Şimdi Ara

ASTRA MI, GOLF MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

Orijinalden alıntı: focusone

uzun sureler binecekseniz golf derim, gerci azda binseniz gene golf derim..teknoloji eskimis olabilir ama oda zamaninin iyi teknolojisiydi.. teknolojiyede fazla takilmamak lazim ne kadar tekno o kadar sorun olma sansi demek.. golfunn degeri yillar sonra ortaya cikiyor. iyi bakimli bir golf cok cok uzun senler ayakta kalir.. unlu bir arac uzmaninin yorumunu aktarayim ;'' dunya icin gerekli tek arac, golf'' gibi bisey.. bana sorarsan golf derim, alirmiyim --- aslaaa.. oda ayri bi konu..93 model golf 3 e bindim, benim 2005 focustan daha saglam ve tikirtisizdi.. ici mahvolmus olmasina ragmen kapilari bilen sanki yeni gibi kapaniyordu... be brader uc kapili arac koca kapi grammi esnemez.. esnememis iste .. daha ne diyim...

hahahahahaha o arac uzmanı golf fanatıgıymıs a3 s40 vs varken golf neymıs bu kadarda fanatıklıge pess.Golf saglamdır uzun seneler ayakta durur demıssın astra saglam degılmı sımdı yollarda bır suru astra f var pekı golf3ler nerde ??????? golf3 focus 2005den ıyı demıssın yok artık

O uzman dunyanın takip ettigi top gear ın adamlarından uzun saçlı olanı. Ben sadece onun yorumunu yazdım. Golf fanatiği olsam gider alırdım alabilecegim halde gidip 2ci focusumu 6 cı fordumu almazdım. Golf 3 focusdan iyi demedim. O yaşta bir aracın nasıl saglam kalabildigını 5 yaşındaki aracın gevşemesiyle karşılaştirdım sadece. Fazla sözede gerek yok aslında binen anlıyosr zaten.

• Konu golf okunca A3ü, s40 ktatmadım olaya. Öyle düsunürsek mersedes derim olay kapanır. Astra f diyorsun ben sana diyım golf 2 diyim 1 diyim burada hala peynir ekmek gibı stılıyor. Türkiye de az olması normal o devirde kim alabiyordu bunları? Şimdı şimdi alım gücûnün artmasiyla tanıştı Türkiyae
  • quote:

quote:

quote:

uzun sureler binecekseniz golf derim, gerci azda binseniz gene golf derim..teknoloji eskimis olabilir ama oda zamaninin iyi teknolojisiydi.. teknolojiyede fazla takilmamak lazim ne kadar tekno o kadar sorun olma sansi demek.. golfunn degeri yillar sonra ortaya cikiyor. iyi bakimli bir golf cok cok uzun senler ayakta kalir.. unlu bir arac uzmaninin yorumunu aktarayim ;'' dunya icin gerekli tek arac, golf'' gibi bisey.. bana sorarsan golf derim, alirmiyim --- aslaaa.. oda ayri bi konu..93 model golf 3 e bindim, benim 2005 focustan daha saglam ve tikirtisizdi.. ici mahvolmus olmasina ragmen kapilari bilen sanki yeni gibi kapaniyordu... be brader uc kapili arac koca kapi grammi esnemez.. esnememis iste .. daha ne diyim...

hahahahahaha o arac uzmanı golf fanatıgıymıs a3 s40 vs varken golf neymıs bu kadarda fanatıklıge pess.Golf saglamdır uzun seneler ayakta durur demıssın astra saglam degılmı sımdı yollarda bır suru astra f var pekı golf3ler nerde ??????? golf3 focus 2005den ıyı demıssın yok artık

O uzman dunyanın takip ettigi top gear ın adamlarından uzun saçlı olanı. Ben sadece onun yorumunu yazdım. Golf fanatiği olsam gider alırdım alabilecegim halde gidip 2ci focusumu 6 cı fordumu almazdım. Golf 3 focusdan iyi demedim. O yaşta bir aracın nasıl saglam kalabildigını 5 yaşındaki aracın gevşemesiyle karşılaştirdım sadece. Fazla sözede gerek yok aslında binen anlıyosr zaten.

O yasta temız bakılan alman araclarının hepsı zaten dırı olur ben su yoruma gore a3 s40 dedım
    dunya icin gerekli tek arac, golf'
    C segmentıne gore degerlendıyse bunların yanında golf on plana cıkmaz onu demek ıstedım ha focus leon vb.. karsılastırırsan golf onde olur ama en ıyısı olamaz

• o zaman sana son bir soru.. sana deselerki sec birini al gotur hangisini alirsin. astra, focus, leon, golf... ama lutfen kalbinin sesini dinleme cevaplarken..
  • valla bizde hem 2004 golf var hemde astra, astra iç olarak daha modern.. Ama golf biraz daha kaliteli bence, koltukları falan baya iyi.. Dış görünüş olarakta yine bana göre çok fark yok ikisinide beğeniyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus
    valla bizde hem 2004 golf var hemde astra, astra iç olarak daha modern.. Ama golf biraz daha kaliteli bence, koltukları falan baya iyi.. Dış görünüş olarakta yine bana göre çok fark yok ikisinide beğeniyorum..

Dogrudur. Golf ne super ötesi, astrada tukaka bir araç degil. Ama tartarsak golf bir adım öndedir. Dedigim bu zaten
  • quote:

o zaman sana son bir soru.. sana deselerki sec birini al gotur hangisini alirsin. astra, focus, leon, golf... ama lutfen kalbinin sesini dinleme cevaplarken..

Golf4 5 6 mi astra G H J mi ? fiyatları aynımı olcak

Golf4 Astra H arasında yaparsak Tabıkıde Astra H

Astra H Golf5 den 2sıde fullse Golf olurdu buyuk ıhtımal( Ama performansı ıcıne katmadım)

Astra J Golf6 tabikıde astra j

Golf4 Astra G karsılastıtırsak Astra G zaten tercıhımı ben astra g alarak yapmıs oldum

Bide Soyle dusunmek lazım aradıgın konforsa golf aradıgın performans yol tutussa astra ha golfun yol tutusu kotumu tabıkı hayır ama astra daha ıyı astranın konforu kotumu tabıkı hayır ama golf daha ıyı Saglamlıkları hemen hemen aynı
  • quote:

quote:

o zaman sana son bir soru.. sana deselerki sec birini al gotur hangisini alirsin. astra, focus, leon, golf... ama lutfen kalbinin sesini dinleme cevaplarken..

Golf4 5 6 mi astra G H J mi ? fiyatları aynımı olcak

Golf4 Astra H arasında yaparsak Tabıkıde Astra H

Astra H Golf5 den 2sıde fullse Golf olurdu buyuk ıhtımal( Ama performansı ıcıne katmadım)

Astra J Golf6 tabikıde astra j

Golf4 Astra G karsılastıtırsak Astra G zaten tercıhımı ben astra g alarak yapmıs oldum

Bide Soyle dusunmek lazım aradıgın konforsa golf aradıgın performans yol tutussa astra ha golfun yol tutusu kotumu tabıkı hayır ama astra daha ıyı astranın konforu kotumu tabıkı hayır ama golf daha ıyı Saglamlıkları hemen hemen aynı

http://www.autozone.be/volkswagen_golf_19-tdi-trendline-dsg--diesel---2004/auto/detail.jsp?zoekId=3939796&locale=nl_BE
    http://www.autozone.be/opel_astra_17cdti-sport-nieuw-model/auto/detail.jsp?zoekId=3614638&locale=nl_BE

yukaridaki araclar ikiside 2004 model donanimlari ayni hatta astra nin fazlasi.biri 10000 euro digeri 6500 euro. bedava versem hala astrayimi alirsin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 11 Kasım 2010; 14:05:19 >

• http://www.autozone.be/volkswagen_golf_16-d/auto/detail.jsp?zoekId=2722696&locale=nl_BE

http://www.autozone.be/opel_astra_14i-nz-cd/auto/detail.jsp?zoekId=3947754&locale=nl_BE

buda buldugum en eski araclar . hangici daha saglikli gorunuyor dersin?

..bide adamlar o yilda bile 1600 dizeli yapmislar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 11 Kasım 2010; 14:12:57 >

• walla ben astra j yerine her türlü golf 6 yı tercih ederim arkadaşlar.. Golf daha tok geliyor bana..
  • quote:

http://www.autozone.be/volkswagen_golf_16-d/auto/detail.jsp?zoekId=2722696&locale=nl_BE

http://www.autozone.be/opel_astra_14i-nz-cd/auto/detail.jsp?zoekId=3947754&locale=nl_BE

buda buldugum en eski araclar . hangici daha saglikli gorunuyor dersin?

..bide adamlar o yilda bile 1600 dizeli yapmislar...

Ben 2sıde temız bakılırsa saglam kalır dedım nerden bılebılırım astranın temız bakıldıgını neyse tamam arkadasım konuyu uzatmaya gerek bu bolumda astra h mı golf4 mu denmız her turlu oncekı msjmdada dedıgım gıbı astra h dıyorum özellik ıc dıs dızayn konfor yol tutus olarak astra h golf4 den ustundur

• uzatma diyorsun astrayi golfden ustun tutuyorsun .. gelde uzatma diecem ama.. bisi demicem.. fazla uzadi.. kim ne alirsa alsin...
  • quote:

uzatma diyorsun astrayi golfden ustun tutuyorsun .. gelde uzatma diecem ama.. bisi demicem.. fazla uzadi.. kim ne alirsa alsin...

Arkadaşım Golf5 le astra H dese Tamam derım ama golf4 golf4 astra g yle bır tutarsın.tamam arkadasım mutlu olcaksan soyleyım arkadaşlar golf4 astra h den cok cok daha ıyı gerek ozellık gerek konfor gerek yol tutus gerek ıc dıs dızayn her bakımdan ustun tamam oldumu
  • Oldu...
  • şuan yeni astrayı, yeni kasa adı altında yiteledikleri golfle aynı kefeye koymak yeni astraya büyük bir hakaret olur!! adı üstünde yeni astra digeride 4,5,6 yeni kasa altında cıkan bnm gözümde makyajlı golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

walla ben astra j yerine her türlü golf 6 yı tercih ederim arkadaşlar.. Golf daha tok geliyor bana..

Tasarım olarak ben Astra derim. Golf bana vasat geliyor. Zevk meselesi tabiki. Birde Highline bir Golfte dahi manuel vites seçeneğinde ESP ve Hillhold olmaması da şaşırtıcı. 1.4 TSI 122 Highline 50000TL neredeyse ancak bunlar yok. Birde xenon, alarm vs bazı özellikleri de eksik Astra Cosmo'ya göre. Artıları da varsa bunlar kadar dikkatimi çekmedi. Üstelik fiyatı da daha yüksek. Ben almam, alana da bu farklar dışında bir şey söylemem.

Ekleme: TSI ve DSG ikilisi iyi iş yapıyor, hakkını da teslim etmek gerekir VW'nin bu konuda.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 16 Kasım 2010; 23:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

şuan yeni astrayı, yeni kasa adı altında yiteledikleri golfle aynı kefeye koymak yeni astraya büyük bir hakaret olur!! adı üstünde yeni astra digeride 4,5,6 yeni kasa altında cıkan bnm gözümde makyajlı golf

+1 Katılıyorum Banada Makyajlı Gibi Gelıyor hatta uzaktan arkadan bakınca golf5 zannedıyorum bazen
  • arkadaşlar golf mü astramı demişsiniz güzel bir konuya değinmişsin bende senin gibi kararsızdım doğuş otoya gittim golfe bakmıya 1.6 102 ps 8 walfli golf direksiyonda kumandası dahi yok 42.000 bin lira dediler yani resmen arabanın logosunu satıyorlar kızdım çıkdım 47.000.bin tl verdim astra 1.4 140 ps cosmo aldım araçda yok yok hele telefon özelliği ayda en az 130 lira cezadan kurtarır. lada bile 16 walf çıkardı ama hala golf 8 walfi satıyor. bu nedenle düşünmeden astra derim piyasasıda gayet iyi 500 lira ucuz ver hemen satılıyor. tabiki karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzi üney

arkadaşlar golf mü astramı demişsiniz güzel bir konuya değinmişsin bende senin gibi kararsızdım doğuş otoya gittim golfe bakmıya 1.6 102 ps 8 walfli golf direksiyonda kumandası dahi yok 42.000 bin lira dediler yani resmen arabanın logosunu satıyorlar kızdım çıkdım 47.000.bin tl verdim astra 1.4 140 ps cosmo aldım araçda yok yok hele telefon özelliği ayda en az 130 lira cezadan kurtarır. lada bile 16 walf çıkardı ama hala golf 8 walfi satıyor. bu nedenle düşünmeden astra derim piyasasıda gayet iyi 500 lira ucuz ver hemen satılıyor. tabiki karar sizin

çok doğru

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.