Şimdi Ara

FOCUS 1 Araçlarda Alternatif Teyp Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. 2005 Collection Sedan Focus 1 sahibiyim. Aracımdan son derece memnunum ama şu teyp sıkıntısı beni zaman zaman hasta ediyor.
    Bizim araçların konsoluna diyecek yok. Gerek iç, gerek dış tasarım adına focus 1 gerçekten özgün bir araçtı çıktığında. O sebeple hala çok seviyorum ama : Kasetçalarlı bir teybi olduğundan sıkıntı veriyor. Değişmek istesen şu eğimli ve standartların dışında yuvasından dolayı ne takmaya kalksan problem.
    DoubleDin navigasyon-teyp düşündüm onlar için dar. Din1 cihaz düşündüm boşluğu doldurmuyor. In-dash bir ürün bakıyorum bu sefer de hem çirkin duracak hem de ekran havalandırmaların önünü kapatacak :(
    DIN1 teyp için bir de uygun çerçeve gerek (gerçi orijinalini gördüm bayide çerçevenin) Bu çerçeveler DIN1 cihazların hepsine uyar mı?
    Baktığım çerçeve: Normalde stok teybin altında dizili 6 adet istasyon tuşunun olduğu yeri düz.
    Bu çerçeveden alıp, beğendiğim herhangi bir teybi taktırabilir miyim? Teşekkürler.

Düzeltme: Resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 28 Kasım 2010; 1:34:54 >

• Direk takılacak teyp var cd-mp3 çalan. tek sorun direksiyon kumandası desteği yok. ki sonradan tek din alsanızda orjinal kumandasını kullanmak zor.

•  FOCUS 1 Araçlarda Alternatif Teyp Uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 28 Kasım 2010; 11:01:20 >
  • Güzelmiş gayet. Fiyat ve temin etme konusunda bilginiz var mı?
    Bir de gerek kendi uygulamış gerek rast gelmiş arkadaşlar bunları paylaşırsa sanırım benzer sıkıntısı olan başka Focus1 sahiplerine de faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

Hocam bu nasıl bir donanım? Hız sabitleyici var
  • Hayırlı olsun TEyp güzel durmuş orjinalliğinide hiç bozmamış gerçekten Focus II olmayıpta I olsa aracım ilk tercih edeceğim teyp bu olabilirdi. Aracıma hırsız girdiği için teyp arayışlarındayım bende karar veremedim konuma yorumunuzla yardımcı olursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_44822529/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

ghia+ kendim taktırdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

ghia+ kendim taktırdım.

Güle güle kullanın. hız sabitleyici de MP3 çalar da harika olmuş Komple orjinal gibi olmuş.

• E parçalar orjinal :D
  • quote:

E parçalar orjinal :D

Teybin üzerinde Ford yazdığını daha yeni farkettim. Fordun hangi araçlarında kullanılıyor ki Focus un direksiyondan kumanda çalışmıyor??

Hız sabitleyiciyi de Türkiye de giç görmemiştim sanırım yurt dışında kullanılıyor.
  • teyb de hız sabitleyicide amerikan focuslar için. amerilkan focularda direksiyon kumandası yok. hız sabitleyici avrupada da bazı ülkelerde var ama çok az. o da yine amerikada zts focsularda sıtandar gibi bir şey diye biliyorum. (zts buranın az biraz ghiası)

Türkiyede hız sabitleyici solan 5-6 tane focus var. hepsi sonradan takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-T -- 30 Kasım 2010; 11:33:35 >
  •  FOCUS 1 Araçlarda Alternatif Teyp Uygulamaları

buda benden torpidonun içine gizlemiştim tabi elektirik konusu sıkıntı oluyor aynı kolonlara bağlı ama elektirik direk aküden geliyo içeriye bağlı değil yaptıımda çok araştırdım sonra sıkıldı sony taktım orjinalinin yerine ek aparatla
  • quote:

teyb de hız sabitleyicide amerikan focuslar için. amerilkan focularda direksiyon kumandası yok. hız sabitleyici avrupada da bazı ülkelerde var ama çok az. o da yine amerikada zts focsularda sıtandar gibi bir şey diye biliyorum. (zts buranın az biraz ghiası)

Türkiyede hız sabitleyici solan 5-6 tane focus var. hepsi sonradan takma.

ŞU ANDA BENDE FOCUS 1.8 16V ZETEC GHİA ARAÇ VAR..ARACIMDA FABRİKA ÇIKIŞI HIZ SABİTLEYİCİ VE ESP VAR....TABİ ARACI GÜMRÜKTEN ALDIK..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.