Bildirim
Fiat egea easy telefon bağlantısı yapılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefondan müziği elle başlatın. Araç ekranından media sekmesine basın deneyin bir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla egea nın easy donanımında bluetooth ile müzik çalma yok. Bu özelliği kazandırmak için multimedya donanımını değiştirebilirsiniz yada basit yollu bir fm transmitter alıp deneyebilirsiniz.
-
2018 egea hb vardı, aux girişi olduğu için müzik işini o şekilde çözmüştüm
-
24 model egeada her binişimde telefon tuşuna tıklıyorum üstüne media tıklıyorum. Olmazsa ben de telefondan elle müzik başlatıp yine telefon media tuşuna basıyorum oluyor. 22 model makyajsızsa bilmiyorum aynı mıdır. Binince otomatik bağlansa iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 16 model var. Bazen telde müzik açık olmasına rağmen yerel radyo çalıyor. O zaman media tuşuna basıp tele geçiş yapıyorum. Aslında direksiyonda sol arka tarafta orta tuşla da geçiliyor ama tarif etmek için öyle dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracımda Bluetooth bağlantısı yapıyorum fakat müzik çalmıyor sanırım 2022 nin 6.cı ayında radyolar biraz daha büyümüş sizin ondan olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracınıza Bluetooth modülü ekletmeniz gerek, mevcut teybiniz medya aktarımını desteklemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X