Şimdi Ara

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
23
Favori
18.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendim hallettim 100+ deneme sonrası, ama basıma feci ağrı soktu bu yüzden ara verdim şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 10 Eylül 2024; 17:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne saçma bir save sistemi var oyunun anlamadım 288 bot kurtarmıştım son12 tane kalmıştı şimdi baktım 238 e düşmüş 🤦🏻‍♂️

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Arada oyunun ana menüsüne dönüp oradan da konsol menüsüne çıkıp save'i buluta yedeklemek lazım. Ben hiç bu sorunları yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Ne yaptın elektrik mi gitti Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)  Ben dün de yaşadım ikinci vakayı 9 tane bot eridi gitti ama gece toparlayıp biriktirdim 260 bot yaptım. Bölüm bitirdikçe oyunu kapatıp açıyorum en garanti yöntem o, saçma sapan save sistemi var. Buluta da senkronize etmiyor oyun sırasında, oto save falan yok oyunu kapatacaksın save için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Eylül 2024; 11:18:40 >
  • Tek bir kupa kaldı platine ama kalan dört robotu bulamıyorum. YouTube da da bulamadım video, nasıl bulacağız kalan dört robotu. Haritada gösterilenleri kurtardım, harita da bir şey göstermiyor.

edit: topluca buldum hepsini tamam

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 11 Eylül 2024; 18:45:24 >

• Great Master Challenge yapanın düşünenin hayata geçirenlerin tüm sülalesini kucak dolusu selamlıyorum. Hangi kafa neden böyle aşırı zor bir mod koymuş anlamak mümkün değil, geçebilirsek alacağız platini ama çok uzun çok zor ve imkansız gibi şuan.

• nier kullanıcısına yanıt
    Splashing Sprint'ten çok daha kolay. Birkaç denemede eminim geçersin.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Ya olmuyor kaç kere denedim sinirim bozuldu. Saçma sapan bir bölüm bitmiyor anasını satayım.

• Almadan önce yorumları okumak istedim. Oyunun çok zor olduğu, save sistemimin kötü olduğu şikayetleri olduğu için vazgeçtim.
    Oyun oynuyacsğım derken sinir hastası olmaya gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt
    Oyun zor değil de bazı challenge'lar gerçekten çok zorluyor. Platin peşinde koşan biri değilseniz keyifle oynarsınız.

O kadar övgü içinden, sözde iki olumsuza takılıp vazgeçmeyin adınıza kayıp olur. Oyunun Save sisteminde dramatik bir sıkıntı ya da anormallik yok. Bir iki kişi talihsizlik yaşamış, ben şahsen Save ile ilgili bir sorun yaşamadım.

mutlaka al oyna hocam 👍🏻 7-8 bölüm zor sadece onlarıda platinlemeyeceksen oynamana gerek yok bölüm bile değil challenge gibi düşün. Save olayında genel bir sorun yok arkadaşın elektirikleri girmişti benimde sabah sorun oldu ama sonradan baktımda benim yüzümden olmuş 😄

Büyük ihtimal yılın oyunu seçilecek alın oynayın hocam oyunun artıları anlatmak ile bitmez

Platin amacın yoksa al hocam oyna harika bir oyun çok keyifli. Ama platine yönlenmeye çalışırsan hayatın kararır. Öğlenden beridir challenge geçmeye çalışıyorum ara verdim bugun alamadım kupayı Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) 

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

mutlaka al oyna hocam 👍🏻 7-8 bölüm zor sadece onlarıda platinlemeyeceksen oynamana gerek yok bölüm bile değil challenge gibi düşün. Save olayında genel bir sorun yok arkadaşın elektirikleri girmişti benimde sabah sorun oldu ama sonradan baktımda benim yüzümden olmuş 😄

Büyük ihtimal yılın oyunu seçilecek alın oynayın hocam oyunun artıları anlatmak ile bitmez

Yok dostum. Platinle falan işim olmaz. Bana günün stresini attırsın, 1 saat eylendirsin yeter. Yorumları okuyup çok zor görünce gerek yok diye düşünmüştüm.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Çok cevap veren olmuş. Tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Bu kadar bilgilendirmeye artık😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 11 Eylül 2024; 22:19:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oyun %100 eğlence vadediyor oynayınca göreceksin hocam, tam aradığın kan bu yani 👍🏻

• Saatler süren son challenge bitirmiş bulunuyorum ve platini alıyorum. Son altın heykel challenge ömrümden ömür aldı resmen.

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)

• nier kullanıcısına yanıt
    Tebrikler

Gecikme olmasa ben de geçerdim

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna dlc falan çıkar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.