Şimdi Ara

ASUS 27' VG279Q - AOC 27' 27G2U hangisini tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki ekran arasında kararsız kaldım. Yeni aldığım sistemim(gtx2060s-ryzen 3600) normalde 2k'lık bir monitör isteyecek seviyede ancak çok pahalılar. 27inch 144hz 1 ms IPS ekran seçmemin nedeni hem oyun için hem de film izleme amacıyla kullanacak olmamdan kaynaklanıyor. Bu ekranlara sahip veya deneyimleyebilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

AOC 1699 TLhttps://www.itopya.com/aoc-27-27g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/

Asus 1909 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 28 Kasım 2019; 20:10:32 >

• Ips ekranın farkı,özellikle de ışıklı ortamda herhangi bir ışık yansıması falan olmadan,oldukça iyi bir şekilde görüntüyü sunabilmesine bağlıdır.
    Aoc'da parlaklık 250 cd. Bu gerçekten çok düşük. Bu parlaklığı,ayarlardan yükselttiğimiz parlaklık ayarı ile karıştırmayın.
    Aoc 250 iken,Asus 400 cd...
    Yani asus çok daha net ve belirgin görüntüler sunabiliyor.
    Kendim de asus kullanıyorum. Bir çok incelemede kendisini kanıtlamış bir üründür Vg279q
    Tavsiye ederim.
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Evet parlaklık ve renk farkınının olduğunu gördüm. Ancak AOC monitörü indirimde 1550 liradan bulabildiğim için fiyat farkı öne çıktı ve tercihim bu yönde oldu. Parlaklık değerleri olarak şu an Asus 27" MX279H kullanıyorum ve değerlerin aynı olduğunu gördüm o yüzden rahatsız olmam herhalde. Fiyatlar aynı olsa kesinlikle Asus'u tercih ederdim.

İlginiz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.