Gigabyte anakartlarda açılış ekranında yazılar degilde asus anakartlar gibi resim logo vs. ondan sonra windows açılışı gelebilmesi için bir ayar varmı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada anakartım gigabyte 965pds3
Biosda Advanced Bios Features kısmından "FULL SCREEN LOGO SHOW" U enable yap, kolay gelsin.
kurulum cd sinde program mevcut resimleri değiştirmek için...
quote:
Orjinalden alıntı: RaSCaL
Biosda Advanced Bios Features kısmından "FULL SCREEN LOGO SHOW" U enable yap, kolay gelsin.
Evet, böyle yapılıyor.
Ek olarak, "Full Screen Logo Show" seçeneği yoksa bios güncellenerek bu seçenek getirilebilir.
ama bilgisayar biraz geç açılmaz mı logolu olunca?
quote:
Orjinalden alıntı: gezegenidünya
ama bilgisayar biraz geç açılmaz mı logolu olunca?
Allah Allah bende niye öyle bir seçenek yok arkadaşlar f12 bios yüklü rev.3.3 965 s3 var bütün bios a baktım yok yok..S3 lerde yok mu bu logo olayı bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcoo
Allah Allah bende niye öyle bir seçenek yok arkadaşlar f12 bios yüklü rev.3.3 965 s3 var bütün bios a baktım yok yok..S3 lerde yok mu bu logo olayı bilen var mı?
Merhaba Emrahcoo
Bende de 965pds3 var. Bios update(versiyon F12) ettikten sonra bende çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: safe
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcoo
Merhaba Emrahcoo
Bende de 965pds3 var. Bios update(versiyon F12) ettikten sonra bende çıktı.
Aynı anakarttan bende de mevcut. f12 biosda açılış resmi var. Güncellemeden önceki f10da da vardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme