Şimdi Ara

Toyota Avensis Otomatik Ayna Kapama & Açma Modül Uygulaması (T27) Video'lu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu video'muzda 2013 model T27 kasa Toyota Avensis aracımızın elektrikli açılır yan aynalarını, nasıl otomatik açılır/kapanır ayna yapabileceğimiz hakkında bilgiler içermektedir.

Modülü Aliexpress sitesinden almştık ve linki ise: http://s.aliexpress.com/rYfiqmYb

Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/8SV34ewgWM0

Saygılarımla, iyi seyirler.

• Elinize Sağlık Emre Bey. Hani bana:) (2012 Toyota Auris)
  • Maşallah hocam, çok iyi bir uygulama diğer bideoları da izledim hepsi çok etkileyici. Yalnız bunlar için maharet gerekiyor o da bizde yok 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Emre Bey,
    İstanbulda iseniz benim corolla aracım için de bu konularda yardımcı olabilir misiniz? Ayna kapatma, varsa geri viteste ayna indirme ve cam kapatma için. Ücreti mukabilinde tabi ki.
    Özel mesaj ile dönerseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Merhaba Emre Bey,
    İstanbulda iseniz benim corolla aracım için de bu konularda yardımcı olabilir misiniz? Ayna kapatma, varsa geri viteste ayna indirme ve cam kapatma için. Ücreti mukabilinde tabi ki.

Ben bir senedir siradayim daha bana gelmedi sıra.. Ayrıca arabayla giderken otomatik kapı kitleme modülu de olsa tadından yenmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

Elinize Sağlık Emre Bey. Hani bana:) (2012 Toyota Auris)

Teşekkür ederim,

Sizede yapariz ama Aliexpress de Auris için olan ayna kapama modülleri artık yok maalesef.

En son arkadaşımın 2013 Auris ine yapmistim ve linkler kapandiydi maalesef.

Corolla için urunlerle benzerlik gösteriyor ama soket pin bağlantı yapısı farklı olabildiğinden bu seçenekte olmuyor.

Üniversal ürünlerle (yani kesme biçme ekleme olarak) rahatlikla yapılabilir ama kimse orjinal kablo yapısına dokunmak istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Maşallah hocam, çok iyi bir uygulama diğer bideoları da izledim hepsi çok etkileyici. Yalnız bunlar için maharet gerekiyor o da bizde yok 😀

Teşekkürler,

Merak etmeyin hocam rahatlıkla yaparsınız :)

Videolardaki benzeri işlemlerle işlem tamamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba Emre Bey,

Merhabalar,

Evet istanbul 'da ikamet ediyorum.

Yaptığım çalışmalar hobi amaçlı olduğundan ticari bir boyut yoktur. Boş vaktim olsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Işte arada kacamaklarla aracıma birşeyler yapıyorum ve paylasiyorum.

Aslında zor birşey yok, videolarıma bakarak kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kullandığım ürünler vu linkteki ürünlerdir

Otomatik ayna kapama modülü için;

http://s.aliexpress.com/Q7nmqUJR

Otomatik cam kapama modülü için;

http://s.aliexpress.com/j222iIZR

Ama ayna indirme modülü kendi tasarimimdi ve çok vaktim olmadığından seri üretimini gerçekleştiremedim.

(Sırada aracım için 2 devre tasarımım daha vardı ve onları 1 aydır halen tamamlayamadim)

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

quote:

Merhaba Emre Bey,

Ben bir senedir siradayim daha bana gelmedi sıra.. Ayrıca arabayla giderken otomatik kapı kitleme modülu de olsa tadından yenmez..

Hocam youtube, gmail, hangouts vs derken bütün konular birbirine girdi.

Hangi konuda size sıra gelmedi?

Aliexpress de dediğiniz ürünlerden var. Obd üzerinden haberleşip giza duyarlı kapıları kilitliyor.

Aslında çoktan alacaktım ama yorumların birinde abs uyarı ışığı yandığını okuyunca (kullanan kişi geri sökünce ışık sönmüş vs) bi tereddüt edip almamistim.

• Şaka olarak söyledim Emre Bey. İlginiz için teşekkür ederim. Auris i satayım bari:(( :))

Avensis ten önce kendi corollaniza ayna modülunu(kendi tasariminiz) monte ettiğinizde size özel msj atmıştim o zaman konuşmuştuk. deneme sürecinde olduğunu söylemiştiniz. :)

Yeni videolarinizi sabırsizlikla bekliyorum.

• Emre2882 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam görüşmediğim elektrikçi kalmadı, herkes yapamam dedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Valla hocam görüşmediğim elektrikçi kalmadı, herkes yapamam dedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Neyi yapamıyorlar hocam?

Size gönderdiğim linkteki ürünlerle bu işlemi rahatca sizde videolarıma bakarak yapabilirsiniz.

Veya yapamazsanız bir hafta sonu size montaj konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre2882

quote:

Neyi yapamıyorlar hocam?

Size gönderdiğim linkteki ürünlerle bu işlemi rahatca sizde videolarıma bakarak yapabilirsiniz.

Veya yapamazsanız bir hafta sonu size montaj konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Modül olmadan yapamıyorlar. Geçen yıl aliexpressten modülü sipariş vermiştim. Gümrükte takılıp geri gitti ürün. Açıkçası almaya çekiniyorum bu yüzden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre2882

quote:

Neyi yapamıyorlar hocam?

Modül olmadan yapamıyorlar. Geçen yıl aliexpressten modülü sipariş vermiştim. Gümrükte takılıp geri gitti ürün. Açıkçası almaya çekiniyorum bu yüzden.

Eskiden gümrük vergisi sınırı 75 euro idi ve bu sınır düşürülerek şuan 30 euro oldu.

Aslında alacağınız bu gibi fazla pahalı olmayan modüller gümrüğe takılmıyor.

Yani bir paket içinde birkaç modül oluo fiyatı nedeniyle takılması yüksek ama ayrı ayrı siparişler ile bu sorun olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.