Şimdi Ara

telefonum kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık varmış gibi davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bjk galatasaray maçını telefondan dinliyordum (samsung). arkadaşlarda duysun diye bilgisayarın usbsine bağlı haporlörü telefona takmak istedim. tam takarken nasıl bi akım olduysa sigortalar bile attı. telefona baktım çalışmasında herhangi bir problem yok. ama herhangi bir ses açtığımda sanki kulaklık varmış gibi davranmaya başladı. kulaklık taktığımda ses geliyordu. Bik kaç kez çıkarıp taktım düzelmedi. telefonu kapattım açtım düzelmedi. fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine düzelmedi. kulaklık takılıyken arama yaptığım zaman karşı tarafın sesi geliyor benim sesim gitmiyor. yani mikrofonda da bir sıkıntı var. beni arayan oldumu telefon çalıyor. yani hoperlorde problem yok. telefonu alalı 1,5 yıl oldu. garantisi devam ediyor. ama servis beni hatalı bulurse ne yapabilirim nasıl bi maliyeti olur ne çıkar tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

not : sound headset tarzı programları denedim. kulaklık olmadan telefondan ve çağrı yaptığımda ses alabildim ama mikrofon hiçbir şekilde çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dölavua -- 28 Şubat 2017; 4:53:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.