Şimdi Ara

astra z16xer lpg uyumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ARACINIZ Z16XER MOTOR KODLU ASTRA CLASİCC KASADIR VE SİBOPLARI MAGNEZYUM DEĞİLDİR GÖNÜL RAHATLIYLA LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRABİLİRSİNİZ.LANDİRENZO(MADE IN ITALY) MARKA LPG KİTİ ARACINIZLA TAM UYUMLUDUR

KEYİFLİ SÜRÜŞLER

OPAL PLAZA LPG:
    0312 583 05 09
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliburakertem

ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER
    ARACINIZ Z16XER MOTOR KODLU ASTRA CLASİCC KASADIR VE SİBOPLARI MAGNEZYUM DEĞİLDİR GÖNÜL RAHATLIYLA LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRABİLİRSİNİZ.LANDİRENZO(MADE IN ITALY) MARKA LPG KİTİ ARACINIZLA TAM UYUMLUDUR

KEYİFLİ SÜRÜŞLER

OPAL PLAZA LPG:
    0312 583 05 09

Merhaba benim aracımda z16xer kodlu ve landirenzo lpg li.şu an subapların değişmesi gerektiğini ustam söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun, lpg'ye geçtikten sonra kaç km yaptınız?
  • Ben aracın 2. Sahibiyim.70000 olmuş toplamda.

• Tekrar gecmis olsun, 70000 cok degil aslinda. Zamaninda bende cok arastirmistim z16xer sorunsuz demislerdi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanb85

Ben aracın 2. Sahibiyim.70000 olmuş toplamda.

Osman Bey,

Benim teorim, bu problemlerin fakir karisimdan kaynaklandigi. Aracinizin Long Term Fuel Trim ve Short Term Fuel Trimlerinibiliyir musnuz?Bu motoru 2.5mm nozul paklar, ama rolantide enjeksiyon zamani kisa oldugu icin Atiker gibi Valtek tipi enjektorlerde sikinti olur.Nozulunuzun capinin 2.0mm olduguna bahse varim....

• Sizin enjektorlerin tipi ve nozul capiniz kacti? Bir de rolantide benzin ve gaz milisaniyelerini gecebilir misiniz? Teorim, sizin fakir karisimda kaldiginiz, nozulunuz 2.0mm diye bahse girerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4zf6

Sizin enjektorlerin tipi ve nozul capiniz kacti? Bir de rolantide benzin ve gaz milisaniyelerini gecebilir misiniz? Teorim, sizin fakir karisimda kaldiginiz, nozulunuz 2.0mm diye bahse girerim.

Aracım ecn17011 hata kodunu veriyordu. Aracımdaki lpg landirenzo.benzinde 900 lpg 700 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanb85 -- 12 Aralık 2014; 19:54:20 >
  • Imkaniniz olursa, Bluetooth OBD2 modulu takin, Android telefondan, tabletten veya PCden Scanmaster Lite ile fuel trimleri takip edin. En iyisi Opcom gibi bir cihaz olur, ariza kodu ne demekmis...Fuel trim, yakit fakir arizasi. Bence Landi Renzoya gidin, hakkinizi arayin ama bundan sonra dikkat edin, soyledigim degerleri de mumkunse alin. Ekran fotografi da olur. Sizin bana verdiginiz rolanti devirleri, cok da bir sey diyemem, sogukken benzinde 900 devirde, gaza gecince ayni devire degilde, isindigi icin 700 devire inmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4zf6 -- 12 Aralık 2014; 20:02:24 >
  • 1 hafta önce Aracıma landirenzo serviste gaz ayarı yaptırdım. Bu hata kodu Aracımın vermiş olduğu. Bana bu kod zengin fakir karışım olabilir dediler. Ayrıca 2 gün önce opel serviste motorun en üstteki kapağını açtılar oradan subapların boşluklarını ölçtüler.Egsoz subaplarında boşluk vardı fakat emme subaplarına ölçmek için şerit ince olan levha girmiyordu.

• c4zf6 C kullanıcısına yanıt
    Aracımda belli bir süre sonra ilk çalıştırmamdan sonra ilk yavaşlamamda veya kasiste duraksadığımda stop ediyor sonra bir daha yapmıyor bunı araç çalıştığı sürece.

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66235043

Sizin probleminiz montajda olabilir. Landirenzoyu simdi Opel icin ECU ve ayarlarla geliyor.

" opel için montaj yapılması gerektiğini bilmeyen ustalarımız var, tabiki twin port motor öyle ezber yapılması gereken montajlardan değildir, siz twin port motor yapamıyorsanız, manifoltları yanlış yerden delip sıkıntı çıkartıyorsanız o araçtan verim beklemeyin tabiki..."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama benim araç teklemesi benzindede var sizce benim araçta 2 mm lik nozul varsa bunu birqz daha büyüğü ile değiştirince sorun düzelirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanb85 -- 12 Aralık 2014; 21:59:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.