Şimdi Ara

Astral Seyahat Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
18
Favori
25.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

astral seyahat diye bir şey yoktur.
    Astral seyahatin olmadığını düşünen konu baltalayıcı ekip umarım bilinçsiz bir şekilde astrale yakalanırsınızda gecelerce uyku girmez gözünüze o kadar diyorum.
    7 senelik tecrübeden bahsediyoruz biz burda hala inanmıyorum diyenler var
    İnanmıyorsanız çıkın konudan arkadaşlar bilgi paylaşımını baltalamayalım.
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

Konuya yeni müdahil oldum ve tam bu mesajını okurken beynimde şimşekler çaktı. Bahsettiğin bu daemonları şeytan ya da cin olarak kabul edersek,

cinlerin bizi gördüğünü bizim onları göremediğimzii biliyoruz.

Bizimle aynı evrendeler fakat bizim gözümüzde perde var.

Astral seyahate gelelim

Seyahatte iken biz insanları, çevreyi görebiliyor ve keşfedebiliyoruz. Onlar bizi göremiyor.

Onlarla aynı ortamdayız fakat onlar bizi göremiyor. Gözlerine perde çekildiğinden? Yoksa?

Cinlerin bulunduğu ortama yani bizim göz perdesinin arkasına mı geçiyoruz biz astral seyahatle? Cinlerle olan aynı ortama?

Yorum sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter '

İlginç ama inanmıyorum

Bunun inanılmayacak doğa üstü bir tarafı yok aslında. Astral seyahat tamamen beyninin uykuda olduğundan haberdar olmasıdır. Yukarda cin peri muhabbetine girenler de sizi iyi kekliyor. Ayrıca DH gençliği astral seyahata çıksa angelina jolieden megan foxtan vs. cine periye sıra mı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warwicky -- 29 Nisan 2012; 3:23:21 >
  • Mesajım burada uyusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    astral seyehat bi dinginlik bi ustalık işidir öyle herkes çıkamaz bedenden

cenk durmazel bu işin kitabını yazmış yıllarca her hafta içi de tekniklerini anlatır

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Mesajım burada uyusun.
    Benim bildiğim Miami, Dubai, Cape Town'a seyahate gidilir astral ne ola ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    bende astrayla seyahat ediyorum güzel oluyor dizel birde az yakıyor :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14B537748

bende astrayla seyahat ediyorum güzel oluyor dizel birde az yakıyor :)))

Alıntıları Göster
    Birde Astral Seyehate çıkmak için I-Doser programı var.Ben normalde I-Doser kullanırım yani I-Doser kullanmaya alışkınım.Birde I-Doser'ın Astral takvimini deniyeceğim.Siz hiç I-Doser ile Astrale çıktınız mı hocam ? Daha mı kolay oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Birde Astral Seyehate çıkmak için I-Doser programı var.Ben normalde I-Doser kullanırım yani I-Doser kullanmaya alışkınım.Birde I-Doser'ın Astral takvimini deniyeceğim.Siz hiç I-Doser ile Astrale çıktınız mı hocam ? Daha mı kolay oluyor ?

Alıntıları Göster
    dün gece rüyamda izledigim diziden bi sahne gördüm...sonradiziyi izledigimde ise aynı sahne gerçekleşti..bu ne oluyor??sanki bilnçli yapmış gibiydim uyandıgımda bak olum bu sahneyi unutma dizide görcen dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

cenk durmazel bu işin kitabını yazmış yıllarca her hafta içi de tekniklerini anlatır

biliyoruz biliyoruz da bizim merak ettiğimiz astral seyahat yaparken bir arkadaşımızın ensesine şaplak atmak suretiyle vurabilir miyiz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Astral seyahatte istediğimiz kadar kalabilir miyiz?
    Lucid Dream'deki gibi bazı şeyleri kontrol edebilirmiyiz?Bkz:Savaş çıkarma
    Nasıl yapabilirim?
    Vücüda bir zararı var mı?

• yani sonuç olarak diyorsunuz ki bu seyahate gördüklerimiz bilinç altimizin bir şaheser değil gerçektir? Bana tamamen bilinç altimizin yarattığı mekanlar kişiler gibi geliyor. ki eger doğruysa bu dedigim in de cin de peri de görürsünüz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 29 Nisan 2012; 10:28:14 >
  • Mesajim bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

biliyoruz biliyoruz da bizim merak ettiğimiz astral seyahat yaparken bir arkadaşımızın ensesine şaplak atmak suretiyle vurabilir miyiz?

tabi tabi vurabilirsiniz fakat arkadasınız bunu anlamıcaktır yani bi anlık arkasına bakar fakat şaplağı hissetmez
  • Zamanında Çok uğraştım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Oyle boyle ruhu çikardik bedenden. Gittik gezdik, geri donemedik. Otopsiden bisey cikarmi? Yoksa eceli gelmis mi denir..
    dün gece çok saçma bi rüya gördüm ve sonlarına doğru rüyada olduğumu anladım.zaten direk uyku felc oldu ondan sonra bende bi yerde okumuştum uyku felci astral seyahat için iyi bi yöntemmiş.neyse deneyeyim dedim gerçekten çıkarabileceğimi hissettim ama o kadar yoğun ve dayanılmaz kulak çınlaması yaşadım ki daha fazla zorlamaya yemedi saldım kendimi bi kaç sn sonra uydanım.şimdi bu yaşadığım gerçekten ufak bi adım mı?(ona göre tekrar uyku felci olduğumda denerim).yoksa psikolojik önemsiz bişey mi?
  • astral seyahatle lucid dream arasındaki fark nedir?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle eminim yalan söylüyorsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.