Şimdi Ara

ASTRA J LPG YAKIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki sorum var .birincisi Aracım 1.6 tüplü litresi 2.95 alıyorum 50 tl ile 130 km civarı gidiyor yanı ortalama 37 kuruş bana fazla gibi geldi sizin araçların değerleri nedir
    İkinci sorum ise asfalt yolda giderken bile ön sağ ve sol kapıdan taş çakıl sesleri geliyor bunun nedeni nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakit tuketiminiz fazla ama yasadiginiz yer ,trafik yogunlugu ve kullanim tarziniz da etkiler tabiki. Bir de istasyonu degistirin mumkunse opet aygaz /shell deneyin.

Lastik dislerine tas girip onlar ses yapmasin? Ben de astra var bahsettiginiz ses gelmiyor benimkinde

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Yakit tuketiminiz fazla ama yasadiginiz yer ,trafik yogunlugu ve kullanim tarziniz da etkiler tabiki. Bir de istasyonu degistirin mumkunse opet aygaz /shell deneyin.

Lastik dislerine tas girip onlar ses yapmasin? Ben de astra var bahsettiginiz ses gelmiyor benimkinde

Hocam Doğu Anadolu bölgesindeyim havalar çok soğuk onun dışında trafik yok . Ses gelme olayı her zaman olmuyor fakat normal asfaltta yolda tas vs olsun içeri direk taş çakıl sesleri hani bisiklet sürerken duyarsınız ya sesi o hesap arabanın ıcınde hıssediyorsunuz üstünden geçerken ufak taşların sesini . Lastikte herhangi bir sorun yok . İnternette biraz baktım kapının lastikleri değişmesi veya sıkılaştırılması gerek diyorlar

• Kapi lastikleri tam olarak birbirini karsilamiyor sanirim. Ben de fitillerin icine akvaryum hortumu gecirmeyi dusunuyorum. Havalar bi isinsin bu isi yapacam. Ses almaya faydasi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.