Şimdi Ara

astra sedan 1.6 edition--corolla 1.33 life (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekişi iyi olmaması dışında corolla şahane bir araç. Alırken sis farı ve park sensörü hediyesi alın. Yerse birde jant takımı.
  • Tekrardan merhabalar,bugün itibariyle corolla 1.33 life model aracımı teslim aldım. Park sensoru falan dahil 57400 tl ye mal oldu. Araçla henüz 10 km yol yaptım, şimdiden çok beğendiğimi söyleyebilirim.ilerleyen günlerde detaylı izlenimlerimi paylaşırım inşallah
  • arka arkaya 2sini de 0 olarak alıp kullandım astra lpgli 53e alıp 51750ye sattım
    corrollayı 52250ye alıp lpg taktırdım suan aldığım a3 e 54 e saydılar
    ikisi de beklentimin üstünde iyi çıktı
    corolla lpg ile cok tasarruflu bagaj ve iç hacim daha geniş şaft tüneli yok
    ben 1 adım corolla önde diyorum performansları yakın 2.eli kuvvetli 2sininde
    astrada oldukça iyi ve memnundum
  • alfred2185 A kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, kazasız-belasız keyifli sürüşler dilerim. Hocam araç makyajlı kasa mı? Bir de net fiyatı neydi aracın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfred2185 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben de 1 yıl Corolla 1.33 kullanmış biri olarak doğru karar vermişsiniz diyorum. Corolla çekiş konusunda zayıf olduğu doğrudur ama motor açıldıkça daha iyi olur nispeten. YKıt ekonomisi yönünden iyidir. 1.6 araçlardan ortalama 1L daha az tüketirsiniz ortalama olarak. Ama sakin kullanmak şartıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun corolla güzel araçtır.1.33 motor sadece yokuşlarda üzecektir geri kalanda pek problem olmaz. Lpg takarsanız bedava gezersiniz
  • herkes corollanın motoruna vurmus ama astra sedanında arka kapısı arka koltukları , o darlık nedir, binip inmek mesele . bence geniş araba herseyden önemli , ralli yapmayacaksanız iyi etmişsiniz corolla alarak hayırlı olsun güle güle binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Aralık 2016; 11:55:28 >
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Niye, 1.6 motor astra alan sponsor stickerlerı arabaya gömüp etap etap ralli mi yapmak zorunda? Tamam 115hp atmosferik motor inanılmaz güçlü, kontrolü çok zor ama ralli yapacak kadar da olmaması lazım.

Her tür bitti şimdi de arabası yürümeyen, milleti de kendi yanına çekmek isteyen "ralli mi yapacaksıncılar" veya "nabacan ralli mi yabacan"cılar çıktı.

Neyse kardeşim aracını güle güle kullan.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 9 Aralık 2016; 12:10:19 >
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    ralli mı yapacaksın cümlesini , corollanın 1.33 motorunun, "eksi" yonu oldugunu belirtmek için söyledim. yoksa ikisi de yurumuyor zaten. kendine çekmek derken ,araba denen şeyin tüketim malzemesi öyle çokta önemli bişey olmadıgını hatırlatayım , en azından benim gözümde öyle.
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    "Araba denen şey" tüketim malzemesidir ve mikrodalga fırın da tüketim malzemesidir. Eğer ikisi de aynı şey diyorsan, ne olmuş ha Toyota ha Opel ikisi de aynı yere gitmiyor mu diyorsan, tebrik ederim gerçek bir Toyota kullanıcısı olmuşsun. Otomobil kimisi için bir keyif objesidir, yaşam biçimidir, kimisi için yürüme süresinden kazanmak için kullanılan bir götürgeçtir. Genelde Toyota kullanıcılarında görüyorum zaten bu muhabbeti, arabalar cidden beyaz eşya gibi olduğu için, ne olmuş ki araba işte deyip geçiyorlar, yaşam enerjileri çekilmiş adamların.

Bu arada takılıyorum, çok ciddiye alma Sende aracını güle güle kullan.
  • Sağolun arkadaşlar Allah razi olsun, daha iyilerini cümlemize nasip etsin.

Arac makyajlı kasa fiyatı 59.750 tl idi normalde park sensoru ile birlikte 57.400 zor indirebildim, bir kuruş daha indirmeyiz dediler bu model en çok sattıkları model olduğu için normalde indirim yapmiyoruz dediler. Benimde pazarlığım pek kuvvetli değil zaten neyse simdilik gayet memnunum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.