Merhaba arklar, Eee pcim hakkında bi problemimi paylaşmak istiyorum.Daha önce normal olarak bilgisayarı açtığmda asus amblemi çıkardı bios'a girmek için f2ye bastığımda normal olarak girebiliyordum.sanırım tam emin deilim ama shift-f10a bastıktan sonra oldu diye düşünüyüorum bilgisayarı açtığımda direk windows xp ekranı geliyor bir türlü düzeltmedim ne yapmam gerekir?birde bende harici dvd-rw var ancak açılışta onu biostan 1. boot olarak atayamıyorum öyle bi seçenek yok o yüzden boot olarak direk cd'yi görmüyor bu konuda ne yapmam gerekir? teşekkürler..
Bende de 1000h var , bilgisayarı açtığımda direk xp yükleme ekranı geliyor. Açılışta hiç vakit kaybetmeden hemen F2 pompalamayı denedin mi ? Şu an yanımda olmadığından deneme yapamıyorum...
denedim olmadı ancak annem yanlışlıkla fişi çekti ve düzeldi çok ilginçtiröncesinde kızmıştım niye çekiyosun diye ama sonra düzelince yumuşadım yinede tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: hyp0ch0ndri4c
denedim olmadı ancak annem yanlışlıkla fişi çekti ve düzeldi çok ilginçtiröncesinde kızmıştım niye çekiyosun diye ama sonra düzelince yumuşadım yinede tşkler
Şöyle bir durum daha var , düzgün kapatmazsan (örnekteki gibi) ; tekrar açtığında gri asus ekranı ile karşılaşıyorsun. Normal bir durum yani , tekrar yapsan tekrar olur...
Anlıyorumda jasonburak peki neden böyle oldu sorun olan o :) birde bu ürünü şarjda kaç saat tutsak daha iyi sonuç alıyoruz?ben bu ürünü 2. el aldım ancak şarjı kastırırsan 4 saat anca gidiyor(kart okuyucu,kamerayı kapattığımda) battery bar programıyla ölçtüğümde 7 lik bi yıpranma söz konusu 1 senede normal sayılır sanırım.ama yinede daha uzun gitmesi için bişiler yapabilirmiyiz?eğer msn adresini pmden atarsan arada paslaşalım iyi olur
Bence pil süren normal , wireless açıkken ekran da orta seviyedeyken ortalama 4 saat gidiyor. Netbook'u şu anda ablam kullanıyor , battery bar yüklemedim , dolayısıyla pil yıpranmasının ne kadar olduğunu bilmiyorum. Pilin daha uzun süre gitmesi için yapabileceğimiz birşey yok. Ebay'de falan 50$ civarına 12 Hücreli piller var diye hatırlıyorum. Onlardan alıp 10 saati aşabilirsin... Msn adresimi pmle attım.