araclara zam geldi.
    Aracı Bursa yalova yolu neskardan aldım liste fiyatı 49400dü 48500e indiler 220tl de park sensörü 48720 gibi bişeye denk geldi.
    Lpg montajı 2000 veya 2200 tl olması lazımdı hatırladığım kadarıyla.
    Ben aracı almadan 2 hafta once 2013 13 binde 1.6 astrayı 44 bin tl ye anlaşmıştım sonradan sıfır almaya karar verdim, biraz daha düşük 2011-2012 20-30 bindeki astraları 42-43 bine bulursunuz diye tahmin ediyorum ama tam bilmiyorum piyasayı.
    Umarım allah gönlünüze göre temiz bi araç nasip eder :)
  • firstbelieve kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgilendirme için.
  • aslında çatır çatır kullanılacak araba ama 3500-4000 devir şartlarında kullanım türkiyede ocağa incir ağacı dikebilir
    aşırı hantal olamamalı o araba kısa oranlı şanzıman var 100le giderken 3000e doğru geliyor sanırım değil mi devir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Haziran 2015; 13:50:10 >
  • Aynı motora sahip Astra H Easytronic ile 30-33 km/s ortalama hızda 7.5-7.8 litre tüketim ile geziyoruz.

Atmosferik benzinli motor ve ağır kasaya göre başarılı değerler.

• Arabanız hayırlı olsun öncelikle. Bende de 2011 1.4t var, Ş.içi 9,5-10,5lt civarı yakıyorum, daha da aşağıya düşüremedim. Kullanımı, görüntüsü gerçekten çok güzel ama bastımı yakıyo meret :)
  • firstbelieve kullanıcısına yanıt
    Conti ile Goodyear'dan şaşmayın lastikte.
  • Aynı aracın 2010 active select i vardı. Şehiriçi 12.5 lt den aşağı düşüremedim. Sehir dışı ise 8.5 lt civarı yakıyordu. Sizinki düz vites ise 2 lt daha az yakar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.