Şimdi Ara

astra ve i30 arasında kararsız kaldım lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Focus dizel otomatik niye düşünmüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30 çok şık duruyor
  • Yepisyeni olduğu için, hafiflikten dolayı daha iyi bir performans için ve şanzıman tork konvertörlü olduğu için Astra.

i30daki şanzımanda oldukça hızlı dsgden farksız, ama çift kavramalı yapısı gereği birkaç sene sonra ne olacağı belli olmaz, gerçi kapı gibi 5 yıl garanti var. Dctnin çabuk ısınıp uyarı verdiği söyleniyor, 30la giderken 4e 60la 70le giderken 7ye almış oluyor kendisini, Astrada ise vites geçişleri daha geç oluyor. İki araçlada 5 5.5 ortalama yakalamak biraz zor olacaktır en azından 6.5 yakarlar karma kullanımda.

• Sanırım genel eğilim astra yönünde. Linkteki ankette de Astra diyenler %66 oranında şu anda. Garanti süreleri arasında uçurum bulunması da sizce karar verme aşamasında bir önem arz eder mi?

http://www.arabalar.com.tr/2015-opel-astra-mi-2015-hyundai-i30-mi-2
  • @landscapee sizin adınıza sevindim. ne bileyim forumda trim sesi çok oluyor diye yorumlar okumuştum. leon için de öyle diyorlar mesela.

@krkmz1666

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

@landscapee sizin adınıza sevindim. ne bileyim forumda trim sesi çok oluyor diye yorumlar okumuştum. leon için de öyle diyorlar mesela.

@krkmz1666

i20 den geldiği zaman ben götürüyordum gerçi 10 binde bakıma girdiği için her bakımda olmasa ses gelmese bile araç içi sesine de baktırıyordum
  • HErkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir33 -- 23 Ocak 2016; 11:18:32 >
  • Bu bağlamda farklı model tavsiyeleriniz de olursa onları da alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir33 -- 23 Ocak 2016; 11:24:00 >
  • Astra al gerek yok tutuş gerek şanzıman sorunsuzluğu açısından kafan rahat olur. Yeni kasa da güzel. Tercihim astra yönünde

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.