Şimdi Ara

Astral Seyahat Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
18
Favori
25.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamaster

quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

yani sonuç olarak diyorsunuz ki bu seyahate gördüklerimiz bilinç altimizin bir şaheser değil gerçektir? Bana tamamen bilinç altimizin yarattığı mekanlar kişiler gibi geliyor. ki eger doğruysa bu dedigim in de cin de peri de görürsünüz..

adın nurullah macun mu android telefonun vardı galiba mp3 forumunda mp3 paylaşıyordun senmisin o

sen kimsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    tüm yazılanları vakit kısıtlılığından dlayı okumaya üşendim.

bu astrale çıktığımızda geri dönememe gibi bir ihtimal varmış sanırım.

bide astrale çıktığında vücudunun yanması gibi bir saçma mantık dışı söylem var medyumlar bu şekilde yanmış gibi efsanevi bi söylem var ne derece doğru. mantıklı gelmedi bana. eğer varsa nasıl bi yanma ? hücrelerin aşırı adrenalin sonucu daha fazla çalışması ile çıkan ısı sonucu 55 ^C üstünde hücrelerin canlılığını kaybedip ölmesi mi yoksa bildiğimiz alev alev yanmak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

dün gece rüyamda izledigim diziden bi sahne gördüm...sonradiziyi izledigimde ise aynı sahne gerçekleşti..bu ne oluyor??sanki bilnçli yapmış gibiydim uyandıgımda bak olum bu sahneyi unutma dizide görcen dedim..

Buna durugörü deniyor. Fakat rüyada yaşananlara durugörü denip denmediğini tam olarak bilmiyorum.
    Telekineziyle fazla haşır neşir olan insanlarda durugörü bir yan etki olarak belirebiliyor zamanla. Bende birkaç kez yaşadım. Durugörü çok geçmişten veya gelecekten anları hissetmek yaşamak gerçek anlamda bilmek olarak tarif edilebilir.
    Pek hoş birşey değildir geliştirmeye çalışmanızı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

quote:

astral seyehat bi dinginlik bi ustalık işidir öyle herkes çıkamaz bedenden

cenk durmazel bu işin kitabını yazmış yıllarca her hafta içi de tekniklerini anlatır

biliyoruz biliyoruz da bizim merak ettiğimiz astral seyahat yaparken bir arkadaşımızın ensesine şaplak atmak suretiyle vurabilir miyiz?

tabi tabi vurabilirsiniz fakat arkadasınız bunu anlamıcaktır yani bi anlık arkasına bakar fakat şaplağı hissetmez

Astralde bir kağıdı 1 cm ileriye ittirmek için beyin gücünüzün %100'üne kadarını kullanmanız gerekir. Şaplak atıp kaçmak dediğin şey dengeyi değiştirmek demektir. Filmlerde gördüğünüz kapıları çarpan camları parçalayan ruhlar gibi bir haliniz yok. Astralde ilk denemelerde 15 saniye kalabilirseniz bile şanslısınız mükemmel bir dinginlik ve yüksek hissiyat gerektirir. Kimse kimseye şaplak atmaya uğraşmaz. Uğraşsada elin içinden geçer gider hiçbirşey olmaz.

• Gidin Lys kitapcigini çalin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

dün gece rüyamda izledigim diziden bi sahne gördüm...sonradiziyi izledigimde ise aynı sahne gerçekleşti..bu ne oluyor??sanki bilnçli yapmış gibiydim uyandıgımda bak olum bu sahneyi unutma dizide görcen dedim..

Buna durugörü deniyor. Fakat rüyada yaşananlara durugörü denip denmediğini tam olarak bilmiyorum.
    Telekineziyle fazla haşır neşir olan insanlarda durugörü bir yan etki olarak belirebiliyor zamanla. Bende birkaç kez yaşadım. Durugörü çok geçmişten veya gelecekten anları hissetmek yaşamak gerçek anlamda bilmek olarak tarif edilebilir.

durugörü hisle ilgili bişe galiba rüyadakini bu açıklamaz..daha önce telekineziyle ugraşmışlıgım var ama yanetkisi olacak kadar degil..bu yaşadıgım ilk de degil daha önce de bu şekil şeyler oldu rüyalarımda..bir de ben hoşnut oldum ya sankim niye geliştirmeye çalışma dedin??

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

quote:

astral seyehat bi dinginlik bi ustalık işidir öyle herkes çıkamaz bedenden

cenk durmazel bu işin kitabını yazmış yıllarca her hafta içi de tekniklerini anlatır

biliyoruz biliyoruz da bizim merak ettiğimiz astral seyahat yaparken bir arkadaşımızın ensesine şaplak atmak suretiyle vurabilir miyiz?

tabi tabi vurabilirsiniz fakat arkadasınız bunu anlamıcaktır yani bi anlık arkasına bakar fakat şaplağı hissetmez

Astralde bir kağıdı 1 cm ileriye ittirmek için beyin gücünüzün %100'üne kadarını kullanmanız gerekir. Şaplak atıp kaçmak dediğin şey dengeyi değiştirmek demektir. Filmlerde gördüğünüz kapıları çarpan camları parçalayan ruhlar gibi bir haliniz yok. Astralde ilk denemelerde 15 saniye kalabilirseniz bile şanslısınız mükemmel bir dinginlik ve yüksek hissiyat gerektirir. Kimse kimseye şaplak atmaya uğraşmaz. Uğraşsada elin içinden geçer gider hiçbirşey olmaz.

ben de engin deneyimlerime dayanarak bunu belirttim şaplağı hissetmez kimse fakat bi anlık tepki ha hu gibi sesler cıkarttırabilirsiniz
    ama şaplanan kişi bunu titreme içten gelen bir tepki olarak hissedebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

dün gece çok saçma bi rüya gördüm ve sonlarına doğru rüyada olduğumu anladım.zaten direk uyku felc oldu ondan sonra bende bi yerde okumuştum uyku felci astral seyahat için iyi bi yöntemmiş.neyse deneyeyim dedim gerçekten çıkarabileceğimi hissettim ama o kadar yoğun ve dayanılmaz kulak çınlaması yaşadım ki daha fazla zorlamaya yemedi saldım kendimi bi kaç sn sonra uydanım.şimdi bu yaşadığım gerçekten ufak bi adım mı?(ona göre tekrar uyku felci olduğumda denerim).yoksa psikolojik önemsiz bişey mi?

Psikolojik olabilir. Fakat gerçekten yapmışta olabilirsiniz böyle şeyler mümkün çünkü.
    Genelde uyandığınızda kendinize geldiğinizde yani bedene döndüğünüzde bir üşüme hafif bir titreme yaşarsınız.
    Kulak çınlamasının yanısıra bir baskı hissedersiniz hatta ben kalp atışlarımı duyabiliyordum inanılmaz yoğun bir his çünkü.
    Uyku felci için bir öneri.
    Gün boyu bir müziği dinleyin. Bu müziği duyduğunuzda gerçek hayatta olduğunuza telkinleyin kendinizi. Her sabah uyandığınız saatten birkaç saat daha erkene bu alarmla uyanmak için saatinizi kurun. Rüyada olduğunuzu anlamanın en kolay yolu budur. Uyurken bu sesi duyduğunuzda kendinizi uyanmaya değil rüyada olduğunuzu anlamaya zorlarsınız. Lucid rüyaya geçiş için bir yöntemdir. Daha sonra astrale bir adım atmak daha kolay olur diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

durugörü hisle ilgili bişe galiba rüyadakini bu açıklamaz..daha önce telekineziyle ugraşmışlıgım var ama yanetkisi olacak kadar degil..bu yaşadıgım ilk de degil daha önce de bu şekil şeyler oldu rüyalarımda..bir de ben hoşnut oldum ya sankim niye geliştirmeye çalışma dedin??

Geliştirmeye çalıştığınızda bu bir süre sonra kontrolden çıkıyor ve herhangi bir zamanda herhangi bir şekilde bu tip görüntüler görebiliyor insan. Bir insanında sürekli geleceği görerek yaşaması pek hoş olmaz. Dilediğiniz zaman yapmak dışında çok fazlaca etkiyor hayatınıza. Pek tekin bir olay değildir. O yüzden yan etki denir zaten.
    Geleceği görmek ona etki etmeye çalışmanıza neden olur. Kafanız çok karışır. Hayallerinizin ileride gerçek olup olmayacağını bile anlayamaz hale gelebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

tüm yazılanları vakit kısıtlılığından dlayı okumaya üşendim.

bu astrale çıktığımızda geri dönememe gibi bir ihtimal varmış sanırım.

bide astrale çıktığında vücudunun yanması gibi bir saçma mantık dışı söylem var medyumlar bu şekilde yanmış gibi efsanevi bi söylem var ne derece doğru. mantıklı gelmedi bana. eğer varsa nasıl bi yanma ? hücrelerin aşırı adrenalin sonucu daha fazla çalışması ile çıkan ısı sonucu 55 ^C üstünde hücrelerin canlılığını kaybedip ölmesi mi yoksa bildiğimiz alev alev yanmak mı ?

İlk defa duydum böyle saçma birşeyi. Sayısız deneyimimde hiç böyle birşey yaşamadım. Hatta aksine üşüyor insan. Bedene geri döndüğünüzde muhtemeşem bir kısa süreli üşüme ve titreme geliyor.
    Astrale çıkıpta bedene geri dönememekte çok trajikomik bir durum. Bedenine geri dönemeyen birinin bunu nasıl açıkladığını bilmiyorum. Bu sadece bir teori. Arafta sıkışmak olarakta çokça geçer. Astraldeyken bedeninizin çok uzak bir noktaya (evinizin dışında daha önce hiç gitmediğiniz bir ormana ya da başka bir semtteki eve) taşınması sonucu belki mümkün olabilir. Fakat bununda aslı yoktur.
    Yani bunu yaşayıpta bedene geri dönemedim ben öldüm diyebilmek pek mümkün değil.
    Zaten normal bir astral sırasında bedene geri dönememekte pek mümkün değil gibi. Mutlaka gördüğünüz birşeye heyecanlandığınız anda kendinizi uyanmış olarak buluyorsunuz. İlk denemelerde 15 saniyeden fazla astralde kalabildiyseniz kendinizi şanslı hissetmelisiniz.

quote:

ben de engin deneyimlerime dayanarak bunu belirttim şaplağı hissetmez kimse fakat bi anlık tepki ha hu gibi sesler cıkarttırabilirsiniz
    ama şaplanan kişi bunu titreme içten gelen bir tepki olarak hissedebilir

Bu bir nebze mümkündür. Fakat iyi odaklanmak gerekir diye düşünüyorum. Şahsen birşeye etki etmek için pek uğraşmadım. Astralde kalmak bile yeterince yoruyordu beni. Birşeye odaklanmak oldukça zor oluyor.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Merhaba arkadaşlar ;

Yaklaşık 3 yıl önce bu konuya merak saldım ki ozaman yalnızdım, herşeyi yabancı forumlardan araştırdım (Türk forumları genelde copy paste olduğu için hep aynı bilgilerle doluydu).ama Yine de herşey biraz kendinde bitiyor insan'ın .

Demem odur ki forumlarda & topic'lerde dolaşan astral seyahat saçmalıklarını bırakıp, tecrübeli yani en azından birkaç kez denemiş birinden yorum almak önemli bence.

3 senedir edindiğim bilgilere göre şunları söyliyebilirim ;

- Astral seyahat yapmak istiyorsanız, kafanızda hiçbir düşünce belirmemeli ; yani rahat ve kendinizi o konuya odaklamalısınız. ve ciddi olun, Gülünecek hiçbir şey yok.
    - Vücut şekliniz ve rahatlığınız çok çok önemli. Mesela nevresiminizi size huzur veren en azından öyle hissedebileceğiniz bi renkle değiştirebilirsiniz. İnanın çok etkisi var.
    - Ve gerçek hayata dönmek istiyorsanız, seyahat'ta gittiğiniz yerde mutlaka bir olay olmak zorunda ; mesela bir dilencisiniz ve birinin para atmasını bekliyorsunuz, ama herkes size bakıp geçiyor. ama en sonunda size para veren biri çıkıyor, ve uyanıyorsunuz. (bu bir olay olmak zorunda kısmı benim düşüncem, çünki bu zamana kadar her yaptığımda birşeyler bitti ve uyandım).
    - Şuana kadar hiçbir tehlike yaşamadım, uyanamama gibi. Ama yurtdışında yaşanmış olaylar (var). Vücudunuza güvenmiyorsanız yapmamanızı öneririm.

Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

En üst düzeyde ne yaptın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Merhaba arkadaşlar ;

Yaklaşık 3 yıl önce bu konuya merak saldım ki ozaman yalnızdım, herşeyi yabancı forumlardan araştırdım (Türk forumları genelde copy paste olduğu için hep aynı bilgilerle doluydu).ama Yine de herşey biraz kendinde bitiyor insan'ın .

Demem odur ki forumlarda & topic'lerde dolaşan astral seyahat saçmalıklarını bırakıp, tecrübeli yani en azından birkaç kez denemiş birinden yorum almak önemli bence.

3 senedir edindiğim bilgilere göre şunları söyliyebilirim ;

- Astral seyahat yapmak istiyorsanız, kafanızda hiçbir düşünce belirmemeli ; yani rahat ve kendinizi o konuya odaklamalısınız. ve ciddi olun, Gülünecek hiçbir şey yok.
    - Vücut şekliniz ve rahatlığınız çok çok önemli. Mesela nevresiminizi size huzur veren en azından öyle hissedebileceğiniz bi renkle değiştirebilirsiniz. İnanın çok etkisi var.
    - Ve gerçek hayata dönmek istiyorsanız, seyahat'ta gittiğiniz yerde mutlaka bir olay olmak zorunda ; mesela bir dilencisiniz ve birinin para atmasını bekliyorsunuz, ama herkes size bakıp geçiyor. ama en sonunda size para veren biri çıkıyor, ve uyanıyorsunuz. (bu bir olay olmak zorunda kısmı benim düşüncem, çünki bu zamana kadar her yaptığımda birşeyler bitti ve uyandım).
    - Şuana kadar hiçbir tehlike yaşamadım, uyanamama gibi. Ama yurtdışında yaşanmış olaylar (var). Vücudunuza güvenmiyorsanız yapmamanızı öneririm.

Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

En üst düzeyde ne yaptın ?
    Bu iş bir gecede olur mu ? Bu gece denesem mesela olma ihtimali var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykıl. -- 29 Nisan 2012; 15:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Bunun bilimsel açıklaması pek mümkün değil. Astrale çıktığınızda bunu kimse göremiyor ya da test edemiyor. Dolayısıyla bilimsel olarakta çözemiyor kimse.
    Tanrı inancın var mı bilmiyorum ama bana tanrıyı gösterirsen bilimsel açıklama sunarsan bende ona inanırım. Haklısın yani bu konuda açıklama istemekte.

İlgi çekmek için söylenen şeylerin yanı sıra tecrübe edinmişte yazılmış şeylerde var. Ben yaşadıklarımı ispat edemem ama yaşadıklarımı astral olduğunu bilecek kadar bilinçliyim. Bunları yaşayan birçok insanla tanıştım. Parapsikolojik şeylerle uğraşan çokça insana yardım ettim ama dediğim gibi bunların gerçekliğini sadece yaşayarak kendine ispat edebilirsin.

Umarım birgün bu duyguyu tadarsın. Olmayacağını düşünerek bu işi yapamazsın zaten. Bilinçsiz bir şekilde bir gün bunu yaşarsan o zaman inanırsın sanırım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence rüyadan farklı bir yanı yok.Aynı şeyleri ben rüyamda yapabiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Rüyanda sadece ''kendi'' hayal dünyanı yaratabiliyorsun,Astral seyahat ise gerçeklerden oluşuyor..
  • quote:

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Alıntıları Göster
    Günümüzde , beynin yapabildikleri tam olarak çözülmüş değil.Astral seyahat te, sanıyorum bilinç altı sistemlerde gerçekleşen bir tür görüntü.Bu görüntüler herkezde farklı olur diye düşünüyorum.Çünki herkezin bilincini oluşturan data base(bilgi atl yapısı) ,yani o zamana kadar ki yaşadıkları farklıdır.Dolayısiylede görülenler farklı olacaktır.Fakat bazı benzeşen öğeler olabilir.Ayrıca bunları Cinlerin de kulanmak isteyecekleri hatta kullandıklarını söyleyebilirim.Zira kişinin bu tür işlerle uğraştığını gören Cinler bunu muhakkak bir şekilde kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışcaklardır.Tehlike bu noktadadır.Onların yönlendirmesine gelmemek, oyunlarına karşı çok uyanık olmak gerekir.Ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok zeki varlıklardır ve kanmamak hemen hemen imkansızdır.Genelde ,iyi niyetli saf mizaçlı kimseleri daha çabuk oyuna getirebilmekteler.

Farklı bir noktaya temas ettim farkındayım fakat bu işlere girişilirken bu ayrımı iyi yapmak-yapabilmek gerektiğini düşündüğüm için ,arkadaşlara bir fikir vermek istedim.

Normalde gözümüz açıkkende gördüğümüz görüntüler, gerçekte gözümüzün algıladığı ışığın ,sinirler tarafından değerlendirildiği elektrik sinyallleridir.Yani sadece bir takım sinyalleri beynimiz ,çevirerek bize görüntü olarak göstermektedir.

Bu astral seyahat denilen çalışmalar ile edinilen tecrübelerde ,sadece bir takım sinyallerin beynimiz tarafından görüntüye yada sese dönüştürülmüş halidir.

Çünki kişi bedenen orada olduğuna göre, bütün olanlar beyninin içerisinde gerçekleşiyor diyebiliriz.Fakat bu noktada dediğim gibi eğer bunu Cinler kullanmaya başlarlarsa intihara kadar gidebilecek olaylar kişi için başlıyor demektir.

İnsanın ruhunun bedeninden ayrılıp gidip bir yerlerde başka bir şeyler yapması imkansızdır.Çünki beyin enerjisini hologramik dalga beden olan ruhtan almaktadır.Ruh ve beyin sürekli birbirleri desteklemektedir.Beyin çalıştığı müddetçe belirli miktarda elektrik üretir.Bu elektrik enerjisi bir çekim gücü oluşturur ve bu çekim ruhu bedende tutar.Kişinin beyin ölümü gerşekleştiğinde ise beyin çekim gücünü yitirdiği için ruh serbest kalır.Biliyoruz ki beyin ölümü gerçekleşen kişinin geri dönmesi mümkün değildir.

Dolaysıylada astral seyahat denen konu sadece beyin içerisindeki görüntülerden başkası olamaz.Çevrede görülen herşeyi ,duyguları, hisleri varlıkları hatta mekanları beyin görüntü olarak oluşturabilir.Buna en güzel örnek rüyalarımızdır.Sabah uyandığımızda , gece gördüğümüz rüyamızda görüntü olarak oluşmuş olan herşey ,beynimiz tarafından oluşturulmuştur.

• quote:

quote:

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.

Bu deneyimleri yaşayan yüzlerce, binlerce insan olması, astral seyahatin doğru olduğu anlamına gelmez, inanılabilirliğini güçlendirmez.

Herkesin yaşadığını iddia ettiği bu şey, olsa olsa bir rüya olabilir. Rüyasında gördüğü etmenlere vücut gerçekmiş gibi tepkiler verdiğinde orada olduğunu sanıyor olabilir bu yüzlerce, binlerce insan. Mesela kendini soğuk bir yerde görürken gerçekten üşümesi gibi. Sivri bir şeye dokunduğunda elinin acıdığını hissetmesi gibi. Ruhun(!) bedenden ayrılıp da farklı yerleri ziyaret etmesinden ziyade daha mantıklı bir açıklama bu.

Yağmurun yağması olayına bilimsel açıklama istemek de apayrı bir komiklik, değil mi? Nasıl olsa doğaüstü varlıklar ağlıyor, o yüzden yağmur yağıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.