Arkadaşlar 1.3 d Corsa yi verip 1.4 150 lik sifir Turbo Astra aldım. Bu nedir yaw, ocagima incir ağacı dikecek bu araba. Depoyu doldurdum şehiriçi 380 km de benzin bitti. Sevise sordum ilk 10-15 bin böyle dedi. Satarken niye söylemiyorsunuz, sehirici 7.7 yalan mı dedim. Maalesef yalanmis. O kadar para verdigimemi yanayım, böyle bir arabaya binememeyemi. Cildirmamak elde değil.
Ben de 1.3 dizel Astra'dan Ibiza Cupra'ya geçtiğimde 100 TL benzin aldım. Kalan menzile baktım arabanın beygiri yazıyor sandım ama kalan menzilmiş 180 km. Ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Sakin makin bile kullansan şehir içi 1.3 dizelin yerini tutamaz. Astra'da apaçi gibi kullanıyordum 6 litreydi. Bunda kasarak kullanıyorum 7 aşağısına düşemedim zaten düşemem de artık nüfus 20-30 milyon oldu
Reffazum888R
kullanıcısına yanıt
Hesabıma göre ortalama 12.63 litre/100km yakmış. Siz arabaya alışıp, motora ilk bakımı yapıldıktan sonra 10'lara doğru çekilir. Ama kullanım şartlarınız çok önemli. Sürekli yoğun trafikte 11'in altına ineceğini sanmıyorum.
Şehir içi 6.2 lt şehir dışı 5.4 lt yakıyorum.. Sizlerin yazdığı uçuk rakamlar nerden çıkıyor anlamıyorum..Ben yakıttan çok memnunum şu saatten sonra da hayatta dizel araca binmem..Benzinlinin keyfi çok başka
Hocam nerede yaşıyorsun merak ettim.Bu kalibrede bir araca şehir içi 6.2 yaktırmak için gece 3 te trafiğe çıkmak gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme