Şimdi Ara

ASUS 27' MX279H MONİTOR KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
11
Favori
54.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

Senin monitörde input lag 0.6 ms oldugu icin sıkıntı olmaz.

peki ben sorunumu nasıl çözücem bir fikriniz varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

quote:

Bu ghost olayını görenlerde nasıl bir göz var arkadaş ya... Dell 2312 var bende, ne filmlerde ne de oyunlarda herhangi bir ghostla karşılaşmadım...

Çözülmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

quote:

Çözülmez.

bende öyle düşündüm zaten ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bolom

Bence alınacak en ideal 27inc monitör vatana gelince gidip görecegim...bu arada Lg nin çıkarttıgı monitör çok pahalı okadar para vermeye deymez.....

merhaba
    LG nin hangi cıkarttığı monitörden bahsediyorsunuz?
  • 23'' moitörüm var fakat ortasında sürekli sarı çizgi çıkıyor ve gitmiyor.Tamir edemediyorlar. Odaya TV veya monitör lazım şimdi.
    Asus ıps lere bende çok niyetlendim ama sizlerin oyun konusunda söylediklerinizden sonra beklemeye çekildim. 40'' sony lcd de oyun oynarım bazen sorun yok fakat iş yazı okumaya gelince berbat.
    Bu işi bilen saygıdeğer arkadaşlar hangi marka monitörü veya tv'yi alalım o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaydemir

quote:

Bence alınacak en ideal 27inc monitör vatana gelince gidip görecegim...bu arada Lg nin çıkarttıgı monitör çok pahalı okadar para vermeye deymez.....

merhaba
    LG nin hangi cıkarttığı monitörden bahsediyorsunuz?

LG'nin 27-inç 2560x1440 piksel IPS panelli monitörü 27EA83 güzel çözürnülük süper Türkiye'ye ne zaman gelir bilmiyorum ama 2000TL dan aşağı satılacağını düşünmüyorun alt tarafı evde kullanacagım şu an şartlarında alınacak en ideal monitör (3d yok olanlarda sıkıntılı nvidea ekran kartı olanlar için)bunu beyeniyorum

• ASUS 27" MX279H Monitörü bugün vatan topkapı mağzasından aldım çoook güzel eski monitörümü kaldırdım(samsung 22bw 226) almak istiyenlere korkmadan alabilirsininiz oyunlarıda 1600x1200 ayarladım lokum lokum.. 3d yok oda olmasın canımmmmmm
  • Teknoseyir inceleme videosunu izledim neden mat arkadaş ya parlak ekran seven biriyim ben. Mat ekranlara baktıkça soğuyorum monitörlerden neden mat çıkarırlar ki sadece yansıtmada azaltma özelliği var oysaki siyahı griye çalıyor tam siyah ve daha parlak renkleri görebilmeyi es geçiyorlar. Bana önerebileceğiniz 27" parlak ekran monitörler var mı? Film, oyun kullanımı için. (çerçevesiz monitörler ayrı bir çekici geliyor bana lg neden monitörlerini sürmüyor ki Türkiye piyasasına?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655

şu an vatanda %30 indirimde ve stokta görünüyor fakat hangi mağazalarda olduğu yazmıyor..
    takip ediyordum bir süredir..
    gidip direk inceleyerek test yaparak alabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655

şu an vatanda %30 indirimde ve stokta görünüyor fakat hangi mağazalarda olduğu yazmıyor..

Topkapı vatana git gör dün ben sağkin olduğu için gittim kimse yoktu baktım aldım ben memnunum eminim sende beyeneceksin 3d yok ama ona göre....PHILIPS27" 273G3DHSB/00 3D satmaya çalıştılar(3D ama takoz gib monitör) aman dikkat et yanılma Asusu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 28 Aralık 2012; 16:30:26 >

• quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655

Topkapı vatana git gör dün ben sağkin olduğu için gittim kimse yoktu baktım aldım ben memnunum eminim sende beyeneceksin 3d yok ama ona göre....PHILIPS27" 273G3DHSB/00 3D satmaya çalıştılar( takoz gib monitör) aman dikkat et yanılma 3d diye millete satmaya çalışıyorlar Asusu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi.....

yok hocam zaten 3D istemiyorum..
    şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum.. sadece topkapı da varmış bakalım anadoludayım bende ters bana hafta sonu gidebilirsem alırım büyük ihtimalle.. oyun falan oynadın mı hocam herhangi bir sıkııntı var mı?
    hoş ben farkedilecek, rahatsız edecek düzeyde olduğunu sanmıyorum ama..

• quote:

quote:

quote:

Topkapı vatana git gör dün ben sağkin olduğu için gittim kimse yoktu baktım aldım ben memnunum eminim sende beyeneceksin 3d yok ama ona göre....PHILIPS27" 273G3DHSB/00 3D satmaya çalıştılar( takoz gib monitör) aman dikkat et yanılma 3d diye millete satmaya çalışıyorlar Asusu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi.....

yok hocam zaten 3D istemiyorum..
    şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum.. sadece topkapı da varmış bakalım anadoludayım bende ters bana hafta sonu gidebilirsem alırım büyük ihtimalle.. oyun falan oynadın mı hocam herhangi bir sıkııntı var mı?
    hoş ben farkedilecek, rahatsız edecek düzeyde olduğunu sanmıyorum ama..

ben bir sorun görmedim siyah ve beyaz çok iyi baktığım oyunlar Medal of Honor,Torchlight II,XCOM Enemy Unknown,Assassins Creed 3,Hitman Absolution,Call.of.Duty.Black.Ops.II ben anormal birşey görmedim kasaya DVİ monitöre HDMİ 1920X1080 oldu yanlız audigy ses kartını iptal ediyor monitörün hoperlörünü sistemden defult edilince kendi ses kartım olan audigy ses kartı devreye girince herşey normale döndü...

• @bolom cevaplar için teşekkrler hocam
  • 27 inch parlak ekran monitör var mı?
  • quote:

27 inch parlak ekran monitör var mı?

var Samsung S27A950DS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

27 inch parlak ekran monitör var mı?

var Samsung S27A950DS

onu biliyorum da ondan baska var mı?
  • Artik firmalarin 1440p ye gecmesi lazim 27 inchde.

Bu arada bende 1440p monitor var IPS ama ne ghosting nede baska bir sorunu var. Gayet hizli bir panel.

BF3 de serverlari genelde aglatiyorum
  • Şirkette kullandığım monitördü,evdeki pc ye geçtiğimde moralim bozuluyor.Bundan birtanede bana lazım,tasarımı özellikle harika.
  • Stokta olsa vatandan kapmıştım 1 adet.... Alıp da satmak isteyen olursa talibim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 30 Aralık 2012; 22:50:52 >
  • quote:

ASUS 27" MX279H Monitörü bugün vatan topkapı mağzasından aldım çoook güzel eski monitörümü kaldırdım(samsung 22bw 226) almak istiyenlere korkmadan alabilirsininiz oyunlarıda 1600x1200 ayarladım lokum lokum.. 3d yok oda olmasın canımmmmmm

evet detaylı resimleri bekliyoruz birde inceleme ve izlenimlerini paylaşırsan bilgi sahibi olabiliriz monitör hakkında ....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.