Fiat egea easy teyp hakkında
2022 easy araç kullanmaktayım. En küçük teyp var bu teypin bir de kare renkli ekranlısı çıkmış fakat bizdeki o değil. Sadece usb girişi var bluetooth ile müzik dinleme yok. Eğerki orta boyutta olan tabletten taktırırsam android auto ve apple carplay oluyor mu bilgisi olan var mı? Veya taktırabilir miyim göğüs sıkıntı yaşatır mı?
Merhabalar 2022 model Fiat egea easy aldık. Araçta aux girişi bulunmuyor. Bluetooth ile bağlanıyorum fakat sadece aramaları kontrol edebiliyorum. Müzik açamıyorum android cihaz kullanmaktayım. Bir çözümü var mı acaba?
Honda civic hararet ve su eksiltme sorunu
Aracım 2004 model honca Civic HB sorunsuzdı triger kayışı değiştikten sonra hararet yapmaya başladı ve radyatör kısmından su eksiltiyor. Her sabah bir miktar su ekliyorum. Ustada çözemedi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Honda civic hararet yapıyor.
Arkadaşlar merhaba, aracım 2004 model Honda Civic HB VTEC2 motorlu olan. 15 yıldır sorunsuz biniyorduk taki bugüne kadar. Araç yokuş görünce hararet yapmaya başlıyor. Conta yakma gibi bir durum söz konusu değildir ustalar tarafından bakılmıştır. Hararet maksimuma ulaştığı zaman motor suyu koyma bölümünden buharla su atıyordu. Daha önce yaşayan varsa bilgi verebilir mi ?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 906 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası