Bildirim
asus 23.6 vp247t
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet güzel monitör tavsiye ederim -
HDMI yok bunda -
VP247T modelinde HDMI yoktur doğru. Ama HDMI vergisi alınmadığı için fiyatı daha ucuzdur. Sesi HDMI kablosu ile taşımayacaksanız zaten DVI ile HDMI arasonda bir görüntü kalitesi farklı yoktur.
Ille HDMI lazımsa o zaman aynı serinin VP247H modelini alabilirsiniz. VGA+DVI+HDMI var.
İki monitöründe HDMI haricinde aynı özelliklere sahip.
https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247H/
https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247T/
1ms Hızlı Tepki Süreli Oyuncu Monitörü
1ms (GTG) hızlı tepki süresiyla daha akıcı video oynatımı ile 23.6” Full HD monitör
ASUS'a özgü GamePlus ile daha iyi oyun tecrübesi için nişangah ve zamanlayıcı fonksiyonları
TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free ve Düşük Mavi Işık teknolojileri
HDMI, DVI-D ve D-Sub yuvaları ile 1.5 Watt stereo hoparlörler ile geniş bağlantı seçenekleri
-
-
VP247H yeni monitör, yorumların az olması normal. Ama yeni panel düşük mavi ışık vb teknolojileri ile gözleri korur.
VN247H süper dar çerçeveli göze hoş gelen bir monitör.
İkisinden aklınıza hangisi yatarsa onu alın bence. -
Peki özellik olarak aralarındaki fark nedir ? VN247H da çok ışık sızması ve ölü piksel şikayeti var. VP247H nin yeni olmasından dolayı bu tür problemler çözülmüşmüdür. Yarına kadar karar vermem gerekiyor. VN247H bana stoğu uzakta kalan şubede kalıyor. Değecekse uzaktakine gideceğim. Cevap için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean13 -- 23 Ocak 2016; 21:43:39 > -
VP247H tasarımı gözünüze hoş geliyorsa bence onu alın. Ekran işinde adı üzerinde panel önemli bence. -
VP247H nin hiç fotoğrafı yok. Hepsi beyaz arkaplanda çekilmiş. Panelinde ne gibi farklılıklar var ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: erkange
VP247H tasarımı gözünüze hoş geliyorsa bence onu alın. Ekran işinde adı üzerinde panel önemli bence.
Hocam VP247H (haliyle hdmi girişi olmayan VP247T de) , Hepsiburada'da şu günlerde hatrı sayılır indirim alan VS248HR ve VX238H modellerinden normal fiyata göre, hatta şuan indirimli fiyatları baz alırsak da çok daha hesaplı. Ancak sitesinden karşılaştırdığımda mavi ışık filtresi ve titremeyi önleyen teknolojiler ile diğerlerinde olmayan özelliklerin yanı sıra diğerlerinden de daha yüksek kontrast oranı, 1ms tepki süresi ve 24 inch boyutuyla geri kalmıyor. Gözümden kaçan birşey yok ise şayet daha ucuz ama daha iyi bir monitör VP247H, Zaten bildiğim kadarıyla model harfleri çerçevenin kalınlığı inceliği ile ilgili. Ama benim için teknik değerler önemli. Var mıdır benim kaçırdığım birşey?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 24 Ocak 2016; 6:19:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
VS248HR tam 24" ama flicker free, low blue light yok.
VP247H 23,6" ve flicker free, low blue light VAR.
Bana sorarsanız VP247H daha mantıklı. -
konu hort ama 32 adet vp247t aldim 18 kullanimda 4 tanesinde ölu piksel var 😕
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X