Şimdi Ara

astra k aracımı sattım şimdi ne yapmalıyım? max 150bin bütçeyle araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Patlat bi multidrive yeni corolla bira da caponun tadına bak dolar alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Paranızın 100bin lirasını faize yatırın(vadeli döviz de olur). Sonra 100bin kampanyalı krediden çekin, civic, corolla vs alıp lpg ile devam edin.
    doalrın ne olacağı belli değil bi salıyor 3 yada 5 kuruş yükseliyor bankalarda 3 kuruş makas var kazanamıyoruz. faziler de düştü ama dediğin gibi yapmak daha mantıklı, yerli üretim araçlarda kredi faiz oranları düşürüldü ama ben vw grubu düşünüyorum nasıl yapıcam bilmiyorum çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hocam araç sürekli lazım bir ihtiyaç mi sizin için. Çünkü hem geniş araba lazım diyorsunuz hem de yıl sonuna kadar beklemekten bahsediyorsunuz. Kafama takıldı.
    araç sürekli ihtiyaç değil benim için motosiklette kullanıyorum, ama uygun fiyata kelepir bir araç denk gelirse alabilirimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

25.06.2017 : 105.800 TL (Usd Kur 3,50 - 30.230$)

01.12.2017 : 123.900 TL (Usd Kur 3,95 - 31.370$)

01.10.2019 : Usd Kur 5,67 - 30.000$ x 5,67= 170.100 TL'ye satmadıysan zarar ettin hocam

Not: Yaşadığın faiz kaybı hesaplanmamıştır.

Alıntıları Göster
    tam benim maliyetimi çıkarmışsın aslında 20 aralık 2017 de astra k excellence yı sıfır aldığımda 31bin dolar vermiştim şimdiki kurdan hesaplarsan 190bine satmam lazımki kar edeyim kar edemiyrouz aslında ama parayı niçin kazanıyoruz rahat yaşamak için biriktirmek için değil, aracımı 139bine sattım doalrla kıysalarsan zarardayım tabi.. ona bakarsan 2018 haziranda dolar 7,20 lere kadar çıktı o zaman 250bin olurdu paramın değeri ama o kadar bekleyemezdim zaten piyasaları tahmin edemiyrouz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Patlat bi multidrive yeni corolla bira da caponun tadına bak dolar alma
    toyota düşünüyroum da corollada ne tork var ne beygir gücü var ben alışmışım dizelin torkuna dolarda belirsiz zaten yukarıdaki mesajlara yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.