Şimdi Ara

Astral seyahat mümkünmüdür ? - Kesinlikle bilen kişi cevap versin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Konu hakkında biraz arastırmam var fakat bılgılıyım dıyemem.

Sadece bır mantık sorusu soruyorum egerkı %0,1 bıle olma ıhtımalı olsaydı.. Bılım adamları boyle bırseyın pesını bırakırlarmıydı manyak gıbı ustune duserlerdı. Ama bugun baktıgında hakkında dogru duzgun neredeyse hıc arastırma yok

Bilim ile metafiziğin ne alakası var ?

adamların ısı kolaylasırdı. Astral seyahatte uzman bılım adamlarının yapabıleceklerını bı dusun :) ben olsam anında ısı gucu bırakır o konuya yogunlasırdım :)
  • Onu duydum, şunu duydum, bunu duydum.. Her duyduğuna inanacaksan senin halin yaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 4 Nisan 2012; 15:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Mümkündür. Öyle hiç denemeden atıp tutanları sallama sen. Bende başlarda hiç inanmadım ta ki astral seyahate çıkana kadar. Hatta o kadar zevkli ve güzel ki her gece denemek bile isteyebilirsin.

Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

Mümkündür. Öyle hiç denemeden atıp tutanları sallama sen. Bende başlarda hiç inanmadım ta ki astral seyahate çıkana kadar. Hatta o kadar zevkli ve güzel ki her gece denemek bile isteyebilirsin.

sen sus köylü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. XaaN

quote:

sen sus köylü.

Astral seyahat mümkünmüdür ? - Kesinlikle bilen kişi cevap versin

• Evet Kuran'da geçiyor. Yapılma teknikleri biraz zor . İlk deneyimlerim başarısızlıkla sonuçlandı . Ama Ben bir program aldım beyni uyuşturuyor uykun gelir gibi oluyor ama zihnin açık. Bir çok ses ler var hangisinde rahatlıyorsan onu seçiyorsun ve tek yapman gereken dinlemek. Yalnız dinlerken bir kaç şeye dikkat etmek gerekiyor . 1. Kuzey tarafına yatıp beynini kandırman güney tarafında yatıyorum gibi. 2. Hiçbir korkun olmaması lazım. Cin vs görebiliyorsun evet ama insan dışı varlıklar olarak değil. Başlamak istiyorsan yardım edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.