Şimdi Ara

Astra J 1.6 ilk 1000KM Merak Edilen Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Astra 1.6 HB Power Kırmızi edition 115 hp benzinli aracımi 2 ay önce aldım Arac 1000 km'yi gecti yakıt performans konfor çekiş vs. Merak ettiğiniz sorular varsa buyrun sorun

Iyi forumlar

Edit:48700 e aldım aracı park sensörü ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstbelieve -- 24 Haziran 2015; 0:31:27 >

• Bizim soracağımız ne var kaç yakıyor kaç ?
  • Ahahah doğru hocam ful şehir içi araç uzun yol görmedi ve hiç sifirlamadim yol bilgisayarini 11.5lt/100km şuan. 2500-3000 km den sonra 8.5-9 litrelere düşmesini umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstbelieve

Ahahah doğru hocam ful şehir içi araç uzun yol görmedi ve hiç sifirlamadim yol bilgisayarini 11.5lt/100km şuan. 2500-3000 km den sonra 8.5-9 litrelere düşmesini umuyorum

bişey yakmıyormuş:)
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Ne demezsiniz :)
  • firstbelieve kullanıcısına yanıt
    İlk bakımına girdikten sonra bence o değerlere ulaşır hocam.
  • İkinci ele guvenmedigim için ufak bi B sınıfı araç bakıyordum şöförlüge yeni başlayacak kız kardeşime. Fiyatlar 40tan aşağı olmadığı için gidip sıfır Astra H aldım 39000 civarina, Nisan 2014te.

Ayni motor, acemi şöför ortalaması 8.2 felan. Adana merkezde kullanılıyor araç sabah akşam Balcalı trafiğinde. 15 ay oldu nerdeyse alalı, araç 8000 km dolaylarında. Daha fazla binilse tüp şart ama km yapmadığı için bizce tüketim makul şu an.
  • Only34 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam
    Hocam araç konfor olarak nasıl süspansiyonlar koltuk rahatlığı ses izalosyonu(lastik ruzgar ve yol) nasıl birde yakıt tüketimini ort.hız ile beraber foto varsa atabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Hocam araç konfor olarak nasıl süspansiyonlar koltuk rahatlığı ses izalosyonu(lastik ruzgar ve yol) nasıl birde yakıt tüketimini ort.hız ile beraber foto varsa atabilirmisiniz
    Hocam daha rodajı yeni bitirmişsin :) Kullandıkça daha çok seveceksin. Yarın sabah olsa da arabaya tekrar binsem diyeceksin :) Ben de 25.000'i devirdim hayırlısıyla, oradan biliyorum.
  • 2 ayda 1000 km kullandın kıyamıyon herhalde arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

2 ayda 1000 km kullandın kıyamıyon herhalde arabaya
    1.4 turbosunu kullanıyorum araç daha 3250 km'de ağırlıklı şehir içi ortalama hız 31-32 gibi birşeydi. Tüketim 7.7 sizinkide bundan 1 litre yukarıda olur ilerleyen zamanlarda.
  • serdar_ibrahim eymen. kullanıcısına yanıt
    Konfor olarak hiçbir sıkıntı yok çok memnunum, izolasyon çok iyi, süspansiyonlar tatlı, rüzgar sesi 130-140 tan sonra başlıyor ama çok rahatsız etmiyor, ortalama Hızı tam bilmiyorum ancak 20 felandir maximum çünkü oturduğum yerde trafik çok yoğun

Edit:araci aldığımizda üzerinde bulunan Bridgestone turanza lastikler cidden tam odun tek özelliği sağlam olmasi, düz asvaltta lastik sesi geliyor bunun nedeni lastiğin hamuru çok sert ve daha çok yeni lastik zamanla biraz daha yumuşar ama lastik genel olarak kötü. Bi arkadasta 1.4t var o petlasin yumuşak hamurlu lastiğini kullanıyor 2 yildir cidden muazzam araç resmen kayıyo asvaltta bunlar aynı aracmi diyo insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstbelieve -- 24 Haziran 2015; 1:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

1.4 turbosunu kullanıyorum araç daha 3250 km'de ağırlıklı şehir içi ortalama hız 31-32 gibi birşeydi. Tüketim 7.7 sizinkide bundan 1 litre yukarıda olur ilerleyen zamanlarda.

Ağırlık şehiriçi ve 31-32km/h hız.
    Bunlar biraz çelişiyor.
    Sonra millet 7.7lt görmek için alıyor ve 11 litre gerçeği ile karşılaşıyor.
    Astralar biraz fazla yakıyor, J kasalar özellikle.
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam astra genel olarak cok yakıyor benzinlisi, h kasada dahil buna.
  • angel_f!re kullanıcısına yanıt
    1.4 astra sehirici 10 litrenin altinda nasil yakiyor anlatin da biz de uygulayalim. Sehirici dediginiz kars sehirici falan sanirim
    Hocam benim asil ettigim performansi,ne soylersiniz o konuyla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam benim asil ettigim performansi,ne soylersiniz o konuyla ilgili?
    2.0 d segment araçlar daha az yakıyor 1.6 astralardan.

1.6 motor 1300küsür kg ağırlığındaki araca yetmiyor. Hem performans olarak tat vermiyor hem de tüketim. Aynı aracın 2.0 motorlusu olsa bundan daha az yakar, daha uzun ömürlü, daha keyifli olur ama bu vergiler bizi her şeyden mahrum bırakıyor.
  • Aynı aracı 2014 Kasım Ayında aldım. Araç şu an 5000 kmde ortalama hız 24-23 tüketim ise 10.2 L full şehir içi kullanımı mevcut hergün 3 km lik dik bir rampa çıkıyorum bunun etkisi de çok fazla. Samsun da yaşıyorum Yakıt konusu çok iç açıcı değil fakat ayda 500 700 km arası yol yaptığım için maksimum ayda 100 tl farkediyor o da beni yormuyor. Ilerleyen zamanlarda LPG düşüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstbelieve

Arkadaşlar Merhaba Astra 1.6 HB Power Kırmızi edition 115 hp benzinli aracımi 2 ay önce aldım Arac 1000 km'yi gecti yakıt performans konfor çekiş vs. Merak ettiğiniz sorular varsa buyrun sorun

Iyi forumlar

Edit:48700 e aldım aracı park sensörü ile birlikte.

Öncelikle günaydın. Hayırlı ramazanlar. Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aracın performansı nasıl ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.