Şimdi Ara

Astral Seyahat Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
18
Favori
25.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

quote:

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

bu ne demek şimdi?

Alıntıları Göster
    Hala böle şeylere inananlar var mı yav ?
  • Benim inancik bu sekilde.
    Spirituel satanistim , maji ile ugrasiyorum.Ustad falan degilim yanlis anlasilmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

quote:

quote:

quote:

ya bişey sorcam ne iş yarıyor yani hani astral seyahate çıktık bize faydası ne hani ışınlanma gibi bir şeymi çok hızlı bir yeremi gidebiliyorsun yoksa rüyanın bi değişik çeşidimi.

Fiziksel bedeninden bir süre ayrılıp, düşünce hızı ile çeşitli yerlere gidip meydana gelen olayları izlemeye & kontrol etmeye yarayan seyahattir.

nasıl yani şimdi mesela benim öss sınavım okunurken gidip cevapları değiştirebilirmiyim?

Dostum astral seyahatte, astral bedendesin. Yani kendi bedeninde ve gerçek hayatta değilsin. En çok sorulanlardan biride bu aslında , kısaca bu mümkün değil fakat bilinç altına kazınan görüntüyü görebilir ve yaşıyabilirsin.

e hani çeşitli yerlere gidip orda meydana gelen olayları izleyeip kontrol ediyoduk e hiç bişey yapamıyormuşuz ya tamam hani hobi olur insanın merakı olur uğraşır bişey dememde bana boş işler geliyor yani fiziksel hayata bir faydası yok ruhsal anlamdada yükselecem filan meselerşyse zaten ohoo o iş çok su kaldırır bence gereksiz bişey gibime geldi.

Dostum bu yazdığının başına "Astral bedende" lafını ekliyeyim o halde, gerçek hayatta böyle birşeyin olamıyacağını 6 yaşındaki çocuk bilir heralde

arkadaşım yanlış anlama seni tenkit etmiyorum bilmediğimden sordum verdiğin cevaplar üzerinden yorum yaptım hayırlısı bir emek harcamışın bi işine yarıyorsa ne güzel bize bu düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clarsa

wild tekniği nasıl bir tekniktir ? astral olmadan önce dedikleri gibi 20 gün hazırlık vs gerekir mi. yada şöyle sorayım. yatağa koydum kafayı, sırayla neler yapmalıyım?

Wild tekniği tehlikeli bir teknik hocam, çünki 1'den fazla evresi var. Ve de wild tekniği için tecrübe edinmeni öneririm, çünki yaparken duyacağın sesler & görüntüler yüzünden korkucaksın ve sen istesende,istemesende gözün açılacaktır. Eğer gözünü açarsanda karabasan olayını yaşaman an meselesi. Aynı zamanda wild bir lucid tekniğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synyster Gates SGC -- 28 Nisan 2012; 23:28:24 >
  • seyahat deyken gördüklerimiz kurgusalmı yani rüya gibimi aksiyse bunu mit,mossad falan kullanıyordur kesin
    Not:anlatmak istediklerimi yazıya dökemedim umarım anlarsın
  • quote:

Benim inancik bu sekilde.
    Spirituel satanistim , maji ile ugrasiyorum.Ustad falan degilim yanlis anlasilmasin.

satanistmisin arkadaşım yani şeytanamı tapıyosun.
  • quote:

quote:

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Yunan tanrilari demiyorum ki.

Abracax Bael Paimon Agares ve 72tanesi daha.

Hangisi yunan tanrisi olarak gecmis bu son yazimdir konuya.
    Gram bilmeyenler bana saldiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya bişey sorcam ne iş yarıyor yani hani astral seyahate çıktık bize faydası ne hani ışınlanma gibi bir şeymi çok hızlı bir yeremi gidebiliyorsun yoksa rüyanın bi değişik çeşidimi.

Fiziksel bedeninden bir süre ayrılıp, düşünce hızı ile çeşitli yerlere gidip meydana gelen olayları izlemeye & kontrol etmeye yarayan seyahattir.

nasıl yani şimdi mesela benim öss sınavım okunurken gidip cevapları değiştirebilirmiyim?

Dostum astral seyahatte, astral bedendesin. Yani kendi bedeninde ve gerçek hayatta değilsin. En çok sorulanlardan biride bu aslında , kısaca bu mümkün değil fakat bilinç altına kazınan görüntüyü görebilir ve yaşıyabilirsin.

e hani çeşitli yerlere gidip orda meydana gelen olayları izleyeip kontrol ediyoduk e hiç bişey yapamıyormuşuz ya tamam hani hobi olur insanın merakı olur uğraşır bişey dememde bana boş işler geliyor yani fiziksel hayata bir faydası yok ruhsal anlamdada yükselecem filan meselerşyse zaten ohoo o iş çok su kaldırır bence gereksiz bişey gibime geldi.

Dostum bu yazdığının başına "Astral bedende" lafını ekliyeyim o halde, gerçek hayatta böyle birşeyin olamıyacağını 6 yaşındaki çocuk bilir heralde

arkadaşım yanlış anlama seni tenkit etmiyorum bilmediğimden sordum verdiğin cevaplar üzerinden yorum yaptım hayırlısı bir emek harcamışın bi işine yarıyorsa ne güzel bize bu düşer.

Yok hocam estağfurullah , ben biraz mecaz kullanırım yazılarımda, sakın yanlış anlamayın.

• quote:

quote:

wild tekniği nasıl bir tekniktir ? astral olmadan önce dedikleri gibi 20 gün hazırlık vs gerekir mi. yada şöyle sorayım. yatağa koydum kafayı, sırayla neler yapmalıyım?

Wild tekniği tehlikeli bir teknik hocam, çünki 1'den fazla evresi var. Ve de wild tekniği için tecrübe edinmeni öneririm, çünki yaparken duyacağın sesler & görüntüler korkmana ve sen istesende,istemesende gözün açılacaktır. Eğer gözünü açarsanda karabasan olayını yaşaman an meselesi. Aynı zamanda wild bir lucid tekniğidir.

şimdi reklam olacak ama spatyom da bi kaç ay takıldım, oradaki teknikleri lucid vs denedim. ve dün bi teknkile lucid gördüm. ama astral teknikleri işe yaramadı. gözü kapatınca insan illaki bir şey düşünüyor. geçen beyaz ekrana kadar(flaş patlıyor gibi oldu) geldi , telkin verdim (halatla çekilme) sonra tekrar görüntü siyah oldu gözümü açtım normal di .

nerede hata yaptım. veya siz nasıl çıkıyorsunuz bunu anlatır mısınız ?

• Kafayı yastığa koyduk diyelim. Baştan sona ne yapmalıyız?
  • bu astral olayını tam olarak anlayamadım mesela real madrid barcelona maçı öncesi astral seyahate çıkıp maçı stadyumdan canlı izleyebilir miyiz? Veya bir arkadasimizin o an naptigini görebilir miyiz?
  • quote:

Uğraştığın türden birşeyi tamamen inkar etmiyorum gerçeklik payı vardır ama inanç kısmı yani yok tanrılarmış yok daemonlarmış uçmuşsun harbiden.Herşeyin bir ilmi vardır.Bu ilimleri de yaratan sadece Allah(cc)'tır.
    Kusura bakma ama sen astral ilminde sapıtmış gitmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Kafayı yastığa koyduk diyelim. Baştan sona ne yapmalıyız?

Adriana lima'yı düşünmelisin sonra :)
  • quote:

quote:

quote:

Wild tekniği tehlikeli bir teknik hocam, çünki 1'den fazla evresi var. Ve de wild tekniği için tecrübe edinmeni öneririm, çünki yaparken duyacağın sesler & görüntüler korkmana ve sen istesende,istemesende gözün açılacaktır. Eğer gözünü açarsanda karabasan olayını yaşaman an meselesi. Aynı zamanda wild bir lucid tekniğidir.

şimdi reklam olacak ama spatyom da bi kaç ay takıldım, oradaki teknikleri lucid vs denedim. ve dün bi teknkile lucid gördüm. ama astral teknikleri işe yaramadı. gözü kapatınca insan illaki bir şey düşünüyor. geçen beyaz ekrana kadar(flaş patlıyor gibi oldu) geldi , telkin verdim (halatla çekilme) sonra tekrar görüntü siyah oldu gözümü açtım normal di .

nerede hata yaptım. veya siz nasıl çıkıyorsunuz bunu anlatır mısınız ?

Hocam teknikler sadece yapanın sizle paylaştığı, sizinde kendinize pay çıkarmanız için yazılan şeylerdir zanımca. Yazdığına göre baya bir aşama katetmişsin. Şu görüntü siyah olduktan sonra ki düşünme evresini pas geçirmezsen büyük ihtimal yapıcaksın, o esnada cisimleri düşünmelisin. Eğer örnek istersen caps verebilirim.

• quote:

quote:

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Uğraştığın türden birşeyi tamamen inkar etmiyorum gerçeklik payı vardır ama inanç kısmı yani yok tanrılarmış yok daemonlarmış uçmuşsun harbiden.Herşeyin bir ilmi vardır.Bu ilimleri de yaratan sadece Allah(cc)'tır.

Milletin kafasını bu tür saçmalıklarla dolduruyorlar sonra böyle sapıtıyorlar , yok tanrılarmış, 76 tane tanrı var ha

• Ben seytana tapmiyorum, kimseye tapmiyorum.

Astral ilmi hic bir sey.Sizi kimse alkislamiyor ve uyaninca bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Milletin kafasını bu tür saçmalıklarla dolduruyorlar sonra böyle sapıtıyorlar , yok tanrılarmış, 76 tane tanrı var ha

Astralle dinin bir iliskisi yok. Yazilanlar da astralle ilgili degil.
    Arkadas kendi inancini belirtmis sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

quote:

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.