Şimdi Ara

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
18.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kupa bugları çok can yakıcı oluyor, benim de en son başıma Conarium isimli korku oyununda geldi.

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Alone in the Dark'ta da varmış galiba. Ona sırf bu yüzden başlamadım bile. Listede platinsiz oyun görmeye dayanamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum Hep bu isimle devam ettim yine öyle yapayım ben

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamayın tamamen bu kupaları önemseyen oyuncuları anlamaya çalışıyorum. Oyunları platinleyince ne oluyor? Ne hissettiriyor da bu kadar önemsiyorsunuz? Bu kupalar oyunlarda bir avantaj, mağazadan satın alırken indirim sağlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaratıcı Yönetmen Nicolas Doucet, 40 saatlik geniş bir dünya yerine Astro Bot için 12 - 15 saatlik sıkı cilalı bir oyun oynamayı seçtiklerini söylüyor!

"Bir büfede çok fazla yemek yiyebilirsiniz veya sadece gerçekten küçük ve tam kıvamında olacak 2 servislik bir yemeğe gidebilirsiniz, ancak bu unutulmaz olacak.

Yani aslında bir büfede paranızın karşılığında daha fazlasına sahip olduğunuzu söyleyebilirsiniz, ancak sizinle birlikte götüreceğiniz son anı nedir? Muhtemelen şişkin hissetmek ve biraz fazla yemiş gibi hissetmek ve sadece gidip uyumak istemektir. (gülüyor)"

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Zevk meselesi.. Kimisi için sevdiği oyunu sömürme bahanesi, Kimisi için bir challenge. Ve en beteri kimisi içinde bir takıntı Kupalar..

Başarmışlık hissi hocam. Platinleme yolunda normalde görmeyeceğiniz bölümler, yollar, karakterler vs. de görebiliyorsunuz ayrıca. Bu söyleyeceğim her oyun için geçerli değil ama genel olarak bana kalırsa oyunu bitirip bir kenara koyarak oyunlara haksızlık ediyoruz. Orada keşfedilecek koca bir dünya var

tamamen keyfi hocam. Benim için hem challenge hemde takıntı oldu. Oyunun süresinide arttırıyor normal bir oynayışta göremiyeceğin yerleri bu kupalar sayesinde keşfedebiliyorsun.

evet bundada bug vardı ama sonradan düzeldi. çıkışında oynamıştım 6-7 kere bitirdim oyunu bug yüzünden tek kupa kaldı sonradan güncelleme geldi ama bidaha elim gitmedi oyuna. çıkışında alıp oynamak sıkıntılı oluyor bazen

kutu başında bekliyorum bende 🤣🤣

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Daydream de yalan oldu galiba Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) 

• Bot of war bölümü harika olmuş

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bu da ayrı bir olay oyunu tek kişi yapmış 🤣 hiçbir yerden ulaşılmıyor elemana bence bilerek yaptı böyle. Duymamış görmemiş olması için oyunu yapıp hemen sonra mağarada yaşamaya başlaması lazım 😄

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    2 karaktere özel bölüm daha var. Hepsi de ayrı ayrı muhteşem

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Punching Up kupasında Hutt'ın gemisini bulmak yordu biraz. Meğer ortaya çıktığı noktaya sol köşeden gidilirse orada oluyormuş bazen youtube yorumları videonun kendisinden daha etkili oluyor.

• Ben ışıkla zor geçtim millet ışıksız geçiyor

• Splashing Sptint bölümündeyim bir saattir, oyun sonlara doğru zorlaşıyor kanser ediyor maalesef. Geçemiyorum lanet yeri.

• nier kullanıcısına yanıt
    Bunun gibi bir tane daha zor bölüm var. Bu ikisi epey zor gerçekten. Geçen sayfalardan birinde bunun videosunu atmıştım bi bakın isterseniz belki yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bot of war bölümü harika olmuş
    Müzik, detaylar inanılmazdı. Muazzam iş çıkarmışlar, uzun uzun kaldım mekanda valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astro Bot - Behind The Scenes Series EP2: Techno Magic | PS5 Games

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)PlayStationyoutube
    Discover how Team ASOBI uses technology to create magical moments. Available now on PS5®. Learn More: https://www.playstation.com/games/astro-bot/ #ps5 #ps5games #astrobot
    https://www.youtube.com/watch?v=IXw-rHVyEQY
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.