bencede auris seçmelisin.güvenlik sorunsuzlukta hepsinin önünde.astra daha karizmatik ama auris varken astrayı seçmezdim.toyota gerçekten kaliteye çok önem veriyo.auriside çok özenerek yaptılar.auris al rahatına bak.astrada güzel ama 307 çok mantıksız.hiçbi üstün yanı yok.
307 cok eskidigi icin (2001den beri uretiliyor) ele. Ama oyle abartildigi gibi sorunlarida yok adi cikmis ayni fabrikadan cikan gorunus disinda herseyi ayni olan c4 le ilgili hic problem yokken 307 yi yerden yere vurmak yanlis.
astra guzel ama artik degisiklik zamani geldi ici cok teknolojik gelmiyo auris kadar ama yinede auristen daha modern dis tasarimi var.
Aurisin ise en buyuk problemi tasarimi bu japonlar hicbisey anlamiyolar araba tasarlamaktan. arka farlar 2001 model 307 nin bile daha modern duruyo önü eh iste dedirtiyo krom kaplama takacak hicbiryeride yok araba tam plastik gibi duruyo malzeme kaliteside cok iyi degilmis dergilerde cikan haberlere gore ve sag kol dayama yeri cok asagidaymis.
toyota olmasa adi pek satmaz bence auris toyota guvencesi sattiriyo ama suanda cogu modelin yenisi bekleniyo ve pek secenk yok bence honda civiclerede bi bak bendecivic hb ve auris arasinda kaldim ikisinden birini almayi dusunuyorum.
abi civic ve auris arasında kaldıysan ve 1.8 motora razıysan hemen civic al ben de de sedanı var. biraz farklı araçlar ama olsun sonuçta civic civictir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme