Şimdi Ara

astra j kasa lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar astra j kasaya lpg taktırıpda sorun yaşayan varmı?
    çevrenizden duyduklarınız..

• Subaplarda erime sorunu oluyor sanırım.
  • golf 102 yerine düşünüyordum lpg olmuyor mu 115 lik j kasaya?
    demek onun için yollarda çok yok
  • Opelde lpg sorun çıkartıyor diye biliyorum.
  • 2001 model opel aracıma LPG taktırdım. ciddi anlamda başımı ağrıttı. servisteki usta Opel modellerinin lpg'ye pek uyumlu olmadığını söyledi..bi araştır derim.
  • forumda okuduğum; zamanla lpg ısı farkından dolayı sübap uzaması yapıyor.arabayı fazla sıkıştırmadan kullanılacak ise
    50-60.00km sorun çıkartmaz. iyi bir lpg + yağlama sistemi ile süre daha çok uzatılabilir. sorun çıkmaya başladıktan sonra
    çelik sübaplar ile değiştiriliyor. okuduğum kadarı ile maliyeti 1000-1500TL arası. bence, lpg'den edilen kar bu masrafı önemsiz kılar.
  • iyi günler
    opel araçlarımıza 2008 yılından bu yana oem markamız olan landirenzo ile lpg dönüşümü yapmaktayız orjinal landirenzo ve iyi bir işçilik ile sorun yaşamazsınız landirenzonun 2013 yılından sonra çıkardığı yeni versiyon kitleri bu konuda çok iyidir ve geri dönüş hemen hemen yok denecek kadar azdır memnun kalacağınız bir lpg dönüşüm kitidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA K MAKYAJLANDI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kuzende j kasa vardı 0 alıp lpg bagladılar 55 binde subap erimesi oldu. Yalnız bu olay ssadece subap değişimi ile bitmiyor. arabanın kafayı yediğinide söyledi. Daha sonra arabayı sattılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.