Şimdi Ara

ASTRA J KASA 1.3 CDTİ KULLANICILARI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.556
Cevap
45
Favori
503.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60bin bakımında ben filtreleri yağ ve ön arka balata değişimlerini yaptım parçaları kendim aldım ustama yaptırdım. balataları trw marka aldım. filtreleri orjinal gm aldım. V kayışını değiştirmedim.
  • bende 105000 bakımına sokacağım 1.3 dizel j kasa 2013 model neler var değişecek yapılacak blen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.periyodik bakım tablosu varmıdır liste halinde acaba
  • Merhaba 2 hafta önce aldığım 2013 1.3 cdti sport stil aracımla aranıza katıldım.Paket özelliklerini nasıl öğrenebilirim.
  • maviduesch M kullanıcısına yanıt
    Edition:

-17” yapısal jantlar
    -Yol bilgisayarı
    -Direksiyondan kumanda sistemi
    -Cruise control
    -Watt’s arka bağlantı
    -Hıza duyarlı direksiyon
    -ABS
    -ESP
    -Gövde rengi ısıtmalı yan aynalar
    -Gündüz farları
    -Elektrikli ön ve arka camlar
    -Klima
    -CD30/Radyo/CD/MP3 çalar
    -Kol dayama desteği (ön)
    -Manuel park freni

Opsiyonel:

-Business Pack (17” alaşım jant – sis farları – bluetooth)

*Sport : Edition’a ek özellikler;

-17” alaşım jantlar
    -LED gündüz farları
    -Krom cam çıtaları
    -Sis farları – ön
    -Deri kaplı direksiyon
    -Otomatik yanan farlar,
    -Otomatik kararan iç dikiz aynası
    -Yağmur sensörü
    -Arka orta kafalık
    -Elektronik iklim konrtollü klima
    -CD400 Radyo / CD/MP3 çalar
    -USB bağlantısı
    -Balık sırtı radyo anteni
    -Elektronik park freni
    -Park pilotu –arka

Opsiyonel:

-AFL
    -Navigasyon ( Navi600)
    -Stil paketi (sunroof – bluetooth-17”jant)
    -Sunroof

*Cosmo: Sport’a ek özellikler

-Sürüşe duyarlı ön farlar (AFL)
    -Elektrikli katlanır yan aynalar
    -Park pilotu (ön-arka)
    -Bluetooth
    -Alarm

Opsiyonel:

-Navigasyon (Navi600)
    -Deri koltuklar
    -Sunroof
    -Flexride
    -18” alaşımlı jantlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• maviduesch M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Güzel seçim güle güle kullanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviduesch

Merhaba 2 hafta önce aldığım 2013 1.3 cdti sport stil aracımla aranıza katıldım.Paket özelliklerini nasıl öğrenebilirim.
    hayırlı olsun kaca aldınız km arac durumu nasıldır.
  • 2013 model 1.3. Cdti sport + sunroof sedan alacak gibiyim. 73.500 e sizca fiyat nasıl? 14 bin küsür km de araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semiforrecon S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... cevabınızı şimdi gördüm biraz geç oldu kusura bakmayın.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasrhere

hayırlı olsun kaca aldınız km arac durumu nasıldır.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.. aracım temiz güzel kullanılmış 74binde 73.000 ₺ ye aldım.Beyaz hb olanından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

60bin bakımında ben filtreleri yağ ve ön arka balata değişimlerini yaptım parçaları kendim aldım ustama yaptırdım. balataları trw marka aldım. filtreleri orjinal gm aldım. V kayışını değiştirmedim.
    Merhaba opel astra j kasa sedan 1.3 dizel sport 65.000 kmde surucu kapi saci ve bagaj kapagi degisik 25.000 tl hasar kaydi var beyaz renk 50.000 tl istiyor sizce alinirmi ? Opelin ikinci eli nasil ? Ne kadar teklif vermiliyim ve aracin performansi nasildir ? Cok tesekkurler

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    hasar kaydı cok yüksek tahminen airbag açmıstır o araç tek seferdemi o hasar kaydı? sport paket iyidir.
    sizin bakmış olduğunuz makyajsız kasa olmalı eğer biniciyseniz 3-5 yıl alın derim. sunroof varmı araçta.
    1,3 dizel motor kalkışlarda yavaş ama az yakıyor vites aralıkları kücük. Ben seviyorum aracımı bu ikinci astra j ilki majyaksız kasa cosmoydu sunroofluydu 6. günde ilana koydum satıldı. İkinci eli iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 15 Aralık 2018; 22:17:34 >
  • Astra J almayı düşünüyoruz. Konu açtım, yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

https://forum.donanimhaber.com/55-bin-tl-astra-j-hb-1-3-1-4t-1-6--136312729#136312729
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    MERHABA

BENDE NASIPSE CUMA GUNU

opel astra 1.3 cdti enjoy active ICIN BAKMAA GIECEGIM

2014 106BIN KM DOLU HASARI VARMIS HARICI HATASIZ MIS

SASEDEN SOGULATTIM KM HERSEY TUTTU

RAKAM OLARAKDA 61BIN TL

YORUMLAR LUTFEN...

• Arkadaşlar Astra j Sport paket Dizel 90 000 km 2012 model aracım satılıktır

İlan no : 674506867

Ölucüler zahmet etmesin

• Merhaba. 2012 Astra J 1.3cdti sport sedan aracımda egzozdan kötü bi koku geliyor.Aracım 60.000 kmde. Partikül dolu olabilir diye 30-40 km 3.vites 120 km hızla yol yaptım ama halen bu koku devam ediyor. Aracın çekişinde turbosunda herhangi bir sorun yok. Marşa basıp çalıştırdıktan sonra gaz verdiğimde siyah bi duman çıkıyor ama seyirhalinde giderken siyah duman yok ve çok nadir beyazımsı bir duman oluşuyor. Bu sorun neden kaynaklıdır. Motor yağ bakımını henüz yaptırmadım bakım zamanı geldi aslında. yardımcı olabilecek varmı? saygılar....
  • Diğer bir husus... Sürüş pozisyonu koltuk daha derine alçalmıyor ve direksiyon yüksekliği ayarı yukarı doğru son kademede olmasına rağmen diz mesafesi yeterli değil. Boyum 1.87 75 kiloyum daha önce fluance golf7 jetta volvo gibi araçlar kullandım ama astranın sürüş poisyonu bana yeterli keyfi sunmadı. Dik oturur gibi bi his oluşuyor ve tabiri caizse araca gömülemiyorsun gibi.. koltuk ayarındamı sorun var yoksa aracın sunduğu imkan bukadarmı. aynı sorunu yaşayan varmı teşekkürler
  • hb_kosovali kullanıcısına yanıt
    aracı yenimi aldın araç yazılımlı olabilir. yada orjinal km değil arabayı 3 vites 120km hızla bagırtmana gerek yok araba rolantide partikülü temizliyor zaten anlık yakıt tüketiminden görebilirsin yada 5. vitesde 2,5- 3,5 devir kullan buda hızın 150-170km olacak
    oturma pozisyonu gayet iyi bende 1,85 ve 95 kg sport paket var koltukları sport kavrama yanakları var. en dibe aldığında yerde gidiyor hissi veriyor.
  • merhaba, 1.3 dizel astra sahibiyim.

aracım hangi yağ numarasını kullanıyor? yardımcı olabilecek var mı?
  • M.Y.D kullanıcısına yanıt
    Ben aracıma Motul 8100 X-Clean Fe 5W30 yağ koydum, aracın sesinde dahi azalma oldu. Motul zaten dünyada kendini kanıtlamış bir yağdır. Sizede bu yağı öneririm.
  • Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.