|
astramastra 'nın Sinema ve Stereo Sistemi (139. sayfa)
-
-
Vay be yıllar geçmiş, 2012-2017 beş yıl aktif kullanmışız, yazmışız.
Ne heyecanlarla cihazlar almışız ,paylaşmışız, almadıklarımızı gidip bakmışız test etmişiz, çok güzel dostluklar edinmişiz, yeri gelmiş tartışmışız, yeri gelmiş gülmüşüz, yeri gelmiş bir araya gelip eğlenmişiz, halen buralar da olanlara, bir selam vermek istedim.
-
😀🙋♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serdar bey selamlar , evet neler paylaşıldı neler öğrendik bir ara gaz ile neler aldık neler sattık :) ne durumda sistem şuanda acaba ? Stereo ağırlıklı olmaya başladı sanırım bizim jenerasyon :))) Nerede o eski muhabbetler sohbetler....
harbiden ne para yatırmıştık, ne zaman ve enerji harcamıştık bu işlere.... Hala o zaman topladığım şeyleri kullanıyorum, yenileri için ne istek ne de bütçem var...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ersin.clkSerdar bey selamlar , evet neler paylaşıldı neler öğrendik bir ara gaz ile neler aldık neler sattık :) ne durumda sistem şuanda acaba ? Stereo ağırlıklı olmaya başladı sanırım bizim jenerasyon :))) Nerede o eski muhabbetler sohbetler....
Selam Ersin, bu hobiye ayırdığım emek ,zaman ve para misyonunu 2016 da tamamladı, son paylaşımlardan sonra üzerine çok bir çivi çakmadım,
artık sadece izleme ve dinleme yapıyorum, geri kalan zamanım başka hobilere kaydı. Bir kaç defa projeksiyon değişti o kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: siyahtemasharbiden ne para yatırmıştık, ne zaman ve enerji harcamıştık bu işlere.... Hala o zaman topladığım şeyleri kullanıyorum, yenileri için ne istek ne de bütçem var...
2012 de bu işlere başladığım da dolar 1.80 lerdeydi
-
quote:
Orijinalden alıntı: astramastraSelam Ersin, bu hobiye ayırdığım emek ,zaman ve para misyonunu 2016 da tamamladı, son paylaşımlardan sonra üzerine çok bir çivi çakmadım,
artık sadece izleme ve dinleme yapıyorum, geri kalan zamanım başka hobilere kaydı. Bir kaç defa projeksiyon değişti o kadar.
Alıntıları GösterGenelde durum aynı sanırım ,son dönemdeki kur artışı da tuzu biberi oldu ,bundan sonra da kolay kolay çivi çakamayız :)
Kaç aydır,bakmazdım buralara..
Şimdi bir baktım sizin muhabbeti gördüm.Serdar ve eski güzel olan insanlara selamlar olsun.
”Her şeyin yenisi,dostun eskisi makbûl” müş..
quote:
Orijinalden alıntı: babiş62Kaç aydır,bakmazdım buralara..
Şimdi bir baktım sizin muhabbeti gördüm.Serdar ve eski güzel olan insanlara selamlar olsun.
”Her şeyin yenisi,dostun eskisi makbûl” müş..
Sana da selam olsun güzel insan
-
Forumlar uzun bir süredir işlevini kaybetti. Sosyal paylaşım platformlarına kaydı herkes.
Gettolar oluştu benzer hobi ve görüşteki insanların bir araya geldiği. Farklıkların hemen o topluluktan uzaklaştırıldığı. Forumlar daha canlı daha çeşitliydi halbuki.
Sinema ve müzik için cihazları merak etmek,incelemek heyecanı bitmedi bende. Bütçe ve kur sebebiyle çoğu şeye sadece yutkunarak baksakta evlere kapandığımız şu son bir yılda beni en fazla oyalayan,akıl sağlığımı korumamda bana destek olan en önemli unsur bu hifi ve evsineması hobim oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3Forumlar uzun bir süredir işlevini kaybetti. Sosyal paylaşım platformlarına kaydı herkes.
Gettolar oluştu benzer hobi ve görüşteki insanların bir araya geldiği. Farklıkların hemen o topluluktan uzaklaştırıldığı. Forumlar daha canlı daha çeşitliydi halbuki.
Sinema ve müzik için cihazları merak etmek,incelemek heyecanı bitmedi bende. Bütçe ve kur sebebiyle çoğu şeye sadece yutkunarak baksakta evlere kapandığımız şu son bir yılda beni en fazla oyalayan,akıl sağlığımı korumamda bana destek olan en önemli unsur bu hifi ve evsineması hobim oldu.
Haklısın Atilla, fakat diğer sosyal paylaşım platformlarında bilgi ne yazık ki kalıcı değil, kategorize değil ve çok fazla kişiye ulaşmıyor bu bilgi.
Sorulan sorulara daha hızlı cevap bulunuyor belki ama o problemi yaşayan başka bir kullanıcı bundan yararlanamıyor maalesef.
Nerde kaldı o zaman paylaşımcılık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: astramastraVay be yıllar geçmiş, 2012-2017 beş yıl aktif kullanmışız, yazmışız.
Ne heyecanlarla cihazlar almışız ,paylaşmışız, almadıklarımızı gidip bakmışız test etmişiz, çok güzel dostluklar edinmişiz, yeri gelmiş tartışmışız, yeri gelmiş gülmüşüz, yeri gelmiş bir araya gelip eğlenmişiz, halen buralar da olanlara, bir selam vermek istedim.
Tabii benimde 200 bin liralık motorum olsa tüm dünyayı gezerdim. Buraya ne bakıcam değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: by@liTabii benimde 200 bin liralık motorum olsa tüm dünyayı gezerdim. Buraya ne bakıcam değil mi?
Alıntıları GösterEvdeki cihazları satsan 3 tane alırsın, söyletme bana şimdi sistemini
-
quote:
Orijinalden alıntı: astramastraEvdeki cihazları satsan 3 tane alırsın, söyletme bana şimdi sistemini
Alıntıları Göster
-
-
Değerli Arkadaşlar,
Bir sorum var, yardımcı olursanız çok sevinirim:
Eldeki Malzemeler: Ps4 ve Samsung TV ( passthrough özelliği YOK)
Almayı Planlanladığım: Bir çift AKTİF stereo Hoparlör
AMAÇ: Yüksek çözünürlüklü ses (Öncelik müzik)
Şimdi ps4 ümü tv ye hdmi ile bağladım. Dolayısıyla ses ve görüntü tv ye gitti. Aktif hoparlör üzerinde ise bir adet hdmi giriş ve bir adet optik giriş/çıkış var. Tv yi HDMİ ile aktif hoparlöre bağladım, mecburen zaten. Ps4 ümün optik çıkışına ise aktif hoparlörü bağladım.
Sizce; ps4 hdmi ile YALNIZCA görüntüyü tv ye, sesi ise optik üzerinden aktif hoparlöre gönderebilmesi mümkün mü?
Tv de sesi işlemeden hoparlöre aktarabilme özelliği olmadığı için, kendi içinde sese işlem yapıp öyle hoparlöre göndereceği için hoparlörüme yüksek çözünürlüklü sesi gönderebilmem mümkün olamıyor, peki ben bu üçlüyü düşündüğümüzde mesela ps4 üzerinde yüklü gelen apple müzikten ya da spotify dan yüksek çözünürlüklü sesi alıp nasıl aktif hoparlöre gönderebilirim, bir bilginiz var mı bu konuda ? Umarım sorumu doğru şekilde aktarabilmişimdir, şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 7 Ağustos 2024; 0:25:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X