Şimdi Ara

Astra J Cosmo 1.4 Turbo İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
33.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evt bu aralar kısmetse 1.4turbo 140hp active select spor bir astra almayı düşünüyorum..aracı inceledim fakat sürmedim..gayet hoş bir araç hem dış görüntüsü hem iç donanım..araçta hali hazırda sunroof afl ve navigasyon mevcut..flexide afl gibi opelde çok başarılı bir opsiyon fakat 1-2 ay bekleyemem işin açıkcası..ve günlük kullanıma uygun 4 kapı ufak motor şık bir araç tercihlerimde opel astra cezbetti beni..mini cooper countryman s lere baktım 184hp 1.6 motor olması vergiden dolayı biraz kastı hızlanma ve benzin sarfiyatı sciroccodan fazla..tek artısı mini aktarması ve 4x4 olması..bakalım ya astra yada sciroccodan yana kullanacağım fakat sciroccoda coupe..ama bu 3 araçdan en iyi hızlanma ve yakıt sciroccoda..fakat coupe/cabrio model aracım var bir ikincisini almak istemiyorum..yeni astra'ya 4 kişi rahat bindik..konsol zengin..donanım zengin..sunroof afl ve navigasyon ile katmerli..birde birebir kullanıcılarından yorumlar almak istedim teşekkürler..

• Arac Cosmo ve CD 600 mu ekli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosmo değil sport paket nav600+afl+sunroof ekli opsiyonel bir tek flex şasi eksik o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

cosmo değil sport paket nav600+afl+sunroof ekli opsiyonel bir tek flex şasi eksik o kadar..

Fiyatı ne acaba?
  • 57-55 arası bir rakamdı..
  • Yakıt sıkıntı olmayacaksa süper seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

cosmo değil sport paket nav600+afl+sunroof ekli opsiyonel bir tek flex şasi eksik o kadar..

Ever bi eksiginiz Flex Ride ve deri koltuk opsiyonuymus.

Yakit sorun olmazsa secim harika..

• wallahi bu kadar şeyi düşündünüz onu düşünmediniz mi diye belkide aklınıza gelmiş olabilir..fakat flexi ve deri opsiyonu'da koyduğum zaman aracın gelişi neredeyse 2 ay gibi bir süreyi bulacağını belirttiler..bnm aracım var sıkıntı olmaz fakat 2.araç sebebi ise mağlum kullandığım araç coupe/cabrio bir araç..4 kapılı bir araca ihtiyacım var öncelik terichlerim kompakt olması büyük 4 kapı ile işim yok..ve şık durması..alternatiflerim arasında countryman s 4x4 vardı,astra turbo 1.4 140 ve scirocco vardı..fakat 1.4 motor'a yöneldiğim için astra daha cazip ve uygun geldi..scirocco'da öyle fakat coupe olması bnm için dezavantaj..
  • O zaman en iyi tercih Astra olur bence.

• berde otomatik düşünüyorum.memnunmusunuz herhangi bir sıkıntı çıkardımı size tavsiye edermisiniz yakıt haricinde .bi de kronik arızası var mı dsg ler gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

berde otomatik düşünüyorum.memnunmusunuz herhangi bir sıkıntı çıkardımı size tavsiye edermisiniz yakıt haricinde .bi de kronik arızası var mı dsg ler gibi?

Ben 11 aydır kullanıyorum. Kullanması çok keyifli. Yakıt şehiriçi 10 litre altı hayal. Şehirdışında 6,5-7 litre....
    Kronik bir arıza duymadım. Vites geçişleri DSG kadar iyi değil. Düşük hızlarda tereddüt yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

berde otomatik düşünüyorum.memnunmusunuz herhangi bir sıkıntı çıkardımı size tavsiye edermisiniz yakıt haricinde .bi de kronik arızası var mı dsg ler gibi?

Oto viteste yakit duze gore 1 ila 1.5 litre arasi daha fazla. 10 un altina dusmesi zor hele trafik goruyorsaniz.

• Merhabalar herkeze. opel astra 1.4 t sedan benzin lpg otomatik vites arac almayi dusunuyorum. 2013 model olan arac icin bazi arkadaslar tasimaz kasayi sedan kasa dediler fakat burdan yardim almak istedim. Degerli yardimlarinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzer630

Merhabalar herkeze. opel astra 1.4 t sedan benzin lpg otomatik vites arac almayi dusunuyorum. 2013 model olan arac icin bazi arkadaslar tasimaz kasayi sedan kasa dediler fakat burdan yardim almak istedim. Degerli yardimlarinizi bekliyorum.

Ya hocam agzı olan konusuyor, 1.6 motor biraz agır kanlı ama sizin baktgnz 1.4turbo gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzer630

Merhabalar herkeze. opel astra 1.4 t sedan benzin lpg otomatik vites arac almayi dusunuyorum. 2013 model olan arac icin bazi arkadaslar tasimaz kasayi sedan kasa dediler fakat burdan yardim almak istedim. Degerli yardimlarinizi bekliyorum.

O motor 1600 kg lik ınsignia yi taşıyor fıstık gibi. Ne saçmalamışlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.