Şimdi Ara

Astra j fren

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 t aracımın eski sahibi 3000 km önce sadece balatalari değiştirmiş geçen ani fren yaptım balata kaçırdı duramadim. Frene normal hızda sonuna kadar basarsanız çok iyi durduruyor. Benim araç neden kaçırmış olabilir tavsiyeniz nedir diski tornada duzelttireyim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Torna işlemi disk yüzeyinde dengesiz aşınmalarda veya diskin yamulma durumunda işe yarar ama tekrarlı yapılamaz, her işlemde disk incelir, aşırı aşınıp incelmiş disklere de torna yapılmaz dolayısıyla.

Balata kaçırdı duramadım derken neyi kastettiniz anlamadım, ya yeteri kadar fren kuvveti uygulamadınız, ya da fren hidroliğinizde problem var basıncı düzgün iletmiyor. (Uzun süre sert fren yapıp diskleri balataları ve hidroliği aşırı ısıtmadığınızı varsayıyorum.)

En son fren hidroliği ne zaman değişmiş, bizim millet genelde yıllarca hidroliği değiştirmez ama özellikle nemli bölgelerde kalan araçlarda yılda bir değiştirmekte fayda var. Zaten çok maliyetli değil hidroliğin kendisi, işçilik biraz uğraştırıcı onun için de balatalar değişeceği zaman hidrolik de değişirse 2 kez sök tak yapılmamış olur aradan çıkar.
  • Nasıl bir kaçırma ben anlamadım ı kaçırma nasıl oluyor bi anlatırmısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABS devreye girmiş başka bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly_effect_53 -- 19 Eylül 2018; 8:56:0 >
  • Astra J ağır bir araç. 1.4T kullandım 21 bin kilometre. Frenleri bana zayıf gelirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bastınız frene ancak araç durmadı sanırım ben bunu anladım. Fren balataları orjinal olmayabilir diskler çok incelmiş olabilir. GM in fren balatalarının 2.kalite ürünleri var onlardan takılmış olabilir.
  • Bende de 1.4t at vardı. Frenleri baya sağlamdı bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA L
    2 yıl önce açıldı
    Astra j sinyal arızası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.