Şimdi Ara

ASTRA MI, GOLF MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 2 secenek arasında kararsız kalmış durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim.
    1. bir tanıdığımın 2004 golf 4 pasific i var. 70 bin km de, ilk sahibi ve arac oldukça temiz kullanılmış.. 22 bin e anlaşacağız gibi görünüyor. lpg yok bu arada..
    2. 2004-5 modelde, aşağı yukarı golf le aynı fiyatlarda astra h ler var. tanımadığım kişilerden, internet veya galeriden..
    astranın görünüşü hoşuma gidiyor. golf 4 te güzel ama biraz eski araç görüntüsü var. tanıdığım birinden olması ve aracın temiz olması nedeniyle golf ü mü alsam, yoksa biraz daha araştırıp astra mı bulsam karar veremedim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: handsome3415

arkadaşlar, 2 secenek arasında kararsız kalmış durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim.
    1. bir tanıdığımın 2004 golf 4 pasific i var. 70 bin km de, ilk sahibi ve arac oldukça temiz kullanılmış.. 22 bin e anlaşacağız gibi görünüyor. lpg yok bu arada..
    2. 2004-5 modelde, aşağı yukarı golf le aynı fiyatlarda astra h ler var. tanımadığım kişilerden, internet veya galeriden..
    astranın görünüşü hoşuma gidiyor. golf 4 te güzel ama biraz eski araç görüntüsü var. tanıdığım birinden olması ve aracın temiz olması nedeniyle golf ü mü alsam, yoksa biraz daha araştırıp astra mı bulsam karar veremedim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

marka gözetmeksizin, bence geçmişini bildiğin arabayı alman daha iyi olur.

• eodoc yorum için teşekkürler.. bu arada fiyat nasıl sizce?
    kışa yaklaşırken bu fiyatlar yüksek geldi bana biraz, ama nedense bi türlü inmiyor piyasa..
  • Bizde hem 2004 golf pasific otomatik vites var hemde 2010 astra classic 3.. Sizin söylediğiniz araçlarında model yılı aynı.. Bana göre iki araçı karşılaştırırsak golf biraz daha kaliteli gibi ayrıca fiyatıda aynı ise golf iyi seçim olur.. @eudoc arkadaşımızında dediği gibi aracın geçmişinide biliyorsunuz o yüzden bi sıkıntıda yaşamazsınız..
  • arkadaşlarım 1-2 ay bekle fiyatlar düşer diyor. ne kadar düşebilirki bu fiyat. böyle temizini bulamam diye beklemek istemiyorum işin aslı..
    2004 model golf 4 pasifik için 22 bin tl cok mu, kışa doğru bu fiyattan cok aşağı düşer mi? kimine göre cok pahalı, kimine göre temiz bir arac için az bile.. ilk defa arac aldığımdan cok anlamıyorum, bilenlere soruyorum herkes birşey söylüyor.. karar veremez oldum.. galiba en iyisi kendi düşündüğünü yapmak, doğru veya yanlış olduğunu bundan sonra düşünmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome3415 -- 24 Ekim 2010; 22:51:28 >
  • bence bu kadar düşünme benden sana tavsiye
    ben de 0 araba alacaktım,aylarca araştırdım düşündüm ve ne mi oldu...
    şimdi 2. el arabayla geziyorum kararsızlığım yüzünden...şimdi köpek gibi pişmanım..

arkadaşların dediği gibi geçmişini biliyorsan,araba da temizse al gitsin kardeşim..
  • 22 bin tl ideal bence golf için, bu arada otomatik vitesse çok yakıyo haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 22ye bence golf 4 almak mantıklı olmaz. Astra ile karşılaştıracak olursak astra 2004te yollara çıkmış bi araç, golf4 ise 98de. Zaten uzaktan şöyle bi astraya bakın bi de golfe. İç mekan olarak da içlerine oturun farkı anlayın. Burada söylemek istediğim golfün içi kötü astranın iyi değil. Neticede 98 tasarımlı araç ile 2004 tasarımlı araç arasında çok fark var. Ayrıca astra benzinli golf benzinliden çok daha ekonomik. Hatta 1.6 lar içinde astra gerçekten ekonomik diyebilirim tecrübeyle sabitledim. Ancak bizim insanımızda golfe karşı büyük bir hayranlık var 98 golfe bile 18 isteyen var bu ülkede. Bu bakımdan zaten eski kasa 2004 model bi golf 22 yapıyor. Bence o fiyata başka alternatiflere bakın, ama geçmişi belli araç almak da ayrı bir güzellik. Sürprizler daha az yaşanıyor.
  • ben golf almanı öneririm hem arabayı tanıyorsun hem orjinal araba ben bunu tavsiye ederim
  • aslında bu kadar kararsız kalmamım nedeni aracın gecmişini biliyor olmam. yoksa bir kac ay daha bekleyip astra bakmak daha mantklı, çünkü golf 4 güzel ama tasarımı cok eskidi n a v y_35 hocamın dediği gibi.. 2012 de golf 7 ler cıkacak, bir sene sonra bu vakitler yani..
    astranın ise bi üst kasası daha yeni çıktı, üstelik h kasa hala cok yeni ve hoş görünüyor. 1-2 ay daha bekleyip garanti olsun diye DOD'tan bir bir astra bakmak daha mantıklı gibi geliyor.. golf hayalide başka bahara kalır
  • quote:

aslında bu kadar kararsız kalmamım nedeni aracın gecmişini biliyor olmam. yoksa bir kac ay daha bekleyip astra bakmak daha mantklı, çünkü golf 4 güzel ama tasarımı cok eskidi n a v y_35 hocamın dediği gibi.. 2012 de golf 7 ler cıkacak, bir sene sonra bu vakitler yani..
    astranın ise bi üst kasası daha yeni çıktı, üstelik h kasa hala cok yeni ve hoş görünüyor. 1-2 ay daha bekleyip garanti olsun diye DOD'tan bir bir astra bakmak daha mantıklı gibi geliyor.. golf hayalide başka bahara kalır

Hocam DOD'a da çok güvenme, orda da bazen üçkağıt olduğuna dair şeyler duymuştum. Yalnız temiz bi astra bulmak için iyice araştırmanız lazım, çünkü o fiyata alabileceğiniz 2004 model olur, tıpkı benim gibi.

• 2. el araç alırken şansın yanında olması lazım anlaşılan. araç almak zor olacak bu gidişle.. dod garantili yazan araçlar garantilidir heralde.. ya da fuzul oto gibi başka firmalarda var. tanımadığından almaktan daha garantilidir ama bu firmalarda fiyatı yüksek tutuyorlar sanırım..
  • quote:

arkadaşlar, 2 secenek arasında kararsız kalmış durumdayım. yardımcı olursanız sevinirim.

Tabikide Astra nıemı cunku golf4 astra g yle kıyaslarsın aynı donemde cıktılar Astra H yı Golf5 le kıyaslarsın dogal olarak astra onde oluyor hem ıc-dıs dızayn hem performans hem yol tutus vs vs ustundur.Hem Astranın yenı kasası cıktı ama Astra H Astra Classıc 3 olarak uretımde yanı senın alacagın araba hala uretımde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fıraty -- 28 Ekim 2010; 20:18:28 >

• astra H ile golf 4 den golfü seçen arabadan anlamıyo demektir.
  • tabiki astraH
  • Bir vw kullanıcısı olarak, astra H. İkisi arasında dünyalar kadar fark var. Yukarıda da defalarca kez değinildiği üzere, golf 98 yılının teknolojisi, astra ise 2004 yılının.. Bu hiçde azımsanamayacak bir fark.
  • biz de 2004-2006 astra twinport düşünüyoruz da 1.6 olanlardan araçlara sorunlu diyorlar gerçeklik payı var mı? benzinli alıp tüpü sonradan taktıracağız yakıt ve motor olarak nasıl bu araçlar? karizma konfor şekil olarak tam bizlik bi araba
  • yardımları bekliyorum
  • uzun sureler binecekseniz golf derim, gerci azda binseniz gene golf derim..teknoloji eskimis olabilir ama oda zamaninin iyi teknolojisiydi.. teknolojiyede fazla takilmamak lazim ne kadar tekno o kadar sorun olma sansi demek.. golfunn degeri yillar sonra ortaya cikiyor. iyi bakimli bir golf cok cok uzun senler ayakta kalir.. unlu bir arac uzmaninin yorumunu aktarayim ;'' dunya icin gerekli tek arac, golf'' gibi bisey.. bana sorarsan golf derim, alirmiyim --- aslaaa.. oda ayri bi konu..93 model golf 3 e bindim, benim 2005 focustan daha saglam ve tikirtisizdi.. ici mahvolmus olmasina ragmen kapilari bilen sanki yeni gibi kapaniyordu... be brader uc kapili arac koca kapi grammi esnemez.. esnememis iste .. daha ne diyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

uzun sureler binecekseniz golf derim, gerci azda binseniz gene golf derim..teknoloji eskimis olabilir ama oda zamaninin iyi teknolojisiydi.. teknolojiyede fazla takilmamak lazim ne kadar tekno o kadar sorun olma sansi demek.. golfunn degeri yillar sonra ortaya cikiyor. iyi bakimli bir golf cok cok uzun senler ayakta kalir.. unlu bir arac uzmaninin yorumunu aktarayim ;'' dunya icin gerekli tek arac, golf'' gibi bisey.. bana sorarsan golf derim, alirmiyim --- aslaaa.. oda ayri bi konu..93 model golf 3 e bindim, benim 2005 focustan daha saglam ve tikirtisizdi.. ici mahvolmus olmasina ragmen kapilari bilen sanki yeni gibi kapaniyordu... be brader uc kapili arac koca kapi grammi esnemez.. esnememis iste .. daha ne diyim...

hahahahahaha o arac uzmanı golf fanatıgıymıs a3 s40 vs varken golf neymıs bu kadarda fanatıklıge pess.Golf saglamdır uzun seneler ayakta durur demıssın astra saglam degılmı sımdı yollarda bır suru astra f var pekı golf3ler nerde ??????? golf3 focus 2005den ıyı demıssın yok artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.