Şimdi Ara

Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim astra k sehir ici 8 litreyi gecemedim daha, sehir disi 5.5 sabit 100 ile sabit 130 ile 6.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi aşarmı bilmem ama 2. El veya 0 honda civic hb iyi gider
    Edit. 6 yıl 150bin km garanti cabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzales20 -- 10 Eylül 2017; 1:0:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

Bütçenizi aşarmı bilmem ama 2. El veya 0 honda civic hb iyi gider

Onu da beğeniyorum, hatta RS veya sport modeline bütçe el verse belki ilk sırada Civic düşünebilirdim ama 85-90 arası bütçe. Sport HB de fabrika verisi 7.9 litre diyor ama 182 beygiri görünce de insan basar be, 10 litrenin altına düşmez büyük ihtimal o canavar.
  • Tartışmasız astra. leon cadde aracı,aşırı sert konforsuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben leon derim hocam astra biraz fazla yakıyor 10 litre civarında
  • Fr leon sinifinin en yakisikli araci, cogunluk da bu fikirde.. Bi kere araca tum renkler yakisiyor, bu da buyuk bi gosterge tasarima dair. Leon astraya gore donanim olarak da onde. Burda belirleyici olacak sey sanziman, otomatige ihtiyac duymayacaksaniz leon alin. Bende manuel leon var ama otomatige ihtiyac duyuyorum su an da o yuzden bu karsilastirmada kararim astradan yana olu.. Yok ya leondan yana olurdu gene :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Tartışmasız astra. leon cadde aracı,aşırı sert konforsuz.

Astra icin de genelde sert ve konforsuz yorumlari yapiliyor. Hangisi daha sert ve konforsuz acaba :)

Bu arada illa otomatik lazim degil, olursa belki ilerde kullanim kolayligi olur diyorum.

• Astra. yeni hafifletilmiş şaşe daha güncel ve çekici tasarımı var. Matrix olmasa da astra mercekli farla geliyor diye biliyorum

• Herkesin kendi tercihi ancak ben tip olarak astra'yı seçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

Bütçenizi aşarmı bilmem ama 2. El veya 0 honda civic hb iyi gider

Onu da beğeniyorum, hatta RS veya sport modeline bütçe el verse belki ilk sırada Civic düşünebilirdim ama 85-90 arası bütçe. Sport HB de fabrika verisi 7.9 litre diyor ama 182 beygiri görünce de insan basar be, 10 litrenin altına düşmez büyük ihtimal o canavar.

Dizel megane 4 olabilir aslında hatta otomatik sıfıra yakın çok düşük km li 2. El bulabilirsiniz binenler gayet memnun test sürüşü yapmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Tartışmasız astra. leon cadde aracı,aşırı sert konforsuz.

Astra icin de genelde sert ve konforsuz yorumlari yapiliyor. Hangisi daha sert ve konforsuz acaba :)

Bu arada illa otomatik lazim degil, olursa belki ilerde kullanim kolayligi olur diyorum.

Astra golf ve 308 e göre bir tık sert olabilir fakat leonun yanında e serisi kadar konforlu kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Astra K'nın artıları

1) Güçlü ve verimli motoru
    2) Net direksiyon tepkileri

Astra K'nın eksileri

1) Ultra ultra dandik halojen farları
    2) 310 litre bagaj hacmi
    3) Sekman kıran bazı kullanıcılar var. İkinci ele bu durum yansır mı bilemem.

Araç direkt enjeksiyonlu olduğu için tsi motorlar hangi lpg türüne uyumluysa astra da o lpg türüne uyumludur.

Opelin aydınlatma sistemleri diğer markalara nazaran daha iyidir diye biliyorum.

Gerçekten de çok mu kötü farların aydınlatması?
  • Mercekli halojen farlar genel olarak kötüymüş hocam. Bunda da ondan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Mercekli halojen farlar genel olarak kötüymüş hocam. Bunda da ondan var.

Anladım, teşekkürler.
  • Astra bu paraya bmw sürüşü sunan tek marka.

• Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı? Astra K 1.4 150 Enjoy mu Leon 1.4 125 FR mı?

3'er adet ön-arka-iç görüntüsü de koyalım da görselleri de gözümüzün önünde olsun.

• bcaksk kullanıcısına yanıt
    Araç aldınız mı bu süreçte bilmiyorum ama benim görüşüm bu iki araç arasında Astra K daha öne çıkıyor. Ben Leon'u daha fazla seviyorum aslında. Bu iki seçim arasında neden Astra'yı tercih ederim dememin sebebi, otomatik vites olması ve iç konsolun bariz şekilde Leon'dan daha gösterişli olması. Leon'un ise dış (özellikle ön tarafı) bence daha toplu duruyor Astra'ya göre. Eğer Leon 1.4 TSI ACT FR olsaydı Leon derdim ama şu an sizin vermiş olduğunuz iki model arasında Astra önde. Vw kullanıcısı olarak benim görüşüm böyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.