< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Eylül 2024; 13:54:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu yeşil üçgen bölümleri çok kanser checkpoint yok toplu olanı 50 kere oynadım herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adamlardan open world bir platform oyunu gelse keşke
-
Bazı insanlara göre birilerine şiddet uygulamayan oyunlar çocuk oyunu oluyor. Yanlış düşünce bu yanlışı da düzeltmezler. Üstelik gerçekten çocuk oyunu olan oyunları oynamakta ayıp, aşağılanacak veya kötü bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutulu isteyen varsa stok gelmiş arkadaşlar, 1adet aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Astro’nun controllerı getiren galiba yok bulamadım.
Bazıları 1-2 denemede geçilebiliyor da öyle bölümler yapmışlar ki 50-100 denemede zar zor geçebildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu denk getirdim hocam ama dediğiniz gibi dualsense yok, bakalım onuda takip ediyorum.
Su yorumlarin guzelligine bak. Alacagim galiba kredi cekip.
Ben monitore baglayip oynadigim icin sesi kulakliktan aliyorum. Dualsense hoparloru islevsiz olacak bu durumda ve can sıkıcı. Hoparlor baglamak da yersiz gibi. Dualsense ses cikisinin etkilerini gorebilecegim bir video var mi?
Hocam bu sıfır mı ve türkçe altyazı desteği var mı bilginiz var mı? Daha önce kegamesten takas yapmıştım ellerinde olmayınca 2. el gönderiyorlar arada kaldım ben de alıp almama konusunda.
-
Remake sanmıyorum ama o remastered gelecek hocam, umudumuzu yitirmedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Eylül 2024; 17:6:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasaya yeni çıktığı için 2.el olmaz herhalde hocam, tr durumunu bende bilmiyorum gelince yazabilirim.
-
Killzone olması lazım hocam yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam sıfır ve altyazı varmış türkçe. Ben yine de bu fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum oyun kısa geldi bana açıkçası bu fiyat için o yüzden indirim beklicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 9 Eylül 2024; 19:2:2 > -
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, normalde bende bu fiyatı vermem ama kızıma hediye olarak aldım, o yüzden bir kerelik böyle olsun.
oyunu süresi ile fiyatın bir bağlantısı olmazki hocam. Her oyundan +100 saat beklenmez. Bu oyun 20-25 saat rahat götürür süresi gayet yeterli bence
Final boss inanılmaz bir nostalji tufanı. Avengers vs. Thanos gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 9 Eylül 2024; 21:30:38 >
kare üçgen bölümlerini zorlu yapmışlar 😅 şansa bala geçilecek heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X