Şimdi Ara

Astral Seyahat Hakkında Sorularınızı Yanıtlıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
18
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maykıl.

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.

Bu deneyimleri yaşayan yüzlerce, binlerce insan olması, astral seyahatin doğru olduğu anlamına gelmez, inanılabilirliğini güçlendirmez.

Herkesin yaşadığını iddia ettiği bu şey, olsa olsa bir rüya olabilir. Rüyasında gördüğü etmenlere vücut gerçekmiş gibi tepkiler verdiğinde orada olduğunu sanıyor olabilir bu yüzlerce, binlerce insan. Mesela kendini soğuk bir yerde görürken gerçekten üşümesi gibi. Sivri bir şeye dokunduğunda elinin acıdığını hissetmesi gibi. Ruhun(!) bedenden ayrılıp da farklı yerleri ziyaret etmesinden ziyade daha mantıklı bir açıklama bu.

Yağmurun yağması olayına bilimsel açıklama istemek de apayrı bir komiklik, değil mi? Nasıl olsa doğaüstü varlıklar ağlıyor, o yüzden yağmur yağıyor.

Astral rüyada gerçekleşmez. İçinde bulunduğumuz evrende ve zamanda gerçekleşir.

Yağmur da doğaüstü bir olay değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana şunun bilimsel açıklamasını gösterin. beyinde şu şu şu oluyor, buna da astral seyahat deniyor deyin, inanayım. Ama böyle anlattığınız zaman sadece ilgi çekmek için söylüyormuşsunuz diye düşünüyorum.

Bu deneyimleyi yaşayan yüzlerce, binlerce insan var. Hepsi mi ilgi çekmek için söylüyor ? Belki vardır sizin dediklerinizden ama tamamı değil.

Doğaüstü olaylara da bilimsel açıklama istemek ayrı bir komiklik. Size burada birşeyi kanıtlamaya çalışmıyoruz, sorusu olan varsa gelip soruyor.

Bu deneyimleri yaşayan yüzlerce, binlerce insan olması, astral seyahatin doğru olduğu anlamına gelmez, inanılabilirliğini güçlendirmez.

Herkesin yaşadığını iddia ettiği bu şey, olsa olsa bir rüya olabilir. Rüyasında gördüğü etmenlere vücut gerçekmiş gibi tepkiler verdiğinde orada olduğunu sanıyor olabilir bu yüzlerce, binlerce insan. Mesela kendini soğuk bir yerde görürken gerçekten üşümesi gibi. Sivri bir şeye dokunduğunda elinin acıdığını hissetmesi gibi. Ruhun(!) bedenden ayrılıp da farklı yerleri ziyaret etmesinden ziyade daha mantıklı bir açıklama bu.

Yağmurun yağması olayına bilimsel açıklama istemek de apayrı bir komiklik, değil mi? Nasıl olsa doğaüstü varlıklar ağlıyor, o yüzden yağmur yağıyor.

Gerçekten değil midir?

Günümüz için tabiki de değildir. Benim için bugün astral seyahat de doğaüstü değildir, senin dediğinin aksine. Astral seyahatin de mekanizması açıklanınca doğaüstülüğü kalmayacak.

Astral seyahatin neden rüyada gerçekleşmediğini düşündüğünü soracağım, kısır döngü olacak diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykıl. -- 29 Nisan 2012; 19:14:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten değil midir?

Günümüz için tabiki de değildir. Benim için bugün astral seyahat de doğaüstü değildir, senin dediğinin aksine. Astral seyahatin de mekanizması açıklanınca doğaüstülüğü kalmayacak.

Astral seyahatin neden rüyada gerçekleşmediğini düşündüğünü soracağım, kısır döngü olacak diye korkuyorum.

Tekrar söylüyorum. Tanrı yoktur. Aksini ispat edemezsiniz buda tanrının olmadığının kanıtıdır.
    İnananlarında bu durumda apışıp kalması gerekiyor fakat kimse inancından vazgeçmiyor. Bu ispat edilebilir birşey değildir. Size göre yoktur yaşayanlara göre vardır. Bu konuda ispat istemenizin bir anlamı yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Tekrar söylüyorum. Tanrı yoktur. Aksini ispat edemezsiniz buda tanrının olmadığının kanıtıdır.
    İnananlarında bu durumda apışıp kalması gerekiyor fakat kimse inancından vazgeçmiyor. Bu ispat edilebilir birşey değildir. Size göre yoktur yaşayanlara göre vardır. Bu konuda ispat istemenizin bir anlamı yoktur.

Aynı şey değil. Tanrı yoktur. Fakat tanrının olduğu düşüncesinin arkasında korku, sığınma, kendinden daha üstün bir güce itaat gibi bazıları içgüdüsel, bazıları sonradan edinilmiş olan etkenler vardır. O yüzden tanrının olmadığını ne kadar söylersen söyle kabul ettiremezsin, vazgeçemezler. Astral seyahatle bu aynı şey mi? Eğer astral seyahatin sanıldığı gibi olmadığı ispatlanırsa kimsenin binlerce yıllık inançları değişmeyecek. Sadece beyin konusunun ufak bir ayrıntısı bu. Ama ilginç bir şey olduğu için, herkesçe abartılarak anlatılıp ilgi çekilmeye çalışıldığını düşünüyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maykıl. -- 29 Nisan 2012; 20:12:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Cin , seytan gibi kavramlardan farklidir.

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    kanada'dan yazıyorum beyler burda hava çok sıcak kızlar, güneş ,sahil muhteşem daha ne isteyim ben.

• Takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC
    - Ve gerçek hayata dönmek istiyorsanız, seyahat'ta gittiğiniz yerde mutlaka bir olay olmak zorunda ; mesela bir dilencisiniz ve birinin para atmasını bekliyorsunuz, ama herkes size bakıp geçiyor. ama en sonunda size para veren biri çıkıyor, ve uyanıyorsunuz. (bu bir olay olmak zorunda kısmı benim düşüncem, çünki bu zamana kadar her yaptığımda birşeyler bitti ve uyandım).

Astral seyahati gezi falan sanmıyorsundur umarım?
    Astral'de bilincin %100 açıktır. Kendini bir anda dilenci olarak bulamazsın yani. 3 yıldır yanlış şeyleri araştırıyorsun gibi geldi bana.

diğer arkadaşın dediği şey bencede doğru sanki amacınıza ulaşınca uyanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: baron15

quote:

quote:

- Ve gerçek hayata dönmek istiyorsanız, seyahat'ta gittiğiniz yerde mutlaka bir olay olmak zorunda ; mesela bir dilencisiniz ve birinin para atmasını bekliyorsunuz, ama herkes size bakıp geçiyor. ama en sonunda size para veren biri çıkıyor, ve uyanıyorsunuz. (bu bir olay olmak zorunda kısmı benim düşüncem, çünki bu zamana kadar her yaptığımda birşeyler bitti ve uyandım).

Astral seyahati gezi falan sanmıyorsundur umarım?
    Astral'de bilincin %100 açıktır. Kendini bir anda dilenci olarak bulamazsın yani. 3 yıldır yanlış şeyleri araştırıyorsun gibi geldi bana.

diğer arkadaşın dediği şey bencede doğru sanki amacınıza ulaşınca uyanıyorsunuz

Astralde amaç yoktur. Lusid rüya tanımı gibi anlatılmış. Amaç ne olabilir? Uyanmak istersen uyanırsın. Fakat zaten uyku halinde değilsiniz astralde. Yani astrale çıktığınızda kendinizi bir anda dilenci gibi görmeniz mümkün değil. Rüya gibi olmuyor hiçbirşey.
    Astrale çıktığınız anda bilinciniz %100 açıktır. Beyin aktiviteleriniz tamamen gidişatı etkiler. Siz arkanızı görmek istediğinizde görürsünüz. İleriye doğru uçmak isterseniz uçarsınız. Kendinizi o dilencinin yanında görmek isterseniz görürsünüz. Fakat kendinizi dilenci olarak göremezsiniz. Kendinizsinizdir ve bu değişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Daemonlar nefilimlerdir.Yeni Tanrilar gelmeden once , daemonlar tanriydi ve yeni tanrilar daemonlari lanetleyip dusurduler.

Konuya yeni müdahil oldum ve tam bu mesajını okurken beynimde şimşekler çaktı. Bahsettiğin bu daemonları şeytan ya da cin olarak kabul edersek,

cinlerin bizi gördüğünü bizim onları göremediğimzii biliyoruz.

Bizimle aynı evrendeler fakat bizim gözümüzde perde var.

Astral seyahate gelelim

Seyahatte iken biz insanları, çevreyi görebiliyor ve keşfedebiliyoruz. Onlar bizi göremiyor.

Onlarla aynı ortamdayız fakat onlar bizi göremiyor. Gözlerine perde çekildiğinden? Yoksa?

Cinlerin bulunduğu ortama yani bizim göz perdesinin arkasına mı geçiyoruz biz astral seyahatle? Cinlerle olan aynı ortama?

Yorum sizin.

ulan 2.5 3 saattir belkide dh'deki bütün astral ve lucid dream konularını baştan sona okudum ama bu yorumun yüzünden kafam allak bullak oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: baron15

quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Konuya yeni müdahil oldum ve tam bu mesajını okurken beynimde şimşekler çaktı. Bahsettiğin bu daemonları şeytan ya da cin olarak kabul edersek,

cinlerin bizi gördüğünü bizim onları göremediğimzii biliyoruz.

Bizimle aynı evrendeler fakat bizim gözümüzde perde var.

Astral seyahate gelelim

Seyahatte iken biz insanları, çevreyi görebiliyor ve keşfedebiliyoruz. Onlar bizi göremiyor.

Onlarla aynı ortamdayız fakat onlar bizi göremiyor. Gözlerine perde çekildiğinden? Yoksa?

Cinlerin bulunduğu ortama yani bizim göz perdesinin arkasına mı geçiyoruz biz astral seyahatle? Cinlerle olan aynı ortama?

Yorum sizin.

ulan 2.5 3 saattir belkide dh'deki bütün astral ve lucid dream konularını baştan sona okudum ama bu yorumun yüzünden kafam allak bullak oldu

Alıntıları Göster
    Yıllar önce deneyecektim hatırlıyorum. Sorduğum herkes cin görüceğimi söyleyince soğudum astraldan

Ne alakaysa, sanki o amaçla yapıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomen

Günümüzde , beynin yapabildikleri tam olarak çözülmüş değil.Astral seyahat te, sanıyorum bilinç altı sistemlerde gerçekleşen bir tür görüntü.Bu görüntüler herkezde farklı olur diye düşünüyorum.Çünki herkezin bilincini oluşturan data base(bilgi atl yapısı) ,yani o zamana kadar ki yaşadıkları farklıdır.Dolayısiylede görülenler farklı olacaktır.Fakat bazı benzeşen öğeler olabilir.Ayrıca bunları Cinlerin de kulanmak isteyecekleri hatta kullandıklarını söyleyebilirim.Zira kişinin bu tür işlerle uğraştığını gören Cinler bunu muhakkak bir şekilde kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışcaklardır.Tehlike bu noktadadır.Onların yönlendirmesine gelmemek, oyunlarına karşı çok uyanık olmak gerekir.Ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok zeki varlıklardır ve kanmamak hemen hemen imkansızdır.Genelde ,iyi niyetli saf mizaçlı kimseleri daha çabuk oyuna getirebilmekteler.

Farklı bir noktaya temas ettim farkındayım fakat bu işlere girişilirken bu ayrımı iyi yapmak-yapabilmek gerektiğini düşündüğüm için ,arkadaşlara bir fikir vermek istedim.

Normalde gözümüz açıkkende gördüğümüz görüntüler, gerçekte gözümüzün algıladığı ışığın ,sinirler tarafından değerlendirildiği elektrik sinyallleridir.Yani sadece bir takım sinyalleri beynimiz ,çevirerek bize görüntü olarak göstermektedir.

Bu astral seyahat denilen çalışmalar ile edinilen tecrübelerde ,sadece bir takım sinyallerin beynimiz tarafından görüntüye yada sese dönüştürülmüş halidir.

Çünki kişi bedenen orada olduğuna göre, bütün olanlar beyninin içerisinde gerçekleşiyor diyebiliriz.Fakat bu noktada dediğim gibi eğer bunu Cinler kullanmaya başlarlarsa intihara kadar gidebilecek olaylar kişi için başlıyor demektir.

İnsanın ruhunun bedeninden ayrılıp gidip bir yerlerde başka bir şeyler yapması imkansızdır.Çünki beyin enerjisini hologramik dalga beden olan ruhtan almaktadır.Ruh ve beyin sürekli birbirleri desteklemektedir.Beyin çalıştığı müddetçe belirli miktarda elektrik üretir.Bu elektrik enerjisi bir çekim gücü oluşturur ve bu çekim ruhu bedende tutar.Kişinin beyin ölümü gerşekleştiğinde ise beyin çekim gücünü yitirdiği için ruh serbest kalır.Biliyoruz ki beyin ölümü gerçekleşen kişinin geri dönmesi mümkün değildir.

Dolaysıylada astral seyahat denen konu sadece beyin içerisindeki görüntülerden başkası olamaz.Çevrede görülen herşeyi ,duyguları, hisleri varlıkları hatta mekanları beyin görüntü olarak oluşturabilir.Buna en güzel örnek rüyalarımızdır.Sabah uyandığımızda , gece gördüğümüz rüyamızda görüntü olarak oluşmuş olan herşey ,beynimiz tarafından oluşturulmuştur.

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın ama bilip bilmeyen herkes biliyomuş gibi yorumlar yapmış. Ulan astral yapıyosun Lucid değil geri dönüş için amaca ihtiyacın yok. 3 harflileri diğer varlıkları astralde göremezsin. Lucidde görebilirsin oda hayal olarak senin bilincinde yarattığın bir varlığı görürsün. Hayal kuruyomuşun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Alıntıları Göster
    şunu hiç deneyen varmı önceden hiç gitmediği bir yeri gidip dören daha sonrada gerçekte orayı gidip gören eğer astral'dayken gördüğünüz gibiyse astral seyahat gerçek olabilir ama diğilse rüyadan ibaret olduğunu söylemek lazım yani rüyadada daha önceden hiç görmediğiniz bir yere gittiğinizde nasıl hayal ederseniz öyle oluyor astral seyahattaki bunun tersiyse ancak o zaman rüyadan bir farkı olabalilr

• Beyler kasıtlı olarak uyku felci nasıl geçirebiliriz? Bilgisi olan var mı bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Alıntıları Göster
    neden böyle konulara hep gece denk geliyorum

• quote:

Merhaba arkadaşlar ;

Yaklaşık 3 yıl önce bu konuya merak saldım ki ozaman yalnızdım, herşeyi yabancı forumlardan araştırdım (Türk forumları genelde copy paste olduğu için hep aynı bilgilerle doluydu).ama Yine de herşey biraz kendinde bitiyor insan'ın .

Demem odur ki forumlarda & topic'lerde dolaşan astral seyahat saçmalıklarını bırakıp, tecrübeli yani en azından birkaç kez denemiş birinden yorum almak önemli bence.

3 senedir edindiğim bilgilere göre şunları söyliyebilirim ;

- Astral seyahat yapmak istiyorsanız, kafanızda hiçbir düşünce belirmemeli ; yani rahat ve kendinizi o konuya odaklamalısınız. ve ciddi olun, Gülünecek hiçbir şey yok.
    - Vücut şekliniz ve rahatlığınız çok çok önemli. Mesela nevresiminizi size huzur veren en azından öyle hissedebileceğiniz bi renkle değiştirebilirsiniz. İnanın çok etkisi var.
    - Şuana kadar hiçbir tehlike yaşamadım, uyanamama gibi. Ama yurtdışında yaşanmış olaylar (var). Vücudunuza güvenmiyorsanız yapmamanızı öneririm.

Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Pm atarak ayrintilari soylermisin bende bir ara ugrasmistim fakat basarili olamadim sanirim yapabilmek icin bedendeki tum cakralarin acik olmak zorunda yanlis biliyorsam duzeltin lutfen

• quote:

Merhaba arkadaşlar ;

Yaklaşık 3 yıl önce bu konuya merak saldım ki ozaman yalnızdım, herşeyi yabancı forumlardan araştırdım (Türk forumları genelde copy paste olduğu için hep aynı bilgilerle doluydu).ama Yine de herşey biraz kendinde bitiyor insan'ın .

Demem odur ki forumlarda & topic'lerde dolaşan astral seyahat saçmalıklarını bırakıp, tecrübeli yani en azından birkaç kez denemiş birinden yorum almak önemli bence.

3 senedir edindiğim bilgilere göre şunları söyliyebilirim ;

- Astral seyahat yapmak istiyorsanız, kafanızda hiçbir düşünce belirmemeli ; yani rahat ve kendinizi o konuya odaklamalısınız. ve ciddi olun, Gülünecek hiçbir şey yok.
    - Vücut şekliniz ve rahatlığınız çok çok önemli. Mesela nevresiminizi size huzur veren en azından öyle hissedebileceğiniz bi renkle değiştirebilirsiniz. İnanın çok etkisi var.
    - Şuana kadar hiçbir tehlike yaşamadım, uyanamama gibi. Ama yurtdışında yaşanmış olaylar (var). Vücudunuza güvenmiyorsanız yapmamanızı öneririm.

Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar, sorularınız varsa sorabilirsiniz.
    3 senede bunları öğrendiysen vay haline.. Lucid yapmıyosan ne olayı ne amacı ? Zaten en ufak konsantrasyon kaybında kendine gelirsin, ve ben senin astral yaptığına asla inanmıyorum.

• opel astrayla cikilan seyehate astral seyehat denir

vurmayin

• şimdi asatral seyahata çıkıp bi kızın evine gidip onun halini gorebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

aekadaşım şu dediğinin mantığını şu dünyada kabul etcek kaç kişi var o tanrılar insan gibiydi geldiler gittiler meselsi eski yunanda kaldı dünyanın hepsi aynı dine inamıyor olabilir fakat çoğu tek tanrı inancı var yok tanrılardan önce şu varmış sonra bu varmış çocuk masalı bile olmaz. Heleki müslmanlık gibi bir dinde hiç yeri olmaz pek konuyu bilmediğimden yorum yapamam ama yazdığınıza istinaden bişeyler söyledim.

Dunyadaki dinlerden hangisi hakikat dinidir bunu kimse bilemez. Dini inanclara hosgorulu olun biraz.Muslumanlikla ne alakasi var bunun ? Biri ciksa Kur'ana laf atsa delirmis pitbulla donersiniz ama diger inanclar hakkinda cocuk masali diyebilmeyi de cok iyi becerirsiniz.

Kimsenin inancına saygısızlık yapma niyetinde değilim.Sadece şu var ki bu forumda ufak kardeşlerimiz de bulunuyor.Okudukları her şeye inanabilirler, bu sebepten kendi inancıma ters düşen birşeye bu yanlıştır deme hakkını kendimde görüyorum.

Alıntıları Göster
    korkuyormusun?

• Beylerrrrr. Dün gece bu başlığı okudum, tatmin olmadım. Gittim başka sitelerden bir şeyler araştırdım. Neyse wild tekniği mi neydi. Onu deneyeyim dedim. Az denedim baktım uykum geldi, zorlamayayım, yarın denerim dedim ve uykuya dalmışım. Rüyamda elimde bir shot bardağı vardı-ki evimizde shot bardağı yok, uyurken aklımın ucundan bile geçmemişti-, birden aha ben rüyadayım dedim ama istediğim şeyleri hala yapamıyordum. Rüyamda olduğumu bildiğim halde istediklerimi yapamadım. Kendimi zorlamadım da yapmak için. :( Neyse, şimdi wild tekniğini tekrar deneyeceğim. Yorgun olmamamız gerekiyormuş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.