Şimdi Ara

astra k aracımı sattım şimdi ne yapmalıyım? max 150bin bütçeyle araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşalr bugün itibariyle 2017 model astra k excellence aracımı sattım şimdi ne yapayım diyorum, arabanın parasıyla dolar alıp beklemede mi kalayım, aracımın yerine ikinci el 2017 passat dizel comfortline almayı düşünüyorum, sizce vakit kaybetmeden araçmı bakayım? yıl sonuna doğru tekrar ötv indirimine gidileceği söyleniyor sizce doğrumu? bu arada passata alternatif ne alınabilir? başka marka önerileriniz varmıdır,?

not. bütçem max 150,000tl

• bu forumda artık tavsiye isteyenlere yardımcı olunmuyor sanırım :)
  • aliof A kullanıcısına yanıt
    Astra K yı neden sattığınız önemli burda.

Birde yeni alacağınız araçtan beklentiniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Astra K yı neden sattığınız önemli burda.

Birde yeni alacağınız araçtan beklentiniz nedir ?
    Astra k aracmdan çok memnundum, ben 2,5 yılda bir kullandığım aracımı değiştiriyorum, hem kar ediyorum hemde model yenilemiş oluyorum, şimdi ise biraz beklemede kalayım diye düşünüyorum, alacağım araç artık sedan ve bagajı büyük olsun istiyorum ayrıca hem ekonomik olsun ve piyasasını koruyan bir araç olsun istiyorum tek aklımda olan model passat sizin tavsiyeleriniz neler mesela
  • Merhaba

Astra K excellence dizel mi benzinli miydi ve ne kadara sattınız ben de düşünüyorum da ederi nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son kasa talisman tavsiye ederim tam bir f/p arabasıdır ayrıca passattan çok daha güzel görünüyor
  • Dizelse yakittan menun muydunuz ne yakiyordu acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • honda civic dizel otomatik, passat tabi ki d segmenti daha iyi ama dsg yıllardır bana öcü gibi geliyor.
  • opel seviyorsan insignia öneririm
  • Passat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Merhaba

Astra K excellence dizel mi benzinli miydi ve ne kadara sattınız ben de düşünüyorum da ederi nedir acaba?
    aracım dizel otomatikti fiyat model olarak km sine ve aracın temizliğine göre değişyor, ben sattığım fiyatı söylemeyeyim ama 130/145 arası değişiyor fiyatlar, 2017/2018 olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Dizelse yakittan menun muydunuz ne yakiyordu acaba
    uzun yol sürüşlerinde sakin ve ara sıra gazlamalı 5,0lt şehir içi 6,2 - 6,5 arası ykıyordu
  • 2.elde Talisman,3008,Mondeo,S60,V40,320D,CLA200 gibi modeller var. Bunlar varken passatmı alınır ?
  • bagajı hem büyük hemde kullanışlı olsun diyenler için passat yerine güncel kasalardan superb bakılabilir, fiyat daha uygun oldugundan passata göre daha dolu bi araç denk gelir.

• Paranızın 100bin lirasını faize yatırın(vadeli döviz de olur). Sonra 100bin kampanyalı krediden çekin, civic, corolla vs alıp lpg ile devam edin.
  • Hocam araç sürekli lazım bir ihtiyaç mi sizin için. Çünkü hem geniş araba lazım diyorsunuz hem de yıl sonuna kadar beklemekten bahsediyorsunuz. Kafama takıldı.

• Arabadan sürekli zarar ediyordunuz 150 bin liralık arabaya sahip olma maliyetini hesaplasanız istanbul kart kampayası var mı diye konu açardınız sanırım
  • Peki nasıl kar ettiniz hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliof

Astra k aracmdan çok memnundum, ben 2,5 yılda bir kullandığım aracımı değiştiriyorum, hem kar ediyorum hemde model yenilemiş oluyorum, şimdi ise biraz beklemede kalayım diye düşünüyorum, alacağım araç artık sedan ve bagajı büyük olsun istiyorum ayrıca hem ekonomik olsun ve piyasasını koruyan bir araç olsun istiyorum tek aklımda olan model passat sizin tavsiyeleriniz neler mesela

Alıntıları Göster
    25.06.2017 : 105.800 TL (Usd Kur 3,50 - 30.230$)

01.12.2017 : 123.900 TL (Usd Kur 3,95 - 31.370$)

01.10.2019 : Usd Kur 5,67 - 30.000$ x 5,67= 170.100 TL'ye satmadıysan zarar ettin hocam

Not: Yaşadığın faiz kaybı hesaplanmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliof

Alıntıları Göster
    hocam 2,5 senede bir araba değiştirmenizi anlarım ama boşa israf olur bu şartlarda hemde. Ayrıca araçtan kar etme gibi bir şansınız yok anca zarar edersiniz. ozamanki kurdan kaç para ediyor şuan kaç para ediyor hesaplarsanız ne kadar zararda olduğunuzu görürsünüz. Her neyse öneri için superb 2016 model üstü style paketleri öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.