Şimdi Ara

astra sedan 1.6 edition--corolla 1.33 life

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlısı ise 55-60 in civarı sıfır otomobil alacam, astra sedan 1.6 edition ve corolla 1.33 life arasında kaldım.
    lütfen bana bu ikisi dışında başka model önermeyin, ne kadar çok seçenek o kadar kafa karışıklığı, ayrıca sadece bu iki aractan birini kullanan/kullanmış olan arkadaşlar avantaj/dezavantajlarıyla tavsiyede bulunursa çok memnun olacağım. teşekkürler

• Toyota 1.33 motordan (daihatsu üretimi) bu kasalarda uzak durun (motorun kalitesine uzun ömürlü sorunsuz oluşuna lafım yok ama çekmiyor)

ben 2013 te yeni kasa Auris aldım ''Ankara Dikmen''de çok dik bir rampada durduk düz vites o motor kaldırmıyor aracı varın siz düşünün.

Ayrıca Toyota TR distribütörü ALJ asla sattığı araçların arkasında durmuyor aldınız mı ? Olay bitti.

LINK >>
    https://forum.donanimhaber.com/m_79262014/mpage_3//tm.htm#122147953

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 30 Kasım 2016; 11:1:45 >
  • 1.33 motorla kıyaslanmaya girilmez.Direk karşısındakini seçilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Link açılmıyor

• Kesinlikle astra alın, ama olmuşken edition plus olsun.

• 1.33 life paket corollayla baya uzun zaman gecirdim.

Alt devirler bitik.

Arabanin performansi yetersiz kaliyor diyemem ama uçakta değil.

Bilenler icin Mudanya-Bursa arasindaki yokuşu 3 le cikiyosun.

Arabanin 28.000 km ortalamasi 7.4 litre.

Sakin kullaniliyor bunda söylemem lazim.

Iç mekan kalitesi parasina göre çok cok iyi.

Ama ben olsam astra trrcih ederdim.

Yada temiz 2. 1.6 active

• günümüz şartlarında 1.6 astra nın bile yetersiz performans verdiği düşünülürse 1.33 corolla ancak çok uygun fiyatlıysa alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 30 Kasım 2016; 11:31:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Astra alın.
  • Astra 1.6 + LPG daha mantıklı olur
  • edition plus a 56.000.-tl rakam aldım cam filmi hediyeli bayiler bitti az kaldı diye yırtınıyorlar astra için.
    4 teker bir direksiyon 56.000.-tl diye vazgeçtim yağmur sensörü yok far sensörü yok hiç bir halt yok.uzun süre binici iseniz alınır.fakat plus olanı alın.edition da çelik jant yok.eyüp mar dan aldım bu arada fiyatı.
  • Her ikisinin bence artıları ve eksileri

performans : astra
    yakıt: corolla
    iç hacim : corolla
    2.el: corolla
    güvenlik: corolla

Bu 4 kategoride corolla performans harici astranın önünde.
  • Astra kullanıcısı olarak astrayı tavsiye ederim.
  • Geçen sene bu zamanlar bende aynı ikilemdeydim

Sonuç ikisinide almadım
  • Bu iki araç hakkında benimde kafamda ikilem vardı. Hatta bu yılın nisan ayında bende bu konuyla igilihttps://forum.donanimhaber.com/m_116028706/tm.htm linkinden konuya ulaşabilirsiniz. Sonrasında ben toyota corolla 1,33 life tercih ettim ve yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. İzlenimlerime göre ise evet biraz çekiş olarak diğer 1,6 motor araçlarına göre tatmin etmiyo size belki ama şehir içinde çok fazla fark hissetmiyorsunuz. Bende ankaranın dikmen semtinde ikamet ediyorum. Bol yokuşlu yollarda kullanıyorum arabayı. Düşük vitesle yokuşu çıktığınız sürece sıkıntı yaşamıyorsunuz. Toyota' nın iç hacim genişliği, marka algısı, sağlamlığı ve motoronun lpg ye uyumlu olması benim tercihimde öne çıkmıştı. Yakıt olarak şu an şehir içinde 8 litre yakmaktadır. Yaz aylarında ise bu yakıt değeri 7,2 litrelere kadar düşmüştü. Başka bir konuda yardım isterseniz yardımcı olmaya çalışırım size. Yakın arkadaşım da benimle aynı zamanda opel astra 1.6 astra edition plus almıştı. Onun arabasını da kullandım. Oda gerçekten güzel araba. Ama ben yine toyotayı tercih ettiğim için memnunum. İyi forumlar.

• Cevaplariniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, su an cok kararsızım gerçekten ama gönlüm corolladan yana bakalım ne olacak, aracı alırsam tercihimi ve ilk izlenimlerimi burdan anlatırım..

• Babama araç bakarken bu araçları alacakken rotayı scoda octaviaya çevirdik ve octavia aldık babama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı astra kullanıcısı olarak corollayı; corolla kullanıcısı olarak astrayı tercih eden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra genel olarak daha iyi corolla'da tüketim olarak önde.Beklentilerinize göre seçim yapmanız zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 30 Kasım 2016; 20:52:39 >
  • Tüp düşünmüyorsanız octavia/jetta gibi 1.2 tsi/1.0TSİ düşünebilirsiniz bir alt vergi dilimi,düşük devirlerde dolu tork atmosferige göre daha düşük devirden gelir dolayısıyla daha az tüketirsiniz.Diger modellere göre biraz daha pahalı.

Donanım için Kia cerato düşünülebilir.Yada elantrayı inceleyin ikinci eli baktıgınız modeller gibi olmaz.

Corolla ve Astra sedan sınıfının en ucuz otomobili.Bütçesi düşük olanlara seçenek olabilir.Ama corolla kutu koladan az fazla bir hacimden dolayı bir üst vergi diliminde.Şekşe bir alt vegi diliminde olsa yada 1.6 olsaydı.Zaten atmosferik moto 1.33 performans beklemeyin iyice ölü.İç hacim geniş,şaft tüneli yok,bagaj hacmi iyi,tüp uyumu var.Manuel 6 ileri olması lazım.

Astra sedan 1.6 motorla biraz daha iyi 5 ileri manuel vites.Biraz agır bir araç iç tasarım güzel.Corollaya göre içi biraz daha dar olabilir.Ayrıca bagaj biraz daha ufak olabilir.

Astra olacaksa kesinlikle edition plus olmalı.En azından alaşım jant,sis farı,deri direksiyon simidi gibi artılar ekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Her ikisinin bence artıları ve eksileri

performans : astra
    yakıt: corolla
    iç hacim : corolla
    2.el: corolla
    güvenlik: corolla

Bu 4 kategoride corolla performans harici astranın önünde.

ciddi ciddi corolla nın astra dan daha güvenli bir araç olduğunu düşünüyorsun yani?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.