Şimdi Ara

ASTRA - YENİ COROLLA - 307 - HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşime bu üçünden birini almayı düşünüyoruz. Sizce hangisini alalım? Neden ? Hangisini almayalım? Neden?
    Cevap veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.

• Bence Astra sorunsuzluğu ve dış güzelliği ile yol tutuşu içinde barındırıyor,
    kalitesi ilede göz dolduruyor
    Buz mavisi bir astra güzel olur diye düşünüyorum
  • kesinlikle corolla.kullanimi kolay ekonomik ve konforlu.ama yeni corollada hb sansin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokondriak

kesinlikle corolla.kullanimi kolay ekonomik ve konforlu.ama yeni corollada hb sansin yok.
    Dıs gorunum konusunda bir yorum yapmıyacagım ama ;

motoru + saglamlıgı(yada sorunsuzlugu diyelim) + ekonomisi + servislerinin cok iyi olmasından dolayı corolla diyorum .

Aynı zamanda opel'in servislerinin biraz pahalı oldugunuda bilmeniz lazım .

Yol tutusu konusundada "bazı kesimler" burulma kiriş oldugundan dolayı yol tutusu kotu diyorlar , bence bunun oyle olmadıgını kendin test edip anla .

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

Dıs gorunum konusunda bir yorum yapmıyacagım ama ;

motoru + saglamlıgı(yada sorunsuzlugu diyelim) + ekonomisi + servislerinin cok iyi olmasından dolayı corolla diyorum .

Aynı zamanda opel'in servislerinin biraz pahalı oldugunuda bilmeniz lazım .

Yol tutusu konusundada "bazı kesimler" burulma kiriş oldugundan dolayı yol tutusu kotu diyorlar , bence bunun oyle olmadıgını kendin test edip anla .

Alıntıları Göster
    Eşim astrayı daha çok istiyor gibi, ama "astrada çok sorun yaşarsın, servisten çıkmazsın" gibi yorumlar duydum. Böyle bişey var mıdır sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ERAYALTUN

Eşim astrayı daha çok istiyor gibi, ama "astrada çok sorun yaşarsın, servisten çıkmazsın" gibi yorumlar duydum. Böyle bişey var mıdır sizce?

Alıntıları Göster
    Denk gelmeyle ilgili tanıdıgım arabasını sanayiden cıkaramayan astra sahipleride var , sadece periyodik bakımlarınıda yapan onun haricinde sorunu olmayan .

Tabi bir otomobilin boyle olması ne kadar güven verici , işte orası supheli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 26 Temmuz 2007; 12:53:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

Denk gelmeyle ilgili tanıdıgım arabasını sanayiden cıkaramayan astra sahipleride var , sadece periyodik bakımlarınıda yapan onun haricinde sorunu olmayan .

Tabi bir otomobilin boyle olması ne kadar güven verici , işte orası supheli

Alıntıları Göster
    corolla bu araclar içinde bence en uzun ömürlü olanı araba pazaraına cık bak 90 model japonlrın hala catur cutur satıldını görürsün hem içlerinde en yeni kasası olanda corolla benzinli düşünüyosan kesinlikle corolla iç hacmi bakımındada fakat yok corolla olmaz dersen astra al 307 i boşver bence
    1-corolla
    2-astra
    3-pug

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

corolla bu araclar içinde bence en uzun ömürlü olanı araba pazaraına cık bak 90 model japonlrın hala catur cutur satıldını görürsün hem içlerinde en yeni kasası olanda corolla benzinli düşünüyosan kesinlikle corolla iç hacmi bakımındada fakat yok corolla olmaz dersen astra al 307 i boşver bence
    1-corolla
    2-astra
    3-pug

Alıntıları Göster
    Bence de 307yi direkt ele. Geçen gün test ettim. Motoru haricinde hiç cazip bir tarafı yok.
    Bu seçeneklerden Corolla öne çıkar. Ama Şu an Auriste 3.000 YTL indirim var. Corollada bazı modellerinde 1000 YTL. Auris daha cazip gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Bence de 307yi direkt ele. Geçen gün test ettim. Motoru haricinde hiç cazip bir tarafı yok.
    Bu seçeneklerden Corolla öne çıkar. Ama Şu an Auriste 3.000 YTL indirim var. Corollada bazı modellerinde 1000 YTL. Auris daha cazip gibi.

Alıntıları Göster
    Yeni Auris çok iyi bence,Siyah jant ve spoiler takınca Mükemmel görünüyor(siyah renkte olcak tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Yeni Auris çok iyi bence,Siyah jant ve spoiler takınca Mükemmel görünüyor(siyah renkte olcak tabi)

Alıntıları Göster
    bencede auris cok daha ii bi seçim olur ya siyah yada koyu mavi birenk var canavar gibi gözüküyo motor ve yürüyen den bashetmeme zaten gerek yok sen hanıma auris göster ben beyenceğine eminim hem içi hem dışı cok farklı bi arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

bencede auris cok daha ii bi seçim olur ya siyah yada koyu mavi birenk var canavar gibi gözüküyo motor ve yürüyen den bashetmeme zaten gerek yok sen hanıma auris göster ben beyenceğine eminim hem içi hem dışı cok farklı bi arac

Alıntıları Göster
    çevremizde 307 kullananlar var memnun
    opel astra da kullananlar var memnun
    auris bizim bu tarafta henüz yok fakat yeni corolla kullanan var memnun
    (eski corolla kullanan da memnun)
    bizde seat ibiza otomatik var memnunuz
    memnuniyet biraz da kısmet meselesi
    örneğin kötü yakıt denk gelir en iyi araba da olsa sorun olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Eşime bu üçünden birini almayı düşünüyoruz. Sizce hangisini alalım? Neden ? Hangisini almayalım? Neden?

yanlis anlama ama bayanlar erkekler kadar narin kullanmiyor( manuel vites ve devirsiz kullanim acisindan) araçlari o yuzden bunlardan mekanik olarak corolla seni daha az üzer diye düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: ERAYALTUN

Eşime bu üçünden birini almayı düşünüyoruz. Sizce hangisini alalım? Neden ? Hangisini almayalım? Neden?

yanlis anlama ama bayanlar erkekler kadar narin kullanmiyor( manuel vites ve devirsiz kullanim acisindan) araçlari o yuzden bunlardan mekanik olarak corolla seni daha az üzer diye düsünüyorum
    BIRAK ASTRAYI ÜZER SENİ AL COROLLA KEYFİNE BAK DAHA SERİ SORUNSUZ YOL TUTUŞU DEDİKLERİ GİBİ DEĞİL ÇOK GÜZEL COROLLAYA BİNEN ASTRAYA BİDAHA BAKMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: takanu

BIRAK ASTRAYI ÜZER SENİ AL COROLLA KEYFİNE BAK DAHA SERİ SORUNSUZ YOL TUTUŞU DEDİKLERİ GİBİ DEĞİL ÇOK GÜZEL COROLLAYA BİNEN ASTRAYA BİDAHA BAKMAZ

Alıntıları Göster
    1 senedir astra kullaniorum bakimlar disinda servise girmedik karizması yeter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkbjk

Alıntıları Göster
    eğer bagaj önemliyse sedan corolla . eğer hb seviyorsan kesinlikle astra ..

astranın birçok sorunu vardı ama yenisi makyajlıda tam 213 parça yenilendi demişti showroom nescar ...

ben ikisini de günlerce test etme imkanım oldu . inanın astranın sürüş keyfini şu ana kadar bi dünya araç kullandım hiç birinde o kadar keyif alamadım .

dizeli hantal , süratli vs... ne derseniz deyin ama keyif açısından 10 numara bir araba... corollayı da alan hiçkimseden nerden aldım bu arabayı diyen duymadım .herkes memnun ...307 dayımın oğlunda var , yerden yere vuruyor. birhızlanıp bir ani fren yaparak kullanıyor . hiç problem yaşamadınmı sen ,millet servisten çıkamıyormuş diye sorduğumda ise , maaşallah diyor. pek güvenilir adam değildir kendisi ama başka araba olsaydı parçalarını yoldan toplarlardı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cbkbjk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

evet tekerlekli bi kutu gayet dikkat çekiyo auris derim bir bayan için cok uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

bundan tam 1 ay önce auris almaya niyetlenmiştik iyiki almamıştık fena halde kazıklancaktık 38,5 demişlerdi ve jant istersekte 1.500 ytl artıcaktı şimdi baktım toyotanın sitesine 2.500 ytl indirim+jantlar hediye valla çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

bundan tam 1 ay önce auris almaya niyetlenmiştik iyiki almamıştık fena halde kazıklancaktık 38,5 demişlerdi ve jant istersekte 1.500 ytl artıcaktı şimdi baktım toyotanın sitesine 2.500 ytl indirim+jantlar hediye valla çok güzel

Alıntıları Göster
    ben uzun süreler sorunsuz kullanım sunan toyotayı tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür

ben uzun süreler sorunsuz kullanım sunan toyotayı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    ASTRA Bir kere yeni corollanın tip çok kötü zevklede alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

ASTRA Bir kere yeni corollanın tip çok kötü zevklede alakası yok

Alıntıları Göster
    Seceneklere bence dızel Aurısı de koymanı tavsıye ederım.Suan 4 bın ytl ye kadar ındırımı var 34 bın ylt ye alınabılıyor.Dızel olmasına ragmen astradan da pejuu danda bakımları ucuz.Yakıt konusundada cımrı.Bırde otomatık vıtesı gercekten cok hos.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.