Şimdi Ara

BİOS'DA GİZLİ MENÜ ( ASUS P4R800-VM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Asus P4R800-VM anakart var, Biosta gezinirken bişey dikkatimi çekti.

Chipset ayarlarına girmeden önce hemen yanda bi açıklama çıkıyor işte burda DDRAM ayarlarını falan yapabilirsiniz gibi ufak bi bilgi sonra enter'e basıp chipset ayarlarının içine giriyorum ama öyle bişey yok biosta DDRAM ile ilgili hiçbişey yok ama az önce de dediğim gibi menüye girmeden önce DDRAM ayarlarını yapabilirsiniz yazıyordu.
    Şimdi bu ne demek acaba var ama güvenlik olsun diye gizlemişler mi??? Bi kısayol tuşu falan mı var acaba?

Sizin hiç bildiğiniz bi kısayol tuşu var mı Bios'ta gizli menüleri gösterebilen her hangi bi yol var mı acaba???

Acil yardımlarınızı bekliyorum çünkü ram'lerle ilgili bi sorunum var ve ramlerin hızın 400'den 333mhz'ye düşürmeliyim bu yüzden bu ayarlara çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 18 Haziran 2005, 13:19:40 >

• onun demek istediği herhalde fsbdir ordan ayarlarsın ddram lerinin fsb sini işlemciyle oynaman lazım çarpanları falan değiştireceksin orda bi alt menüde olabilir timinglerin bulunduğu bir yer mutlaka wardır. boarda sahip bi arkadaş olsa daha detaylı bir biçimde yardımcı olabilir
  • biosta gizli menu ilk defa duyuyorum. yoktur herhalde, overclock ayarları bile açıkta olduğuna göre gizlememişlerdir
  • biosta gizli menu var ama Giga-Byte'ın anakartında var başka kartlara var mı bilgim yok. eğer biosa girdikten sonra Ctrl+F1 yaparsanız gizli menuyu görürsünüz
  • sagol magnaflux yeni bi şey öğrenmiş olduk, bu menü içinde neler var? gizli olması biraz garip anakartla gelen kitapçıkta yazılımı bu gizli menü girişi?
  • Ne işlemciyle, ne DDRAM'lerle, ne voltajlarla ilgili hiçbir ayarı yok, hiç bir yerde bulamadım. voltajları ve işlemcinin fsb'sini görebiliyorsun hiç bi ayar yapamıyorsun. RAM'i ise bırak ayarlamayı timinglerini bile göremiyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: HiRØ

onun demek istediği herhalde fsbdir ordan ayarlarsın ddram lerinin fsb sini işlemciyle oynaman lazım çarpanları falan değiştireceksin orda bi alt menüde olabilir timinglerin bulunduğu bir yer mutlaka wardır. boarda sahip bi arkadaş olsa daha detaylı bir biçimde yardımcı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Gigabyte Touch Bios ile overclock
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.