Bildirim
astra j kasa lpg
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Subaplarda erime sorunu oluyor sanırım. -
golf 102 yerine düşünüyordum lpg olmuyor mu 115 lik j kasaya?
demek onun için yollarda çok yok -
Opelde lpg sorun çıkartıyor diye biliyorum. -
2001 model opel aracıma LPG taktırdım. ciddi anlamda başımı ağrıttı. servisteki usta Opel modellerinin lpg'ye pek uyumlu olmadığını söyledi..bi araştır derim. -
forumda okuduğum; zamanla lpg ısı farkından dolayı sübap uzaması yapıyor.arabayı fazla sıkıştırmadan kullanılacak ise
50-60.00km sorun çıkartmaz. iyi bir lpg + yağlama sistemi ile süre daha çok uzatılabilir. sorun çıkmaya başladıktan sonra
çelik sübaplar ile değiştiriliyor. okuduğum kadarı ile maliyeti 1000-1500TL arası. bence, lpg'den edilen kar bu masrafı önemsiz kılar. -
iyi günler
opel araçlarımıza 2008 yılından bu yana oem markamız olan landirenzo ile lpg dönüşümü yapmaktayız orjinal landirenzo ve iyi bir işçilik ile sorun yaşamazsınız landirenzonun 2013 yılından sonra çıkardığı yeni versiyon kitleri bu konuda çok iyidir ve geri dönüş hemen hemen yok denecek kadar azdır memnun kalacağınız bir lpg dönüşüm kitidir -
Benim kuzende j kasa vardı 0 alıp lpg bagladılar 55 binde subap erimesi oldu. Yalnız bu olay ssadece subap değişimi ile bitmiyor. arabanın kafayı yediğinide söyledi. Daha sonra arabayı sattılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X