Windows kapanırken hoparlörden gelen pat sesi
Pc son güncellemelerden sonra kapanırken hoparlörden pat diye ses veriyor. Başka hoperlörle de aynı sesi verdi. Sorunun windowstan yani yazılımsal kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çözüm önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, amacım olabildiğince tartışma olmadan, kısa cevaplar ile konunun başlığına uygun içerik oluşması. Gerçekten tatmin edecek bir sayfa bulamadığım için yazıyorum.
Yüzüklerin efendisi, harry potter veya matrix gibi orjinal içeriğe sahip ama herkesin bilmediği popüler olamamış kıyıda köşede kalmış ayrıca başlar başlamaz sürükleyen sıkmayan filmleri önermenizi, ya da böyle bir listeye sahip siteleri paylaşmanızı rica ederim. Malesef çoğunun imdb puanları çok yanıltıcı ve netflixte mevcut değil. Mesela ben hemen aklıma gelen 6 adet filmi yazayım:
Tanrının kitabı
Zaman tüneli
Mary Shelley's Frankenstein
Zamana karşı
Yapay zeka
Punisher
Tabiki ilk belirttiğim filmlerin ayrı bir emeği kalitesi var. Bu türlerin gözden kaçması imkansız. Ama her film arayışımda liste başında esaretin bedelini, yeşil yol vs... kült filmleri görmekten yoruldum. Ne kadar bu filmleri çok beğensemde 5. Defa izlemek istemiyorum. Herkese şimdiden teşekkürler..
oyun parasini iade edebilirmiyim ?
|
|
|
|
|
topraklamada statik elektrik birikmesi
|
|
Amd a8 ısınma sorunu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 164
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.459 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware