Bildirim
Asus 176cx Fabrika Ayarlarına Dönmüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olmuyordan kastınız nedir? Hard reset atarken ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 16 Eylül 2014; 10:23:16 > -
Yeşil android logosu geliyor ve altında komut dosyası ile ilgili bir mesaj geliyor. Ne yazdığını tam olarak hatırlamıyorum şimdi. un4saken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbaydogan -- 16 Eylül 2014; 10:40:39 > -
Böyle bir sorunla karşılaşan olmadı mı? Fabrika ayarlarına dönmeden ekran kilidini kaldırmanın yöntemi var mı? -
Android logosu geldiğinde "Komut Yok" ibaresini görürsünüz. Oradayken ses açma ve ses kapatma tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor. Düğmenin tam ortasına basın, reset menüsü görünecektir. -
Bunu bilmiyordum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Akşam eve döndüğümde denerim. Sonucu buradan bildiririm. -
Evet bendede olmustu bi ust modelinde komut yok hatasi. Un4saken dedigi gibi yaptigimda olmustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: un4saken
Android logosu geldiğinde "Komut Yok" ibaresini görürsünüz. Oradayken ses açma ve ses kapatma tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor. Düğmenin tam ortasına basın, reset menüsü görünecektir.
Söylediğiniz gibi yaptım ve cihazı resetledim. Yardımınız için teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- samsung tablet şarj olmuyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- general mobile tablet açılmıyor
- windows emulator for android
- en iyi tablet
- honor pad x8a
- telegramda video nasıl izlenir
- oneplus pad pro
- samsung tab a9 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X